Отзывы покупателей о Каша сухая молочная быстрорастворимая Gerber Рисовая с бананами для детей с 6 месяцев 200 г (8445291492417)

Оценка пользователей 2.33/5
  • Марія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Хороша каша, дитина їла всі смаки, а потім зупинилась тільки на цьому. Все чудово.
    Для того, щоб каша виходила не клейстером, заливати потрібно не окропом.

• Михайло А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Інші каші не погані, але саме цярозчарувала.

Достоинства:
    Фірма, сама по собі хороша.Є багато хороших товарів.
    Недостатки:
    Як клей ПВА

Добрий день, Михайле!

Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва наша продукція проходить систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва. Ми робимо усе для того, аби продукція для діток була натуральною та смачною, а здоров’я та безпека немовлят є для нас найвищим пріоритетом.

Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• Ілона

Не каша, а клейстер

Достоинства:
    Недостатки:
    Консистенція жахлива, не можна таким годувати дитину

Добрий день, Ілоно! Компанія Nestlé суворо дотримується всіх вимог законодавства щодо якості та безпеки дитячих продуктів харчування і ретельно підходить до підбору постачальників і контролю якості вихідних продуктів. У процесі виробництва наша продукція проходить систему перевірок, що гарантує високу якість і безпеку продуктів, згідно з європейськими стандартами виробництва.
      Якщо у вас залишились питання щодо складу або якості продуктів Nestlé, ви можете звернутися на нашу Лінію турботи: 0 800 50-06-04 для консультації або написати нам на сторінку NestléBaby в Facebook. Дякуємо за звернення та бажаємо гарного дня!

• Мар'яна П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1