- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Гарна велика і міцна іграшка. На відмінку від своїх аналогів витримала 4 місяці майже кожноденного використання 6-тикілограмовим котом.
- Достоинства:
- Гарно склеєно. Більшість пір'їн відпадали від перелому очини.
Добрий день, шановна Олександро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Кошеняті дуже сподобалося дражнилка! На даний момент улюблена іграшка)
- Достоинства:
- Якісно зроблено. Міцна.
- Недостатки:
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудові фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Топ, варто брати
- Достоинства:
- Витривалість, досі в робочому стані
- Недостатки:
- Облисіла
Добрий день, шановний Максиме! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Дуже гарно зроблено. Для мейн куна само то щиро дякую
- Достоинства:
- Багато пір'я, міцна
Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Дуже сподобалося, велике спасибі вам
- Достоинства:
- Качество і зацікавленість
Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- ХристинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Очікували, що частина з пір'ям буде меншою, кіт любить маленькі іграшки, а ця виявилась дуже великою. Першу хвилину коту ще було цікаво, а потім - все. Паличкою виявилося цікавіше гратися, ніж пір'ям (бо тонка), але то вподобання особисто нашого кота.
- Достоинства:
- якісна
- Недостатки:
- велика
Добрий день, шановна Христино! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок! Розуміючи, що ваш улюбленець надає перевагу меншим іграшкам, хочемо порекомендувати вам звернути увагу на іграшки WAUCAT Fun Natural. Багато котів виявляють особливий інтерес до іграшок із мататабі та котячою м'ятою, які мають природний стимулюючий ефект і можуть зацікавити вашого котика до тривалої гри. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання, ми з радістю на них відповімо!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Гарна якісна іграшка
- Достоинства:
- Якісно зроблена
- Недостатки:
- Не помітили
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Якісно зроблена, красива.
Добрий день, шановна Вікторіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Моя кішка втікає від цієї іграшки. Для нас виявилась марною витратою.
Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що дана іграшка не зацікавила вашого улюбленця. При виборі розміру та виду іграшки слід враховувати характер та вік домашнього улюбленця. Тому, рекомендуємо Вам переглянути інші пропозиції в серії іграшок для котів GiGwi.
- Тетяна Б***
Моя кішечка також не оцінила. Також втікає від неї
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Іграшка для сумісної гри,сам кіт її не чіпає)
- Достоинства:
- Міцна, пір'я не випадають
- Недостатки:
- Не функціональна для самостійної гри коту
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишилися задоволені покупкою. Аби GiGwi слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а застосовувати іграшку для спільної гри з улюбленцем.
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Коту сподобалось
- Достоинства:
- Кіт оцінив
- Недостатки:
- Треба тепер гратись з котом
Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою. Аби дана іграшка слугувала якнайдовше, ми не рекомендуємо залишати вихованця наодинці з нею, а застосовувати іграшку для спільної гри з улюбленцем.
- Гоминюк И***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Купую не тут, але на постійній основі. Котику 7 місяців, гасає з нею сам, вистачає на місяць максимум, бо він годинами її дере і пір'я просто не витримує. Класна річ, якщо необхідно зайняти пухнастика .
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги іграшки GiGwi та залишились задоволені покупкою.
- Гоминюк И***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный