- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До цього користувався касетними станками але вирішив спробувати цей станок і ніразу не пожалів.
Бритись ним досить легко і після бриття немає подразнень як після касетних.
Тому хто хоче нормального бриття то обирайте цей станок і не пожалкуєте.
Комплектні леза досить гострі і вистачає їх надовго- Достоинства:
- Хороше і чисте бриття
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасная бритва, особенно,если она первая. Прощает огрехи в технике бритья. Хороша для тех, кто решился перейти с кассетных станков на Т-образные. Испытана со многими типами лезвий от острых и жёстких(Feather, BIC...) до средних (AstraSP, Derbi Premium, Gillette Platinum...) и мягких (AstraSS, Elios, Gillette 7O'clock...), а также китайских, в том числе и ноунеймов. Всегда хороший результат.
- Достоинства:
- Мягкая, действительно безопасная.
- Недостатки:
- Не нашел.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный станок. Рекомендую. Бреет хорошо с хорошими лезвиями.
- Достоинства:
- Красивая, практичная, удобная.
- Недостатки:
- Вес, немного неудобно чистить в процессе бритья.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший раз було трохи незручно після звичайного станка з касетами. Але з другого гоління вже зрозумів як правильно його тримати та натискати. Дуже задоволений що його купив! Ані порізів, ани подразнень. Голить чисто.
- Достоинства:
- Супер!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасно
- Анатолий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ОТСУТСТВУЮТ ЛЕЗВИЯ ДЛЯ БРИТВЫ!!!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Обман!!!!!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Это бомба. До этого пользовался картриджными бритвами и после данного опыта больше никогда к ним не вернусь.
Как по мне, это лучше картриджной бритвы во всем.
Лезвия в комплекте вроде нормальные, дискомфорта во время бритья не ощутил.- Достоинства:
- 1. Куда легче промывать от волос нежели картриджную бритву
2. Лезвия довольно дешевые по сравнению с картриджами
3. Мне нравится качество бритвы - Недостатки:
- Не нашел
- Олексій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий варіант т-подібного станка. З комплектними лезами добре голить без подразнень. Для мене замінив інший чудовий станок EdwinJagger - Gillette нічим не поступається.
Для Т- подібного станка важливо підібрати леза, що підходять для нього.- Достоинства:
- Якісний, важкий метал, вартість
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний станок.
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На картині та в описі йде пачка лез по факту їх не має.
- Недостатки:
- Брешуть
- Михайло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У програмі показує, що все сплачено а при отриманні ще 90 гривень треба доплатити
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хорошая бритва, достаточно тяжелая и выполнена качественно
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный станок!
- Достоинства:
- Классика!
- Ім'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подарувала чоловікові. Дуже задоволений акційною ціною та якістю. Каже, що для його м'якої щетини ліпше чекати, щоб виросла на пів сантиметри, тоді бритва голить м'яко і без подразнень.
Дякуємо магазину та бренду за гарну ціну та якість. :)- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Недостатки:
- Не має.
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудесна якість(*´)*
- Петро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ок
- Достоинства:
- Ок
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну... звичайний станок
- Достоинства:
- маркетингова якість...
- Недостатки:
- вага
- міша н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар гарно голить рикомендую
- Достоинства:
- Ціна качиство
- Недостатки:
- Їх нимає
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Особисто для мене набагато краще одноразових , менш роздратована шкіра, а також набагато економніше виходять леза
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станок топ але де леза які мали іти в комплекті
- Достоинства:
- Гарний станок
- Недостатки:
- Нема комплекту який зазначений при продажу
Представник брендуДобрий день! Нам шкода що трапилася така ситуація. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки Rozetka за посиланням ссылка
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний, гарно лежить в руці. Гоління приємне. Комплектні леза доволі гострі.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це класика для таких виробів - якісно, довготривало, навіть після року використання як новий. Лезвія по якость можна обирати самому, що плюс - звичайні бритви такого не можуть запропонувати.
- Достоинства:
- Класика і цим все сказано
- Недостатки:
- нема
- Леонид К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не кладете лезвия в комплект
- Достоинства:
- Тяжело оценить
- Недостатки:
- Нет лезвий заявленных в комплекте
Представник брендуДобрий день. У разі виникнення будь-яких запитань щодо товару, Ви завжди можете звертатися на гарячу лінію виробника за телефоном 0 800 50-50-00.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна бритва, користувався до цього два роки пластиковою Wilkinson sword double, по користуванню небо і земля, дуже приємна, дуже зручна, леза дуже гострі, майже не відчувається спротиву волосся, порізати себе не можливо
- Достоинства:
- Гострота, приємна вага, естетичний вигляд
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я був доволі скептично налаштований до цієї бритви, передусім через низьку для Т-станка ціну і масмаркет-бренд Gillette, але все ж вирішив дати їй шанс.
Я вже давно знайомий з Т-бритвами, тому техніка гоління у мене напрацьована. І, скажу, що ця бритва виправдовує кожну заплачену копійку. В тандемі з косметикою Proraso я отримав чудове чисте гоління з мінімальним подразненням. Станок доволі м'який і порізатись ним мало ймовірно. Комплектні леза хорошої якості і адекватної гостроти. У мене жорстка щетина, але я не відчув посмикувань чи "пробуксовок".
У підсумку я задоволений покупкою і рекомендую цю бритву кожному, хто хоче спробувати гоління Т-станком.- Достоинства:
- М'яке гоління з мінімальним подразненням
- Недостатки:
- За таку ціну - нема
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станок супер! З першого ж бриття не порізався, голить не гірше за звичайні бритви. А до того ж краса станку порівняно зі звичайними. Ціна-якість приємна, не розумію чому купують дорожчі т-бритви якщо є ця.
- Достоинства:
- Ідеальний станок і леза
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій відгук для тих, хто переходить з касеток на Т, тому всі інші хлопаки можуть проходити повз - ви тут не почерпнете для себе нічого корисного. Також мій відгук для тих, хто реально має, що голити, а не просто кілька волосин під носом. Передісторія: я голю всю голову, щетина - густа і жорстка, досвід гоління - пару десятиліть (так, я тільки зараз добрався до Т-ешки). Історія: він реально не забезпечує гладке гоління, хоч я пробував в три етапи. Висновок: станок класний, порізів-подразнень нема, але доводиться все одно доголювати макітру іншим девайсом
- Достоинства:
- Солідний
- Недостатки:
- Не допрацьовує
- Богдан
Тому що цей станок так зроблений, він для неагресивного гоління. Спробуйте вілкінсон метелик, він більш агресивний. Маю обидва, тож є з чим порівнювати.
- Мирослав К***
Повністю підтримую в тому що станок хороший, на свою ціну, але від нього і неможна очікувати гладкого гоління так як він предствлений компанією як станок для корекції контурів бороди, тому ми не можемо надати якихось притензій компанії щодо гладкості гоління, юристи компанії в цьому плані постарались)
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовував декілька разів з моменту покупки. Поки що все подобається. По процесу та відчуттям від гоління — це значно краще, ніж багатолезові варіанти.
- Достоинства:
- Приємна вага, зручно використовувати, ідеальний результат
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після покупки даного товару я зрозумів що картриджова бритва набагато краще "т-подібних"
Не розумію через що люди її нахвалюють, але я також повівся на схвальні відгуки та придбав цей товар. Подразнює, залишає порізи, не все збриває.
В результаті - посереднє гоління, подразнення та порізи. Комфорт залишає бажати кращого.
Те що вона красива - так.
Те що вона може бути як "запасний варіант" - так.
Те що потім можна зекономити на голінні - так.
Але тепер саме основне, чи комфортна вона - НІ, НІ, і ЩЕ РАЗ НІ. Купивши хорошу картриджову бритву буде набагато комфортніше гоління та якісніше.
Моя антиоцінка: 8 порізів з 10!!!- Достоинства:
- Стильна, ретро, можлива економія на лезах в майбутньому
- Недостатки:
- Сама основна задача - якісне гоління, справляється вона з цим "так собі"
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
У разі виникнення питань щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.- Дмитро Б***
Напрацюйте техніку та купіть хоча б леза кінг с, і буде нормальне бриття. Я навпаки не хочу вертатися на багаторазові бритви, бо вони не роблять свою роботу начисто
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався
- Достоинства:
- Усі
- вячеслав б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяв з задоволенням. Достойна річь. Ретро. Все що забуте старе, НОВЕ. Дуже качествена річь.Дякую продавцю за зспогади минулого. НАШИХ БАТЬКІВ.
- Достоинства:
- Класика.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бреет чисто без лишних порезов, тяжёлый - просто ведёшь по коже, без нажима, и щетины нет
- Достоинства:
- Бреет очень чисто
- Недостатки:
- Не заметил
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар дуже якісній і коштую своєї ціни
- Достоинства:
- Дуже легко міняється лезо
- ...Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За декілька років змінив купу різноманітних бритв та засобів для гоління та згодом зупинився саме на цій, так як це єдина бритва саме з цими лезами, котра в моєму випадку взагалі не викликає подразнення.
Був приємно здивований.
Так, голитися треба трохи уважніше, щоб не подряпатися, але воно того однозначно варте. Замовив одразу ще три комплекти лез на майбутнє.- Достоинства:
- В моєму випадку не викликає подразнення навіть в порівнянні з дорогими бритвами.
- Недостатки:
- Недоліків не виявив, все супер
- Максим Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Здравствуйте! Мне 17 и многие сейчас подумают, что молодежь не пользуется классикой, но я то самый 1 из 10, кто использует её. Мне нравятся классический станок тем, что он гладко проходит по коже и сбривает под 0, и ещё после него нет раздражения. Спасибо за хороший товар!
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ось вже приблизно 30 років користуюсь станком Gillette. Але то були станки досить дешеві. думав, що класичні станки Gillette більше не виробляються. Однак, виявляється, що я помилявся. Дякую "Розетці" за можливість одерхати потрібну річ.
- Достоинства:
- Дуже якісний станок.