Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Упаковка мясного пюре Gerber Нежный цыпленок с 6 месяцев 80 г х 6 шт (7613287165725)

Оценка пользователей 4.7/5
  • AI аналіз відгуків
    56 відгуків:  позитивний: 85%, нейтральний: 8%, негативний: 7%
    Більшість батьків дуже позитивно відгукуються про м'ясне пюре Gerber, відзначаючи його смак, консистенцію, якісний склад і зручність для прикорму. Діти у переважної кількості випадків їдять це пюре із задоволенням, а також продукт вигідно вирізняється серед інших брендів. Нарікання викликають рідкісні випадки зіпсованого товару чи пошкодження упаковки, а також підвищення ціни. Деяким дітям смак або запах м'ясного пюре може не підходити, а густу консистенцію подекуди доводиться пом’якшувати овочами. Загалом це один із найулюбленіших варіантів серед покупців.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Очень хорошее пюре, качественное, вкусное, настоящее мяско. Я покупала курицу/индейку разных брендов и уже разочаровалась-все не то, какие-то сопли, простите у других брендов и не вкусно. Пока не замешала с кашкой это пюре от Гербер. Малой есть с огромным аппетитом, да я сама хряцаю))

Достоинства:
    Вкус замечательный, консистенция то, что надо, не жидкое.
    Недостатки:
    Да нету)
  • Ирина С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Введення м'яска у раціон харчування це як новий етап дорослішання. Тішить те, що Gerber вже приготував смачне м'ясо і мамі не потрібно витрачати час на приготування.
    Так приємно споглядати, як твоє маленьке щастя смакує щось нове!
    Куряче пюре дуже ніжне, однорідної консистенції, має приємний смак і аромат. Ідеально підходить як перше м'яско для малюка.
    Мені імпонує зовнішній вигляд баночки для пюре, одразу видно, що там чудове м'яско без зайвих домішок.
    Дякуємо Gerber, що піклуєтесь про мам та малюків!

• Сивицкая Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Очень вкусное, мясное. Дочка ест и так, и с овощным пюре.

Достоинства:
    Мясное, вкусно пахнет, отличная цена по акции.
  • Валентина И***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Нам вже 7 місяців :) Настав час вводити м'ясо в раціон малюка. Синулька не завжди одобрює нові страви, але що стосується Gerber ніжне курча, тут все набагато краще, це перше з мяска, що спробував мій маленький гурман, я була приємно вражена. Продукт має не лише гарний зовнішній вигляд та красиву якісну упаковку (склянна баночка із зручною надійною кришечкою), але й приємний запах і смак, дійсно без спецій та солі, лише натуральний смак курятини, досить мяка консистенція, схожа на паштетик, але ніжніша. Можу з впевненістю сказати, що продукт справжній та натуральний, так як сама куштую страви, що пропоную своїй дитині. Для першого прикорму те що треба, рекомендую турботливим матусям!

Достоинства:
    Смак, запах, колір, високий вміст м'яса.
    Недостатки:
    Немає.
  • Albina D***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Отличное мясное пюре для прикорма ребёнка. Нежнейшая консистенция и приятный запах, отличный вкус без соли и специй.

Достоинства:
    Цена, вкус, запах и состав.
    Недостатки:
    Не обнаружила!
  • Татьяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Смачне пюре для прикорму, але дитина їсть його лише якщо додати овочі та кашу щоб перебити запах самого пюре)

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Гарна альтернатива для початку прикорму. Коли немає часу і робити пюре в 5-30 грам на блендері неможливо. Дитина їсть, але після овочевих та фруктових пюре пару днів було важкувато ковтати, але все це індивідуально

• Анастасия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Сроки годности в порядке.Баночки герметично закрыты и хорошо упакованные. Доче нравится это пюре.Особенно приятно,когда акции)

• Кристина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Очень вкусные и удобный размер, всегда покупаю эту фирму )

Достоинства:
    Размер
  • Екатерина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Хорошее пюре, ребёнку больше всего понравился ципленок, межу индюшкой и кроликом

Достоинства:
    Качество, Цена
  • Нина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Ребенку очень нравится. Брала до этого питание других фирм на пробу, но больше всего ребенку заходит гербер, поэтому остановилась на питании этой фирмы.

• shyptamarak
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Нам це пюре як знахідка. Адже в 10 місяців ще немає жодного зубчика ((( Як я не старалася приготувати гомогенне пюре в домашніх умовах - все марно. Не хотів їсти син м'ясо. А потрібно ж. Тому м'ясне пюре Gerber для нас - це ідеальна річ!!! Має дуже приємний запах, однорідне. Так і "пливе" в ротик (бо наш хлопчик інакше їсти не буде).

Достоинства:
    Приємний колір, без барвників, без додавання домішок
  • Гаркава О***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Очень удобно брать с собой на улицу и кушать с овощным пьюре. Обычно я готовлю сама, но на случай прогулки или пойти в гости это отличный вариант.

• Ольга Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Ось і нам настав час куштувати м'яско, і наш перший м'ясний прикорм почався з ніжного курча і ніжної індички фірми Gerber. Приваблива, зручна та прозора баночка в якій легко розгледіти вмістиме. Компактна упаковка дозволяє брати прикорм з собою на прогулянку або місця, де немає можливості готувати самостійно. Легко відкривається до хлопка, що свідчить про герметичність. Пюре гарної консистенції, має приємний запах, колір блідо рожевий, без солі і спецій. Термін придатності після відкривання 48 год, цього часу достатньо для розподілу прикорму на 2-4 порції. Моєму синочку, як справжньому мужчині м'яско до смаку. Гарно відкриває ротик і не плюється. Рекомендую і вашим діткам спробувати

Достоинства:
    зручна упаковка,смачно, без солі, без спецій,
    Недостатки:
    не знайшла
  • Уляна Р***

Смачно, корисно, зручно!!!!

• Ольга Т***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

І ми також пробували м'ясні пюре Gerber. Що можу сказати: вони ідеальні для введення в раціон м'яса. Ніжна консистенція, натуральне м'ясо від провірених поставщиків, без солі та спецій. Пюре без ГМО та консервантів, має привабливий колір та запах. Ми задоволені вибором.

Достоинства:
    Без солі, натуральне м'ясо
  • Оля К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дякую Гербер, за можливість скуштувати якісну і корисну продукцію.Синочку до вподоби курка.Саме пюре однорідне має привабливий колір і аромат.Таке пюре ідеально підходить для першого прикорму.Мене як маму не можне. не радувати те що в пюре Гербер не містить спецій і є натуральним без консервантів

Достоинства:
    смачно, корисно
  • Анна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

В целом хорошее пюре. Нравится вкус. Но, как по мне, густое. Ребёнку тяжело проглотить. Перемешиваю с овощами и вот тогда отлично.

• Юлія П***

Все чудово , товар якісний

• Вікторія Г***

Гарне пюре.

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Дуже смачне пюре . Дитина їсть з задоволенням.

Достоинства:
    Смачне ароматне приємної консистенції.
    Недостатки:
    Немає .
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

З початком мʼясного прикорму дали саме це пюре, спочатку дитина не хотіла їсти, але зробила як вказано на баночці-нагріла на водяній бані ложечку пюре, плюс додала овочеве і все зайшло на ура, так і їсть малюк

Достоинства:
    Смачне
  • Юлія В***

Смачно

• Олеся Д***

Малюку зайшло.

Достоинства:
    Удобно
  • Ляззат К***

Супер сроки хорошие

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Найкраща консистенція, не рідке, як в Мілупі. Дитина їсть із задоволенням

Достоинства:
    Хороша консистенція
  • Наталья

Все ок

Достоинства:
    Вкусное
  • Ольга М***

Сподобалось!

• Ксенія К***

Ребенку нравится.

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Усе швидко та якісно терміни придатності в нормі

Достоинства:
    10/10
  • Татьяна Д***

як завжди смачно

Достоинства:
    Все добре
  • Татьяна Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Найкращий вибір м'ясних пюрешок.
    Малому дуже подобаються

Достоинства:
    Смачні
  • Анастасия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Любимая мясная пюрешка у дочки,мне кажется она самая нежная из всех мясных,хотя говядины попробовать чистой не удалось.

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Самое наше любимое пюре которое мы едим со всем,и просто,малыш видет баночку и сразу просит )

Достоинства:
    Вкусное,запах классный курочки
    Недостатки:
    Маленькая баночка) хотеться больше но мясных наверно не бывает )
  • Таня Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Уже не вперше замовляємо продукцію гербер до точок видачі розетка, все ціле та терміни придатності із великим запасом.

• Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Термін придатності хороший. Запаковані були в заводській упаковці.