Отзывы покупателей о Маска для волос Gliss Kur Восстановление 400 мл (9000101726138)
Нет в наличии
- Оксана Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Масочка чудова. Беру не вперше.
Маска має приємний аромат. Не надто густа, але і не рідка. Якраз в міру.
Добре розподіляється на волоссі. Після її використання волосся не плутається і виглядає зволоженим.
Поєдную із шампунем цієї ж серії.- Достоинства:
- Гарно зволожує волосся і чудово пахне.
Представник постачальникаОксана, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це моя улюблена маска, дуже класна, волосся як після дорогих процедур,ще якщо залишити на пів годинки то взагалі бомба. Рекомендую в кого пухнасте і пористе ,пошкодження волосся
- Достоинства:
- Запах, діюча речовина
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Вв А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Посередня маска для волосся, до Розетки претензій немає, все швидко та чітко
Представник постачальникаАльбiна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свої функції виконує,хороший запах,як у алергетика проблеми не виявлено,лупа не появилась,як проблеми із шкірою, волосся слухняне)
- Достоинства:
- Великий об'єм)
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюбов, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова маска для волосся, жінці подобається
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вміру густий,приємний запах,великий об'єм,вистачає на довго, волося м'якше слухняне,підходить для довгого))
- Достоинства:
- Відповідає заявленими ТТХ
- Недостатки:
Представник постачальникаОлег, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Степан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний і приемно пахне волоси після нього мякі
Представник постачальникаСтепан, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Віталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска дуже сподобалося.
- Достоинства:
- Ціна,якість.
- Недостатки:
Представник постачальникаВіталія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Каріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний аромат, після використання волосся гладке і наповнене сил
- Достоинства:
- Приємна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаКаріна, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска приємно здивувала. Волосся після неї гладке, м'яке та легко розчісується, зникає сухість і ламкість. Має густу кремову текстуру та приємний аромат. За регулярного використання волосся виглядає більш доглянутим і живим. Гарний варіант за доступну ціну.
- Достоинства:
- Добре живить та пом'якшує волосся
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв для дружини, їй маска сподобалась. За її словами маска добре живить волосся та не при цього не обтяжує його.
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Недостатки:
- Не помітили
Представник постачальникаКостянтин, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска виконує свої функції на всі 100%. Користуюсь всією лінійкою. Після використання волосся гарно розчісується, блискуче, має приємний запах.
- Достоинства:
- Якісна маска.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала маску первый раз, хотя шампунем и бальзамом и экспресс кондиционером этой линейки пользуюсь уже давно. Волосы у меня окрашены. Маска выполняет свои функции, придаёт блеск. Запах приятный.
- Достоинства:
- Густая
- Недостатки:
Представник постачальникаГанна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска має приємний запах, легка у користуванні. Волосся з нею зволожене, легко розчісується, але, як на мене, мінус об'єм. Якщо у вас не дуже об'ємне та ще й довге волосся, то це буде підкреслено, проте, гадаю, варто користуватися маскою для оздоровлення і покращення структури волосся.
- Достоинства:
- Якісна маска. Свою функцію виконує.
- Недостатки:
- Після використання волосся важке і візуально втрачає об'єм.
Представник постачальникаМарина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Мар'яна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна маска, зволожує і в міру обтяжує волосину, тримаю не довше 10хв, приємно пахне, після сушіння волосся розсипається і природно виглядає, немає відчуття липкості
- Достоинства:
- Зволожує, живить, приємно пахне
- Недостатки:
- Трішки довго треба змивати
Представник постачальникаМарʼяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ВоваОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний запах і консистенція не рідка, сподобалась, волосся стало блискучим після неї
Представник постачальникаВолодимир, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша маска для сухого та пошкодженого волосся. Волосся після використання м’яке, гладке та легше розчісується. Має приємний аромат.
- Достоинства:
- великий об’єм, добре живить і відновлює, економна у використанні
Представник постачальникаОксана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за цю масу. Це моє спасіння. Волосся дуже ніжне і не запитується
Представник постачальникаМарія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалась, волосся ожило.
Після фарбування та ще й літо, сонце...то ця маска допомогла.
В мене світлий блонд.
Рекомендую. Дякую.- Достоинства:
- Живить, відновлює
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Анастасия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь этой маской уже несколько недель, и результат превзошёл ожидания! Волосы стали заметно мягче, гладкие и послушные, особенно на концах, которые раньше были сухими и ломкими. Маска имеет приятный аромат, легко наносится и хорошо смывается, не утяжеляя волосы. Объём 400 мл — это отличный бонус, хватает надолго даже при регулярном использовании. Отличный вариант для восстановления повреждённых волос после окрашивания или частой укладки. Рекомендую всем, кто хочет вернуть своим волосам здоровье и блеск!
- Достоинства:
- Объем, гладкие локоны
- Недостатки:
Представник постачальникаАнастасiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив жінці на її прохання,так як сам в цьому не розуміюсь.Маска їй сподобалася,сказала що гарно зволожує і немає стирчащого в усі сторони волосся,тепер все гарно укладається,так що для сухого волосся точно ідеально підходить.
- Достоинства:
- Невелика ціна,та ще й по акції,гарний результат
- Недостатки:
Представник постачальникаСергій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна маска, особливо підійде для дуже сухого та ослабленого волосся. Рекомендую.
Представник постачальникаОлександр, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Анастасия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ця маска — одна з найкращих, які я коли-небудь пробувала. Глибоко відновлює волосся, надає йому сили та блиску. Використовую щотижня, і результат перевершує очікування. Дуже рекомендую!
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
Представник постачальникаАнастасiя, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення прийшло швидко, якість відповідна
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сильно пушит волосы
- Достоинства:
- Не плохо
- Недостатки:
- Волосы сильно распушивает
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом: добра маска для сильно пошкодженого дуже сухого волосся.
Запах: сильний солодкий, на любителя (особисто мені не подобається).
Упаковка: баночка 400 мл без захисної плівки/фольги (якщо раптом це комусь важливо).
Термін придатності: 3 роки, виготовлена нещодавно.
Про 4 способи застосування можна прочитати, відклеївши задню етикетку (якщо раптом ви не знали).- Достоинства:
- добра маска для сильно пошкодженого дуже сухого волосся
- Недостатки:
- сильний солодкий запах
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже достойна маска. Приємний запах, помірна ціна. Купила спочатку її, була очарована, потім шампунь. Ефект ламінування волосся
- Достоинства:
- Ефективність
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
маска супер
- Достоинства:
- класний аромат
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маска дійсно хороша. Волосся м'яке і блищить, не так плутається. Користуюся в парі з шампунем цієї серії. Аромат ну дуже приємний.
- Достоинства:
- М'яке і блискуче
- Недостатки:
- Не виявила
- СвітланаПродавец: Rozetka
Гарна масочка, приємна і живильна.
- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Лілія К***Продавец: Rozetka
маска гарної якості, користуюся вже не один рік, задоволена її дією
- Достоинства:
- волосся після використання стає м'яким. шовковистим. легко розчісується. має приємний запах
- Недостатки:
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Стовпова О***Продавец: Rozetka
Це моя любов, наскільки волосся після використання слухняне та легке
Представник постачальникаОльга, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Перепелица Б***Продавец: Rozetka
Не втриматись і купила великий об'єм, класна маска, волосся легко розчісується і блищить, аромат взагалі топ. Подобається більше ніж маски від elseve, garniere super food. Волосся після неї таке м'яке, лагідне і слухняно.
- Достоинства:
- Волосся після неї супер класне