- AI аналіз відгуків68 відгуків: позитивний: 75%, нейтральний: 15%, негативний: 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ЗолтОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В цілому камера хороша. Але в порівнянні зі старою Logitech C270 автоматичне регулювання освітлення працює гірше.
Мікрофон наче норм. Windows 11 драйвера автоматично підтягнулися. Софт від Gemix не встановлював.- Достоинства:
- 1920×1080
- Недостатки:
- Регулювання освітлення
- Ирина У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
класна і чітка камера, великий охват. Є звук )
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарна камера для регулярних дзвінків та записів простих відео чи вебінарів
- Достоинства:
- Гарна якість зображення
- Недостатки:
- Поки не помітив
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Камера супер,все працює чудово
- Достоинства:
- За невеликі гроші
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Ivan V***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Камера звичайна як для такого цінового сегменту, але софт що заявляється виробником як софт для своїй камер то повний відстій.
- Достоинства:
- Звичайна дешева камера
- Недостатки:
- Фірмова програма яку можна скачати з сайту компанії не така вже і фірмова і ця програма в RAR архіві.
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличная камера. Брал для племяшки. Со своими функциями справляется хорошо.
- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- Пока нет
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Брал для учебы ребенку, качество видео хорошее, микрофон слабый в нашем случае.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купую цю камеру невперше. Останній раз в січні 2023. І от після чергового оновлення Windows 10 все поламалось. При старті компа камера не працює і драйвер якийсь кривий їй система підкидує зі старту (Vimicro USB Camera (358Boot)). Після перевтикання USB все різко стає на місце і драйвер правильний вже і камера нормально працює. Але це дуже бісить і незручно воно. Доречі, при перезавантаженні компа такої проблеми нема. Вона присутня саме при ввімкненні після вимкнення. Драйвер чомусь відвалюється на неправильний. Підозрюю, що не водної такої камери через жлобство її розробників проблема після оновлень. Раніше таких проблем ніколи не спостерігав.
Камеру не рекомендую через такі косяки в драйверах. Скоріш за все знаючи мілкомягких ця модель камери вже ніколи нормально не запрацює. Таке от заплановане устарівання.- Достоинства:
- Якість зображення
- Недостатки:
- Кожен раз тре перетикувати, щоб працювала. Заплановане устарівання від майкрософт
- Міхаіл О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Цілком нормально, але камеру складно розвертати коли вона прикріплена
- Достоинства:
- Гарний мікрофон, великий кут огляду.
- Недостатки:
- Відбуваються "шуми" на відео.
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За свои деньги отличная камера, не вижу смысла брать без Full HD
- Достоинства:
- Цена качесто +
- Недостатки:
- пока нету
- Богдан О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошее качество изображения и плавное движение на видео. Имеет очень удобную ножку для фиксации, можно прикрепить её к многому количеству вещей(у меня она стоит прямо на мониторе). Пользуюсь ей больше 6 месяцев. Товаром доволен. Советую!
- Достоинства:
- Хорошее качество, плавное видео, удобная фиксация
- Недостатки:
- Иногда плохо фокусируется в неосвещённом помещении, но это всё можно исправить любой программой для захвата видео
- Шляхетко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Після покупки користувався тиждень і працювало все стабільно,не використовув камеру 2 дні,і після включення все зображення стало чорним,до того дуже гріється,в упаковці прийшло без гарантійного талону(є чек з покупки)!!Хочу почути пояснення з приводу моєї проблеми,чи нормально що вона гріється,та як вирішити проблему з чорним кольором при включенні камери?!
- Достоинства:
- Якість зображення дуже чітка
- Недостатки:
- Сильно нагрівається при викорастинні
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Покупкою задоволений на всі 100!
Брав для вебінару. Цілком підходить. Не лагає, колір та баланс білого не псує.
Для вебінару, відеозустрічі, стріму в самий раз. - Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Реально класна вебка за свої кошти! Прям от таки дуже раджу.
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Качество видео и аудио - отличное
Представник постачальникаВолодимере, дякуємо за ваш відгук!
Приємного використання
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Камера супер. Купляв для онлайн уроків. Задоволений на 100%
Представник постачальникаЯрослав, дякуємо за ваш відгук!
- Дмитрий Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорош
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудовий кут огляду
- Колесник С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Був дуже задоволений покупкою перші 2 дні. Якість запису була чудова, та точно така на яку я очікував і була регламентована. Легко налаштовувалася також.
Після, я запустив вебку для запису і вся камера була сірих тонах/фільтру і тільки якщо на вас буквально вертолітний прожектор не буду світити - будете бачити тільки чорно білі відтінки.
Перевірив налаштування які задав (через OBS) і все скинув до початкових - але без успіху. Реінсталяція камери та Windows troubleshoot - не допомогли. Намагався знайти драйвера на сайті мануфактора - немає або просто не функціонують.
Прим'ягшує цю проблему тільки надлишкове освітлення та фільтри в тому ж OBS. Цим рішенням і не задоволенний тому я вже мав чудовий перпший досвід з цим девайсом.
Буду просити або ремонту або негайної заміни.- Достоинства:
- читати коментар
- Недостатки:
- читати коментар
- Шляхетко О***
Отримав таку саму проблему,не знаю як її вирішити!
- иванов ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все супер, спасибо
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Раджу однозначно. Для онлайн-мітів те що треба, якість зображення дійсно класна, особливо для вебки за такі гроші. Звук приємно здивував, на відстані 70см від монітора фіксує голос чудово, не фонить. Можна використовувати камеру без покупки додаткового мікрофону, цей справляється.
На рахунок кріплення, воно тримає камеру на моніторі, вона не впаде, але просто фіксує не жорстко. А на рахунок шторки камери, то більше придирка чим зауваження, вона норм закривається, просто немає якогось паза, щоб вона в ньому фіксувалась.
Не пошкодував.- Достоинства:
- Ціна, якість зображення і звуку
- Недостатки:
- Слабке кріплення до монітору, шторка не щільно фіксується
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підключили до стаціонарного комп'ютера, якість зображення задовольняє. Дозволяє працювати в Гугл меет. Дякую!
- Достоинства:
- Камера працює, нарікань немає
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальна камера за свою ціну. Без особливих нюансів.
З плюсів - хороша якість звуку і простота у використанні. Є механічний ковпачок для заривання об'єктиву.
З мінусів - картинка (хоч і відповідає формально ХД але в багатьох сучасних лептопах вона краща, плюс тут експозиція по-замовчуванню у Віндовсі якась надміру задерта), розміри та відсутність індикатору роботи камери.- Достоинства:
- Звук. Простота підключення. Механічна шторка закриття
- Недостатки:
- Немає індикатору роботи. Шторка тримається на 3+. Доволі громіздка. Якість зображення залишає бажати кращого
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Візуально гарно, але поки на цьому все. Допоможіть розібратися як підключити до монітору через ноутбук?
- Достоинства:
- Візуально гарно
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вдячний Розетці за цей товар! Обирав на підставі ретельного вивчення параметрів, відгуків. Серед низки варіантів обрав цей. Мої друзі також змогли оцінити зовсім іншу якість зображення й звуку ніж попередня від ноутбуку.
- Достоинства:
- якість зображення й звуку
- Недостатки:
- не помітив
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Прийнятня якість зображення, гарний звук до того як заламався мікрофон, може попався брак
- Достоинства:
- Дешева, прийнятна якість зображення
- Недостатки:
- Мікрофон зламався за тиждень
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Камера чудова, зображення високої якості. Звук також гарний. Замовлення прийшло дуже швидко. Продавця рекомендую!
- Достоинства:
- Зображення, звук
- Недостатки:
- Величенька за розміром, але в цьому нічого страшного нема)
- Кирилл Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарна камера, мікрофон супер.
- Донченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чітка картинка ,мікрофон добре передає навіть тихий голос .Роботою камери задоволена .
- Достоинства:
- легко встановити.
- Недостатки:
- провiд короткий
- Сутенер А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер камера за свої гроші краще не знайти за ці гроші , це авжеж не С920-922 но теж бомба вище усіх похвал!
- Достоинства:
- Офигенная картинка гарно видно бороду discord, крутий звук пацани в шоці коли слухають. Рекомендую!
- Недостатки:
- Короткий провід треба метр 3, немає підсвітки під час темряви освещает тільки монітор.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Здається аналог камер Creative !!!
- Достоинства:
- Чітка картинка , стерео мікрофон .
- Недостатки:
- відсутні
- Юрий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Покупалась для дистанционного школьного обучения, вполне выполняет свои функции. Да, крепление/прищепка слабовата - но просто поставили ее под монитором и все ок.
- Достоинства:
- Определилась системой Win10(64) и стала мгновенно. Защитный резиновый колпак на объектив.
- Недостатки:
- Пока не обнаружено.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На моніторі тримається добре. Працює)
- Достоинства:
- Гарно працює. Чудово тримається. Є мікрофон та гумова накладка.
- Недостатки:
- не виявив
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарне зображення, хороший звук. Чудова камера за свої гроші
- Достоинства:
- Гарне зображення, хороший звук. Чудова камера за свої гроші.
- Недостатки:
- Як таких нема. Є тільки побажання- довший шнур і краще кріплення до монітора.
- Гранкина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Камера шикарная,за такие деньги вообще не ожидали такую прекрасную картинку. В прошлом году покупали: веб-камера RZTK FHD WB 200 ,они практически в одном ценевом диапазоне ,но разница в качестве и звуке просто колоссальная. Сразу же заказали еще одну,второму ребенку.Однозначно рекомендую! Спасибо магазину за быструю доставку и хороший товар!
- Достоинства:
- Цена и качество картинки
- Недостатки:
- Пока нет
- Руслан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Камера працює добре, відео з гарними кольорами, доволі різке.