Отзывы покупателей о Восстанавливающий экспресс-кондиционер Gliss Kur Full Hair Wonder 200 мл (9000101749670)
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кондиціонер отримала швидко. Для мого волосся підійшов. Користуюсь Gliss Kur уже давно.
- Достоинства:
- Акція.
- Недостатки:
- Відсутні.
Представник брендуЛариса, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв для дружини,залишилась задоволена,працює.
- Достоинства:
- Якість та ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаСергій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Алекс В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цей кондиціонер ще й працює як термозазист, що швидко вбирається у волосся
- Достоинства:
- У складі диметикон, олія кісточок абрикосу, протеїн. Добре живить та пахне
- Недостатки:
- За акційну ціну не знайшли
Представник постачальникаАлекс, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після експрес кондиціонер волосся м'яке і гарно виглядає
- Достоинства:
- Ціна,качество
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний засіб. Купляла вперше. Легко розподіляється, миттєво відчувається ефект живлення і відновлення: волосся стає м’яким, пружним і помітно менш ламким. Після використання локони виглядають щільнішими, слухнянішими і значно здоровішими без жирної плівки.
- Достоинства:
- Гарно "оживлює" волосся
- Недостатки:
- Не поміиила
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після завивки волосся ламке, сухе, стало випадати. Сподіваючись на покращення його стану, замовила всю лінійку Full Hair Wonder. Кондиціонер впорався з моїм сухим пошкодженим волоссям. Розчісування набагато легше, волосинок на гребінці менше. Сподіваюсь при подальшому використанні випадіння буде ще менше. Зручне нанесення, не треба змивати, гарний термозахист і зволоженне волосся. Після сушки волосся, навіть без використання пінки, зʼявився прикореневий обʼєм. Кондиціонер сподобався. Буду брати ще
- Достоинства:
- Покращення стану волосся, зволоження, термозахист
Представник постачальникаIрина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні забрала замовлення і вже спробувала як термозахист. Приємний запах, волосся мʼякеньке, легко розчісується.
- Достоинства:
- Запах після нанесення на волосся. Ціна .
- Недостатки:
- Пока не виявила.
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшов для сухого волосся.
- Достоинства:
- Приємний аромат та гарне зволоження
- Недостатки:
Представник постачальникаВікторія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный несмываемый кондиционер со свежими сроками за акционную стоимость, использую после биозавивки, чтобы не пушились корни
- Достоинства:
- Запах, состав
- Недостатки:
- Немного утяжеляет кончики, что влияет на завиток, но для прямых волос работает лучше
Представник постачальникаМарина, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно пахне, акційна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаОксана, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Постійно використовую для довгого густого волосся.Зі своєю функцією справляється.Приємний аромат.
- Достоинства:
- Добрий догляд за волоссям
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кондиціонер дуже сподобався! Буду брати ще)
- Достоинства:
- Підійшов до типу волосся, прибрав ламкість після освітлення
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаСофія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Створює обʼєм волосся слухняне після використання користуюсь вже декілька років задоволена
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Мария Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Использую этот кондиционер как термозащиту, так как часто пользуюсь стайлером. Наношу на влажные волосы после мытья, не смываю. Волосы после этого кондиционера выглядят ухоженными, переливаются и отлично расчёсываются. Беру уже не первый раз, нареканий нет.
- Достоинства:
- Хорошая термозащита, отлично ухаживает за волосами.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаМарiя, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дуже приємний запах (легкий та ненав'язливий)
кондиціонер добре справляється зі своєю функцією
волосся м'яке та добре розчісується
один із улюблених з лінійки Gliss Kur- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Расчёсывание длинных волос после мытья с экспресс-кондиционером этой фирмы превращается в лёгкое движение руки!
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Формула добре працює на пошкодженому або сухому волоссі, полегшує розчісування і зменшує ламкість. Флакон зручний у використанні, з розпилювачем, витрата економна. Загалом, рекомендую для тих, хто шукає швидкий догляд і хоче покращити стан волосся без складного ритуалу.
Представник постачальникаВалерія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ПолинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Часто беру такие средства на пробу — этот кондиционер мне подошёл. Использую перед сушкой — термозащита заявлена, и по ощущениям волосы не пересушиваются. Отлично расчёсываются и становятся мягче на ощупь. Флакон удобный, хватает надолго.
- Достоинства:
- Отлично влияет на волосы, есть теомозащита.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаПоліна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила цей відновлюючий експрес-кондиціонер, бо зручно, що його не потрібно змивати. Як буде впливати на відновлення волосся — побачу з часом. Після нанесення волосся м’яке, гладеньке, легко розчісується і має приємний аромат. Використовую його з шампунем цієї серії.
- Достоинства:
- Хороща ціна для такого експрес-кондиціонера
Представник постачальникаМарія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бальзамы и маски не люблю,а это именно то,что надо.Уобен в использовании,шикарный запах.Все отлично,спасибо.
- Достоинства:
- Цена,нормальное качество.
- Недостатки:
- Не обнаружила.
Представник постачальникаВіталій, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовила всю серію догляду за волоссям. Задоволена на 100 відсотків. Для мого сивого освітленого волосся підійшло дуже добре. Легко розчиняється.
- Достоинства:
- Підійшло
- Недостатки:
- Для мене немає
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктория М***Продавец: Rozetka
Это любовь моя с первого раза Gliss Kur Full Hair Wonder ,покупаю очень много лет и именно только его,использую каждый раз после мытья волос,волосы становятся такие гладкие ,обьемные,очень хорошо расчесывать их ,я не представляю себе другой кондиционер для волос лучше ,чем Gliss Kur Full Hair Wonder!
- Достоинства:
- Самый лучший из всех экспресс кондиционеров
- Недостатки:
- Их просто нет
Представник постачальникаВiкторiя, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена О***Продавец: Rozetka
Мені підходять всі спреї цього бренду. Рекомендую.
Представник постачальникаОлена, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!