Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Бальзам наполняющий Gliss Kur Full Hair Wonder 200 мл (9000101749533)

Оценка пользователей 4.79/5
  • Алекс В***

Один з найкращих з цієї лінійки для змішаного типу волосся, не дуже обтяжує біля коріння, але живлення для кінців вистачає

Достоинства:
    Легке розчісування, запах, не рідкий
    Недостатки:
    За акційну ціну не знайшли, лише не порекомендую на жирне/масне волосся

Алекс, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Максим В***

Купував жінкам до березневих свят, разом із шампунем цієї ж серії. Довелося приділити деякий час вивченню величезного асортименту жіночих шампуней, щоб вибрати кращий варіант... Жінкам сподобались консистенція і приємний запах, як і блиск та легке розчісування після миття... А нам, чоловікам, завжди приємно догодити правильним вибором подарунків)

Достоинства:
    Відомий бренд; країна реєстрації / виробника - Німеччина; збалансований склад компонентів; пляшка майже повністю виготовлена з перероблених матеріалів; результати від використання відповідать рекламі.
    Недостатки:
    Недоліків не помічено.

Максим , дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна Т***

Використовую цей бальзам в комплексі з шампунем цієї серії. Маю довге , тонке волосся, користуюсь для укріплення. Бальзам густий, запах приємний, волосся після нього м,'яке, легко розчісувати.

Достоинства:
    Ціна,підходить для довгого волосся, легко розподіляється по всій довжині волосся.
    Недостатки:

Тетяна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Євгенія

Цей бальзам мій найулюбленіший з лінійки Gliss Kur. Підходить для мого тонкого волосся, якому бракує щільності та об’єму. Засіб має легку, майже повітряну текстуру, легко розподіляється і не створює відчуття плівки після змивання. Після використання волосся виглядає більш наповненим і пружним, з’являється відчуття густоти, але без обтяження. Добре розгладжує довжину, при цьому корені залишаються «живими» й не втрачають об’єм. Волосся легше укладати, воно тримає форму і менше прилипає до голови.

Недостатки:

Євгенія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Ирина Л***

Жесть

Достоинства:
    Недостатки:
    Сплошные

Iрина, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Ян Я***

Бальзам добрий. Волосся доглянуте, розчісується добре. Вистачає капельки на один раз. Запах чудовий. Не обтяжує. Доставка швидка. Рекомендую

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Ян, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олеся К***

Гарний бальзам-кондиціонер. Легко змивається і не залишає нальоту на волоссі. Гарно пахне, зміцнює волосся. Використовую в комплекті з шампунем з цієї серії так результат ще кращий! Результатом задоволена)

Олеся, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Євгенія

Бальзамом задоволена. Волосся не обтяжує, при цьому гарно живить і звооожує. Користуюсь разом з шампунем данної лінійки.

Недостатки:
    Не помінила

Євгенія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила К***

Бальзам чудовий

Людмила, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила

Добрий бальзам

Людмила, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ирина О***

Балтзам з шампунем цієї серіі гарно працює. Волосся виглядає просто чудово, запах дуже приємний. Волосся не обтяжує, добре укладається. Рекомендую до покупок

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:

Iрина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана І***

Чудовий бальзам) Волосся мʼяке та шовковисте, не пухнаститься , рекомендую!

Достоинства:
    Мʼяке, зволожене волосся, чудова якість

Оксана, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Валерія

Має приємний легкий аромат, який довго тримається на волоссі, але зовсім не нав’язливий. Думаю, для дуже сухого чи сильно пошкодженого волосся може бути замало живлення, але для щоденного догляду — супер.

Валерія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила

Гарний бальзам,добре змивається,волосся розчипчасте

Недостатки:
    Не має

Людмила, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна П***

Чудовий бальзам, дуже легкий не обтяжує волосся.

Достоинства:
    Гарний ефект.
    Недостатки:
    Немає.

Тетяна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Олена В***

Дуже сподобався новий бальзам із лінійки Gliss Kur. Має приємний ненав'язливий запах,.
    Волосся після нього м'яке та гладеньке.
    Доповнюю догляд ще експрес-кондиціонером для легкого розчісування.
    Ціна приємна, доставка швидка.

Достоинства:
    дуже приємний запах
    Недостатки:
    не виявила

Олена, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Полина П***

Наношу этот бальзам после каждого мытья головы (для мытья использую такой-же шампунь), и волосы стали заметно мягче, живее и объёмнее. Он хорошо распределяется, не скатывается, и легко смывается — это удобно. После него волосы не висят, как тряпка, а держат форму и приятно ощущаются на ощупь. Мне нравится, что эффект есть, но он как бы без лишнего блеска и перегруза. Честно говоря, это один из немногих бальзамов, который хочется купить снова.

Достоинства:
    Действующий, хорошая консистенция.
    Недостатки:
    Нет.

Полiна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Тетяна Г***

Вiдмiнно!

Тетяна, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Виктория Б***

В мене завжди Gliss Kur чомусь ще з дитинства асоціюється з гладеньким та шовковистим волоссям - мабуть тому, що матуся завжди полюбляла спреї для волосся від цієї торгової марки. Зараз я вже доросла і сама обираю собі догляд за волоссям, але якось давно не брала собі саме Gliss, тому вирішила спробувати - і дуже задоволена! Від самого початку все сподобалось - від естетичного пакування, до приємного аромату та саме найголовніше - класної дїї - волосся аж блищить, мʼяке та приємне

• Петро

Докупив цей бальзам до такого самого шампуня та користуюсь ними разом. Після бальзаму волосся стає приємним на дотик і добре пахне. Також помітив, що воно довше залишається чистим і не жирніє так швидко.

Достоинства:
    ціна-якість
    Недостатки:

Петро, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Віталія

Волосся після зими стало ламким і сухим, особливо на кінцях. Вирішила спробувати цей бальзам - просто додала його у звичайний догляд. Наноситься легко, змивається без проблем, волосся не обтяжує. Їх полегшало розчісувати, вони виглядають живішими і кінчики вже не такі посічені.

Достоинства:
    Добрий догляд за волоссям.
    Недостатки:
    Не має.
  • Любомир Р***

Бальзам Gliss Kur Full Hair Wonder від Schwarzkopf призначений для догляду за слабким і ламким волоссям. У його складі містяться кофеїн та пептиди, які сприяють зміцненню волосся та запобігають ламкості. Засіб також полегшує розчісування та надає волоссю приємний аромат з нотками мускусу.

Достоинства:
    Містить 95% інгредієнтів природного походження
    Недостатки:
    Може не підходити для жирного волосся

Любомир, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Андрій

Купував в доповнення до шампуню цієї серії. Бальзам доволі густий, аромат приємний, насичений, але не різкий. Волосся після його використання стає м'яким та шовковистим. Виробник запевняє, що даний кондиціонер містить 95% інгредієнтів природного походження (включаючи воду).

Достоинства:
    приємний аромат з нотками мускусу, використання інгридієнтів природного походження
    Недостатки:
    не виявлено

Андрій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Марія

Купила цей бальзам як доповнення до шампуню Gliss Kur Full Hair Wonder. Волосся після нього м’яке, слухняне і легко розчісується. Взяла цю серію для зміцнення і відновлення росту волосся — сподіваюсь на хороший результат, адже марка перевірена. Відпишу через кілька місяців, як буде результат.

Достоинства:
    Ціна, хороший результат після бальзаму

Марія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана П***

Придбала майже всю серію догляду за волоссям. Дуже задоволена якістю бальзаму. Волосся легко розчисується та має доглянутий вигляд.

Достоинства:
    Задоволена на сто відсотків
    Недостатки:

Оксана, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!

• Віка

Моє волосся дуже ламається. Пробувала різні засоби, вирішила спробувати і цей бальзам. За кілька тижнів помітила, що менше волосся залишається на щітці. Сухість зменшилася, волосся стало еластичнішим. Запах нейтральний, не залишається на волоссі.

Достоинства:
    Прибирає ламкость волосся.
    Недостатки:
    Нема.

Вікторія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Оля

Брала бальзам у парі з шампунем Gliss Kur Full Hair Wonder — разом працюють чудово. Волосся виглядає живим, гладеньким, легко розчісується і не плутається. Має приємний аромат. Приємна новинка — подивлюсь на результат після тривалого використання.

Достоинства:
    Волосся м’якше та не заплутується.
    Недостатки:

Ольга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Марина В***

Приименялся на тонкие ломкие волосы ниже плеч, жирнящиеся у корней и сухие на кончиках - сложный вариант. С шампунем того же бренда Split ends miracle для посеченных кончиков. Проблемы кончиков не особо решил, но вполне справляется с корнями - они жирнятся на третьи сутки и не выглядят слипшимися, есть эффект объема после мытья. С ломкостью также справляется, но тогда расход больше.

Достоинства:
    Лёгкий по консистенции, не утяжеляет, ненавязчивая приятная отдушка. Есть чувство наполненности корней, они объемны и структурны даже на грязные волосы.
    Недостатки:
    После нескольких применений не заметила наполненности сухих кончиков. У меня, если в течение нескольких помывок эффект незаметен, он не изменяется и впоследствии,проверено. Брэнд рекомендует 6 недель.

Марина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!