Отзывы покупателей о Каша сухая молочная быстрорастворимая Gerber Пшенично-овсяная с киноа и бананами для детей с 6 месяцев 240 г (8445291121430)

• AI аналіз відгуків
    11 відгуків:  Переважно позитивно (98% позитивно, 2% нейтрально, 0% негативно)
    Користувачі надзвичайно позитивно відгукуються про кашу Gerber з кіноа та бананом. Основними перевагами вважають приємний смак, користь для дитини, відсутність грудочок та легкість приготування. Батьки відзначають, що діти їдять кашу із задоволенням навіть без додавання цукру. Якість продукту, зручна упаковка та поживні властивості також отримують схвалення. Скарг чи негативних відгуків не виявлено.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ганна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже смачна каша, дитина їсть із задоволенням. Замовляю не вперше і по декілька пачок. Правда коробка прийшла з пошкодженнями, причому всі пачки, хотілося би щоб в подальшому цього не було

Недостатки:
    Пошкоджена коробка

Доброго дня!
      Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Олександр Г***

Все ок

• Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже любимо цю кашку!!!Вона дійсно дуже смачна!

Достоинства:
    Смак ,якість,ціна
  • Алина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Хороша каша. Дитина їсть із задоволенням

• Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Швидко, корисно і дитина їсть із задоволенням. Завжди перевагу віддаємо цій марці, без грудочок.

Достоинства:
    Смачно, корисно
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

все суперррр кашка нам підійшла усе добре

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Наша любимая каша,очень удобно,особенно в дорогу

Достоинства:
    Хороший состав
  • Мар'яна

Подобається

• Володимир Н***

Дякую!
    Смакота!

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже смачна, поживна та корисна каша. Легка і швидка у приготуванні. Каша має однорідну структуру, її просто дозувати та зручно заварювати. Дитина їсть з великим задоволенням майже кожень день. Молоко додає ніжний аромат, а банан - природну солодкість. Без додавання цукру що було дуже важливо при пошуку каші для малюка. Рекомендую, якщо у вас виникали якісь проблеми при додаванні прикорму.

Достоинства:
    Натуральний склад, приємна на смак, гарна текстура
  • Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Каша супер, швидко запарюється, малюк їсть із задоволенням на сніданок

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Кашу їмо з великим здоволенням - нам дуже подобається. Чудова консистенція, без грудочок, швидко та легко готується. Каша містить багато вітамінів та мінералів які потрібні дитині. Чудове поєднання кіноа та бананів. Рекомендую!

Достоинства:
    Адекватна вартість, смак, не містить цукру, дуже подобається малюку
  • Катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Кашка малюку дуже подобається, зʼїдає всю порцію та просить добавки . Незважаючи на те , що вона без цукру , є досить смачною , а головне корисною .

Достоинства:
    Збагачена залізом , смачна , без цукру
  • Mariana P***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Каша з кіноа і бананом дуже сподобалась синочку, бо куштував її перший раз) запарюється легко і швидко, головне що немає грудочок. По смаку дуже смачна, солоденька і гарно пахне) плюс те що вона без цукру. Зʼїли з задоволенням і будемо брати постійно, бо це найсмачніша каша яку ми пробували за останній час)

Достоинства:
    Смак, запах, готується без грудочок
  • Юлия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Хоч і кажуть ,що б не судили книжку по обкладинці ,але тут якість починається саме з упаковки!Приємна на дотик та яскрава ззовні не менш приємна та смачна в середині.Дуже сподобалось,що немає грудочок.Каша хоч і без цукру,проте дуже смачна.Дитина їла з задоволенням!!

Достоинства:
    Без грудочок,смачна хоч і без цукру
  • Олександра З***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже смачна. Подобається і дитині і мамі

• Щербань У***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Швидко готується, дитина відразу розпробувала і їсть із задоволенням.Використовуємо навіть вночі через бутилочку.

Достоинства:
    Швидко готується,смачна
  • Анна Я***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Отримала продукт на тестування. Дитина і до цього віддавала перевагу Gerber і охочіше їла безмолочну мультизлакову кашу. Коли ввела молочку в раціон, якраз прийшла на пошту ця каша. Зараз вона топ продукт в раціоні малої, завжди їсть всю порцію. Рекомендую

Достоинства:
    Смачна, гарний склад
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ірина О***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Каша малюкові прям дуже зайшла , дуже гарна консистенція, їсть з задоволенням.

Достоинства:
    Гарна консистенція
    Недостатки:
    Не виявила
  • Катерина К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Сину каша «зайшла» з першої ложки. Цілу порцію зʼідає з великим задоволенням за декілька хвилин (а йому догодити з їжею дуже не просто). Ще більше радію я, адже на 100% впевнена у якості цієї продукції. каші gerber не містять цукру та пальмової олії.
    у їхньому складі є цільнозернове вівсяне борошно, а також залізо, яке так необхідне малечі.
    Каша легко розчиняється, без комочків і найголовніше - не викликає в мого сина алергічних реакцій.
    Ну і особисто для мене найбільший плюс - економія часу.
    Дякуємо Gerber за якісну продукцію!

Достоинства:
    Склад, зручність у приготуванні, у сина відсутні алергічні реакції
  • Ангелина Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Переживала як дитина сприйме цю кашку з кіноа, бо це суперфуд і реакція може бути доволі різна.
    Спочатку спробували молочну кашку від Gerber без добавок, потім перейшли на цю. Дитина з задоволенням їсть, ніяких побічних реакцій не спостерігається, тепер додали цю кашку до нашого постійного ранкового раціону. Каші Gerber то любов

Достоинства:
    Корисна, дитина їсть з задоволенням
    Недостатки:
    Швидко закінчується
  • Максим
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Отличная каша. Очень понравилась дочке да и сам охотно доедал то что осталось))
    Интересный вкус добавляет именно Киноа. Очень понравилось!

• Олександр В***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Буду купувати ще, дитині сподобалось , будем коштувати ще смаки

Достоинства:
    Зручне пакування , на сніданок дуже подобається
    Недостатки:
    Мало , швидко закінчується смачна каша
  • Ірина Г***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Смачна ,якісна каша,легка та швидка в приготуванні,приємна на запах без різкого запаху , дитина їсть добре із задоволенням.

Достоинства:
    Швидка в приготуванні,якісь
  • Юлия П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже смачна каша, доня зʼїдає всю порцію

Достоинства:
    Смачна, заварюється без комочків, солоденька
  • Ірина А***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Нашій донечці сподобалася каша. Дуже добре, що при замішуванні каша є однорідною, без грудочок. Каша смачна і корисна. Взагалі всі каші Gerber смачні, дитина їсть їх із задоволенням. Рекомендую!

Достоинства:
    Користь, смак, зручність приготування
  • Надія М***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Спочатку ставилась скептично до назви і думала як це кіноа з бананом) виявилося доволі смачно і навіть має горіховий присмак (горіхів в скаді немає)
    Дуже сподобалась сину.
    Їмо з задоволенням

Достоинства:
    смачна
    Недостатки:
    не знайшли
  • Катерина Ф***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Чудова кашка,синові дуже смакує!
    А головне хороший склад,відсутність цукру і гарна консистенція,однозначно будемо купувати ще.

Достоинства:
    Смак,склад,консистенція
  • Могилевская И***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Моя донька дуже полюбляє цю кашу. Те що треба для перших кроків прикомру.
    Гарний склад продукту, без цукру, легко готується, достатньо додати води 40 градусів(що дуже зручно під час відключень світла, якщо у вас індукція)
    Кашу додатково сервірую ягодами і смачний і поживний сніданок для малечі готовий.

Після споживання каші ніяких алергічних висипів або реакцій у дитини не спостерігалось.

Достоинства:
    Швидко розчиняється, без грудочок, с міру солодка , без цукру
    Недостатки:
    Не виявилось
  • Юлія
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дитині каша сподобалась, їсть із задоволенням та просить добавки.
    Дякую Gerber за якісну продукцію та Nestlebaby за надану можливість протестувати цю смачненьку кашку.

Достоинства:
    Каша швидко готується, добре розчиняється в воді, не утворює грудків, не солодка.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Співак Я***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Кашка топчик Смакує як донечці, так і мамі. Не завжди є час для себе готувати ,а от розділити з донечкою тарілочку кашки,то святе і рятує маму

Достоинства:
    Якість,смак ,склад
    Недостатки:
    Невиявлено
  • Олеся
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Каша дуже сподобалась, швидко готується, малюку сподобалось.

Достоинства:
    Якість,смак,упакування
  • Інна К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Це не просто каша, це спасіння для мами, особливо зранку. Готувати швидко і дитина смакує із задоволенням!!!

Достоинства:
    Смачно, швидко, поживно
  • Вікторія
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Каша смачна, не дуже солодка, дитині подобається

Достоинства:
    Смак, склад
  • Анастасия Д***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже зручно, що каша розчиняється у воді при температурі 40°С.
    Також у Gerber чудові пюре, які малюк із великим задоволенням їсть.

Достоинства:
    Чудова каша,має приємний запах, легко розчиняється у воді, смакує малюку. Гарний склад продукту.
  • Інна Т***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Спробувала багато каш різних фірм,але ця підкорила серце.
    Приємний аромат, немає грудочок,без цукру, неймовірно смачна. Пробувала особисто. До слова,це єдина каша яку мої малюки їдять всю порцію,(маю двійнят). Вона їм настільки зайшла,що їдять її навіть під час застуди,що дивує,бо зазвичай не їдять нічого,навіть суміш.

Достоинства:
    Корисна,без грудочок, неймовірно смачна