- Слинько Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Найкращі каші не потребують багато води при розведенні . Дуже смачні
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Малюку сподобалось
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Малюку не сподобалась. Їсти відмовляється.
- Достоинства:
- Гарна упаковка
- Недостатки:
- Каша нагадує якийсь клейстер з борошна.
Добрий день, Ірино! Якщо дитина відмовляється їсти кашу вперше, можна спробувати ще раз. Доведено, що дитина погоджується на запропоновану їжу після декількох спроб, між якими є невеликі перерви.
Якщо дитині не подобається нова каша, необхідно набратися терпіння і спробувати щодня пропонувати йому трохи прикорму - до тих пір, поки малюк не звикне до нового смаку. Також потрібно врахувати індивідуальні вподобання малюка - якась їжа може подобатися йому більше або менше. Дякуємо вам за відгук, ми обов'язково візьмемо його до уваги.
Якщо у вас є питання стосовно введення першого прикорму, ви можете поспілкуватися з лікарем-педіатром нашої Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-06-04
- Дар'яна Т***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Це найгірша з усіх каш цього бренду. Нормально не розчиняється, за консистенцією як клей, дитина не їсть, хоча в їжі не перебірлива
Добрий день! Нам прикро чути такі коментарі про нашу продукцію. Хочемо зазначити, що якість продуктів харчування є першочерговим завданням і безкомпромісним принципом для компанії Nestlé.
Ми робимо усе для того, аби продукція для діток була натуральною та смачною, а здоров’я та безпека немовлят є для нас найвищим пріоритетом.
Якщо у Вас залишились питання щодо складу або якості продуктів Nestlé, ви можете звернутися на нашу Лінію турботи: 0-800-50-06-04 для консультації або написати нам на сторінку Nestlé FamilyNes в Facebook. Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!
- Анна К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Чудова каша для першого прикрому дітям з 6-ти місяців. Приємний смак, легка для приготування, добре розчиняється у воді, відсутні комочки. Давала донечці, їй дуже подобається, рекомендую
- Мар'яна П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Хороша і смачна каша.
Зручна упаковка. - Іра С***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Купувала в магазині біля дому, каша сподобалась малюку, їв з задоволенням!
- Достоинства:
- Чудовий смак
- Недостатки:
- не знайшла