- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Товар повністю відповідає опису!Мишка м'якенька,в упаковці входить три пакетики м'яти ,які можно замінити надалі.Для моєї киці чудовий комплект!
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Коту сподобалось
Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Хороша якісна іграшка, класно, що можна замінити мʼятний наповнювач, коли попередній "видихнеться". В цілому, котикам сподобалась, хоч і без фанатизму.
- Достоинства:
- Якісна іграшка
Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Кошки были в восторге. Обе кайфовали от запаха наполнителя))
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Елена С***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Іграшка якісна. Кішка періодично грається. Єдине що, пакетик з м'ятою легко за кілька секунд дістається. Проблему вирішили, зашив карманчик з пакетиком м'яти кількома стібками, щоб були проміжки у шву. Сама мишка 2D, так би мовити, але кішці гратися зручно.
- Достоинства:
- Нічого не торохкотить/не дзвонить/не гримить) якість добра, без сторонніх запахів
- Недостатки:
- Не помітили