Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Пюре гомогенизированное овощное Gerber Тыква для детей с 6 месяцев 80 г (7613287348173)

Оценка пользователей 4.84/5
  • Данило
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Пюре дуже файне. Купую для себе, щоб робити собі гарбузово-пряний лате. Беріть до відома такий лайфхак!

• Карина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Спробували цей прикорм Нам підійшов по усім параметрам .Сроки гарні,смак приємний,консистенція гарна,дочка їсть з задоволенням

Достоинства:
    Користь,та смак Дитина їсть ,не виплювує,як інші прикорми.Це для нас дуже важливо.
  • www С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Смачне та корисне пюре. Нічого зайвого, тільки гарбузик. Гарно впливає на стул. Можна і більшу баночку було б зробити.

Достоинства:
    Тільки вони
  • НАТАЛЬЯ П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Ребенку очень нравится пюре этого бренда

Достоинства:
    Вкусное
  • Анастасия К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

На моє здивування, всі пюре Гербер смачніші від інших. Особливо помітно це на гарбузові. У гербера він дійсно солодкий, ароматний та середньої густоти. Я порівнюю з пюре Milupa, воно більш рідке та нейтральне за смаком. Мені воно нагадало не солодкий, кормовий гарбуз.
    Єдине, чого не вистачає у Гербера, це пюре в більшій розфасовці. Хоча б пару видів овочів та фруктів.

Достоинства:
    Смачне пюре
  • Татьяна С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Смачненький гарбузик, алергії у дитини не викликає. Супер для першого прикорму, маленька ємність, що є дуже зручно

Достоинства:
    Смачно та корисно
  • Віра С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Я мама трьох діточок, старшій своїй вводила прикорм з Gerber яким була дуже задоволена, моєму найменшому зараз 8місяців, чесно скажу скільки років пройшло, а якість та смак не помінявся, а напевно ще й смачніші стало. Хороше пюре, дитині дуже подобається, дуже практичне під час прогулянок чи подорожей. Має насичено гарбузовий склад, алегорію у мого сина не викликало.
    Рекомендую

Достоинства:
    Смачний, багато вітамінів, коли з малечою на прогулянці можна з собою підгопити і погодувати дитину.
  • Ольга
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Пюре дуже смачне! Малюку сподобалось. Відмінний смак і консистенція. Найголовніше - це натуральний склад. Доступна ціна. Дякуємо Gerber за чудові пюрешки, тільки їх споживаємо.

Достоинства:
    Ціна, якість, зміст, смак
  • Жанна С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

З фруктовими пюре в малюка відразу склалися гарні стосунки) а ось овочі синочок їв погано- це була справжня вистава невдоволення: закривав рота, очі і все це після буквально горошини пюре. Та коли ми спробували гарбузове пюре від Гербер, усе змінилося! Малюк їв із задоволенням! Після гарбузового пюре спробували кабачок від Гербер і знову смачно! Тепер, завдяки Гербер, овочі серед найбільш улюблених!

Достоинства:
    Смак, консистенція
  • Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Пюре гарбуза Gerber дуже подобається моєму внукові. Їсть із задоволенням, також додаємо в кащі. Подобається склад та консистенція!

• Юлія Т***

Спробували пюре від Gerber , з гарбуза
    Приємний ніжний смак , без ніяких хімічних добавок те що дуже порадує кожну маму)
    Малютка їла з задоволенням,
    Алергічних реакцій не наблюдалось
    Дякуємо за чудову продукцію

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Чудове пюре, і для першого прикорму, і на постійній основі

• Алина Д***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Спробували продукцію Gerber с початку прикорма. Дуже сподобався дитині на смак. Натуральність відчувається відразу, що саме головне для дитини!
    Перше посмакували кабачок.
    Надалі будемо купувати продукцію Gerber!
    Хочемо спробувати всі смаки)

Достоинства:
    Натуральність
  • Анастасія
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

З лінійки однокомпонентних пюре Gerber починав прикорм старший син, саме гарбуз був його улюбленим. Тому не дивно, що ми розпочали прикорм з молодшою донечкою саме з Gerber і саме з гарбузика. Гарбуз надзвичайно корисний для маленького зростаючого організму. Він відомий своїми властивостями, такими як укріплення і загальне зміцнення імунної системи організму, позитивний вплив на шкт та моторику. Пюре Gerber гарбуз це наша перша любов, це завжди позитивні емоції, це захоплюючий смак, приємний запах, ніжна текстура. Рекомендую!

Достоинства:
    Доступність, висока якість,
  • Лариса Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Коли дитина гарно їсть - маму нічого не зупинить скупити всі смаки

Достоинства:
    Без цукру, не викликає алергій, натуральні компоненти
    Недостатки:
    Швидко закінчується
  • Ірина М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

З настанням холодів малюк має отримати смачні та корисні вітаміни. Смачна та корисна пюрешка, як для першого прикорму так і для щоденного вживання.

Достоинства:
    Смак, колір, консистенція
  • Катерина К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Спробували пюре Gerber з гарбузом. Малюку сподобалось настільки, що рот відкривав швидче ніж наповнювалась ложка матусею. Головне, що нема ніяких підсолоджувачів та інших консервантів.

Достоинства:
    Натуральний і смачний продукт
  • Тетяна І***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Найбільш сподобалось з усіх овочевих пюре солодкий аромат, приємний смак, гарно компонує з кашами, хоча можно і без них... однієї баночки не вистачило, дитина хотіла ще

Достоинства:
    корисне, ароматне, смачне пюре
  • Анастасия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Якість і смак супер!!!Дитина їсть пюре гербер з 5 місяців із задоволенням,перепробували всі які є в асортименті,у складі нема домішок,згущувачів,крохмалю що є перевагою над іншими виробниками,наприклад у м'ясному пюре гербер індичка склад 99%м'ясо!!!Гербер єдине з таким гарним складом.Рекомендую.

Достоинства:
    Склад,смак.
    Недостатки:
    Нема.
  • Оксана С***

Синочок дуже любить посмакувати дане пюре. Смачне та свіже. Рекомендую

Достоинства:
    Смачне та свіже
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Найсмачніше пюре. Однієї упаковки мало.
    А головне безпечний і корисний склад

Достоинства:
    Смак
    Користь
  • Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Не перший раз робимо замовлення на пюре Gerber,адже нам добре підійшло у якості першого прикорму. Рекомендую

Достоинства:
    Якість/ціна
    Недостатки:
    Поки що не виявили
  • Александра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Сину поки що подобається тільки це пюре, кожен раз з'їдає всю баночку. Іншу іжу їсть максимум чайну ложку. У гарбузі достатньо заліза, що добре, бо м'ясо теж не їсть

Достоинства:
    Смачно, зручно у використанні
  • Виктория

Ребёнку очень нравится

Достоинства:
    Цена , срок годности
    Недостатки:
    Нету
  • Тетяна О***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Ну дуже класне пюре, консистенція ідеальна для дітей від початку прикорму, однокомпонентні, у складі лише те що вказане на упаковці, без добавок, що дуже важливо. Пюре Gerber є ідеальним для першого знайомства малюка із різноманіттям смаків. Малюк полюбляє всі види пюре даного виробника це радує очі мами, коли баночки просто вилітають та дитя сите корисною їжею. пюре Gerber.

Достоинства:
    Перевірений виробник, хороший склад, зручне фасування у не великі порції, баночки. Дуже смачне! Завжди можна протестувати продукцію Gerber, аби впевнено сказати, що це саме те що потрібно малюку.
  • Ирина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Яркая тыква- королева осени, нежный и вкусный овощ, который идеально подходит для первого прикорма. пюре Gerber тыква познакомит вашу кроху с этим полезным овощем, который не вызывает аллергическую реакцию. Нежная текстура, сладковатый вкус и яркий, насыщенный цвет пюре Gerber не оставит равнодушным маленького гурмана. Большое количество витаминов и минералов в составе пюре Gerber- залог здоровья вашего малыша. Рекомендую!

Достоинства:
    Натуральное сырье, отсутствие красителей и стабилизаторов
  • Алла Ю***

Мы любим Gerber!❤
    Без лукавства и лести!
    В составе только овощи и нет ничего лишнего
    Малышке вкусно Мама довольна️
    Рекомендую!❤

Достоинства:
    В составе только овощи и нет ничего лишнего
    Малышке вкусно Мама довольна️
  • Наталія Д***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Дуже сподобалось гарбузове пюре, малюк з'їв все з задоволенням.

• Екатерина Л***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Начинали с нескольких ложек, все прошло на ура! Кушаем с удовольствием, что ещё надо! Состав отлично подходит для первого прикорма.

Достоинства:
    Натуральный вкус
  • Наташа Т***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Пюре очень понравилось ребёнку. Вкус слегка сладковатый, кушаем как отдельное блюдо. А ещё очень хорошо тыква сочетается с манной кашей и яблочным пюре.
    Как всегда у этого производителя никаких комочков, качество отличное.
    Грею на водяной бане прямо в баночке, большое преимущество перед картонной упаковкой.
    Вкусно, удобно и полезно! Рекомендую!

Достоинства:
    Вкус, стеклянная банка.
    Недостатки:
    Нет.
  • Оксана Р***

Смачне і свіже пюре

Достоинства:
    Свіжк
  • Юлія Б***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6

Синочку сподобався цей смак, гарно їсть, хоча тільки починаємо прикорм)

Достоинства:
    Смачно
  • Ірина К***

Синочку подобається.