Отзывы покупателей о Клавиатура проводная Genius Scorpion K11 Pro RGB UKR USB Black (31310007406)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Отзывы про товар продавца Rozetka
  • Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская

клавіатура ок, а от програма до неї неймовірно погана

• Святослав Б***

• Юрій

Не працює підсвітка, пробував на двох пк, з драйверами з оф. сайту.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Не працює підсвітка
  • Виктор О***

Як власник вже 3 клавіатури від цієї фірми, маю з чим порівнювати крізь призму років, а тому можу сказати що порівняно з моєю клавіатурою Genius Imperator, в якої тупо в один вмерли зразу 4 кнопки, а саме W-кнопка ТАКОЖ! В даної моделі зразу видно набагато гірший пластик, якийсь тонкий та дешевий на дотик, підсвітка норм, проте недолуге ПО тобто Smart Genius, викликає тільки огиду. Довго грузиться, кожен раз при завантаженні системи треба згорнути вікно в трей, тому скористався порадою, зніс до #дідька та встановив простеньку key switcher, і заспокоїв свої нерви, а так просто клавіатура з макросами за помірну ціну з додатковими кнопками, до речі попередня Imperator прослужала мені вірою і правдою років 8-9, так що то був певний рівень!

Достоинства:
    Проста, підсвітка, недорога, медіа кнопки/макроси
    Недостатки:
    Недолуге ПО
  • Віктор Б***

Хороші риси:
    + працює
    + підсвітка всіх клавіш UKR&ENG
    + можливість регулювати підсвітку без драйверів
    + програмовані клавіші (6 шт.)
    + мультимедійні клавіші (10 шт.)
    + можливість заблокувати клавішу windows (FN+Windows)
    + скруглений нижній ряд клавіш

Недоліки:
    - Сайт Genius незручний, на ньому важко знайти драйвери для клавіатури
    - після кожного перезавантаження драйвера клавіатури запитують: чи можна вносити зміни на цьому пристрої. (Драйвер для мишки Logitech G500s стартує без жодних запитань).
    - деколи після встановлення обновлень для OS і появи робочого столу драйвери не встигають стартанути і в подальшому стартують з помилкою. Лікується повторним перезавантаженням PC.
    - Специфіка USB порта (не може пропускати одночасне нажаття більше ніж 6 клавіш), але це не провина виробника клавіатури.

Достоинства:
    підсвітка всіх клавіш UKR&ENG
  • Віталік М***

Клавіатура виглядає доволі класно ,підсвітка гарна ,дитини сподобалась ,за ціна і якість відповідає,рекомендую данний товар і продавця!!Всім гарних покупок!!

Достоинства:
    Не дорога і якісна
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Сидорчук А***

Хороша клавіатура, велика, зручна. Мультимедійні клавіши дуже зручні, мені завжди їх не вистачало. Додаткові клавіши g1-g6 мені не потрібні і вони мені дуже заважали, бо замість esc та ctrl натискав g1 і g6 відповідно. Дістав і надрукував заглушку, клавіатура стала ще зручніша. Підсвітка приємна. На клавіатурі англійська та українська мова

Достоинства:
    Ціна, підсвітка, без російських літер
  • Людмила К***

Коробка вже була відкрита , пошматована та брудна у якійсь пилюці - жах ЦЕ ТЕ ЩО ВОНА БУЛА ЗАГОРНУТА У ПЛІВКУ , кабель не 180 см а 150 . Клавіатуру відмовились у пункті видачи розетки перевіряти - сказали ми не можемо пхати у наш компухтер що завгодно . Розетка продає, розетка видає і відмовляється свій товар перевірити БО ІСНУЄ ЗАГРОЗА ЩО ШОСЬ ІЗ ЇХНІМ ПК може статися . Чекайте а з моїм ПК ? Л - логіка. Юзер Експіріенс Кастомер супорт...

Достоинства:
    Поки ще працює
    Недостатки:
    Бруд, відмовились перевіряти , довжина кабелю не відповідає 1,8 м .

• Дмитрий Д***
  • Алексей Б***

За таку ціну краще не знайти!

Достоинства:
    Тиха
  • Олександр П***

Обирав клавіатуру в першу чергу щоб були додаткові макро клавіші і можна було повісити свої дії. Взяв цю клаву. В цілому може бути. Правда рідний софт SmartGenius годиться лише щоб налаштувати собі стартову підсвітку. Раз зайшов, обрав собі сему та яскравість і все. Та схема буде завжди по замовчанню при включені ПК. Але для макросів цей софт не годиться. Краще використовувати Key Manager, там все працює як треба, А так клавіатура м'якенька в натисканні, клавіші дещо низькі, але друкувати приємно. Що не сподобалось, так іноді коли швидко друкуєш, може видавати подвійні символи, що дуже іноді засмічує. Бо начебто і все добре, але цей момент дивує і він може трапитись на любій клавіші. Не зрозуміло це я так натискаю чи то тка особливість клавіш.

Достоинства:
    Додаткові макро улавіші, тиха при друкуванні.
    Недостатки:
    Бувають подвійні кліки коли швидко друкуєш і не точно натискаєш по клавішам.
    • Сергей Л***

Підкажіть будь ласка, букви наші є на клавіатурі бо на фото не має?

• Олександр П***

Українські літери на клавіатурі є.

• Віталій П***

Підкажіть будь ласка, підсвітка обох розкладок?

• Євгеній
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская

Клавиатура классная, классическая по форме с крепким основанием, ребра жесткости хорошо держат, клавиатура не скручивается и не продавливается, это очень нравится. И самое главное, из-за чего я купил ее, есть просто белый режим подсветки, без радуги, без миганий как во всех остальных, ну кроме белого желтый еще приятный для вечерней подсветки, мягкий такой свет. Драйвера установил, посмотрел и удалил, режимы и цвета можно переключать и без драйвера, а назначением доп.клавиш я через AHK сделал все равно. Теперь про дополнительные клавиши G1-G6 они мешают, не глядя на клавиатуру ищем левый Ctrl и нажимаешь G6, то же самое с Esc и нажатием на G1. Выковырял G1, G5, G6 и пользуюсь. Вторая странность с клавишами звука, выкл. звук, звук "+" и звук "-", обычно идет минус, потом плюс, надо привыкнуть к такому порядку. Во всем остальном просто отличная клавиатура за свои деньги, любой режим подсветки есть и мигалки и дыхание и просто режим одноцветности, доп.клавиши, мульт.клавиши.
    В пользовании 1 год, чуть-чуть краска на пробеле стала в темноте просвещаться.

• Влад О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская

Добротная клава, увесистая, подсветка очень качественная, режимы переключаются с помощью горячей клавиши на клаве, никакой программы ставить не надо.
    Слева 6 клавиш для макросов, я ими не пользовался, но как по мне, они слишком близко друг к другу, будет очень тяжело в слепую мизинцем нажать нужную клавишу. В итоге придётся переводить взгляд. Нет русских букв Ё и Ы.

• Ельдар
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget_XL. Цвет: Черный. Раскладка: Английская / Украинская

Шукав клавіатуру на заміну Genius Imperator Pro - яка була дуже достойна, пропрацювала років 5 чи більше, і не витримала пролитої на неї третій раз кока-коли.
    K11 Pro - трохи як бліда тінь величі Імператора. З хорошого - приємні стандартні і зручні мультімедіа клавіші (останні чомусь без підсвітки, але їх видно достатньо добре в світлі монітора). Стандартний розмір, підсвітка налаштовується як з клавіатури так і з додатку.
    Замість внутрішньої пам'яті додаткові клавіші G1-G6 налаштовуються (і я так розумію, обробляються) тим самим додатком, іноді не досить швидко. Той самий додаток дещо нав'язливо дозволяє замінити F1-F12 і деякі інші клавіші на будь-що інше - хоча не зрозуміло для чого мені будь-що інше коли мені треба F1.
    Додаток дозволяє створювати різні профілі для клавітури в залежності від того з якою програмою працює користувач. Теоретично має бути добре, практично при перемиканні Alt-Tab з ігри на ютуб і навпаки додаток трохи плутається який профіль треба ввімкнути.
    При вмиканні комп'ютера NumLock світлодіод не світиться до першого натискання будь-якої клавіші, хоча він в мене має бути постійно ввімкнений.
    Через півроку експлуатації (жодних напоїв пролито ще не було) чомусь відмовив режим статичної підсвітки, і разом з ним відмовив режим кастомної підсвітки. Замість цього мерехтять num-caps-scroll, клавіатура темна. Всі інші режими - дихання, волна і інші епілептичні варіації - працюють як і раніше. Перезавантажити її якимось чином не вийшло, ввімкнув поки що "дихання" з повільною швидкістю, але це трохи не те що хотілось би.

Достоинства:
    підсвітка, хід клавіш, мультимедіа клавіші
    Недостатки:
    додаток, контролер підсвітки зламався за пів року
  • Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu. Цвет: Черный

Клавиатура полное помимо того что дополнительная часть клавиш с левой стороны ( от G1 к G6) мешает комфортному её использованию так к тому же ещё не малая часть клавиш тупо не работает.... И это называется новая клавиатура когда клавиш так -15 в ней тупо не работают.... Исключительно с момента получения!
    Рекомендовать? Совершенно не могу данную клавиатуру да и по сути её же фирму потому что с любой стороны она для меня стала полным к***м...