- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спрей просто чудовий- користувалася багатьма, але цей став для мене найкращим. Має приємний аромат, робить волосся м’яким і слухняним: воно легко розчісується, стає гладким і шовковистим. Дуже задоволена результатом.
- Достоинства:
- Ефективний.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаАнастасія , дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Кущ Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався засіб, купляла по акції, легше розчесати волосся, особливо донькам із довгим волоссям. Я люблю швидкий догляд, без витрат зайвого часу. Волосся більш блискуче. Нормальний аромат, іноді бризкаю волосся, якщо щось смажила на кухні, щоб не було зайвого запаху при виході із дому.
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З даним засобом користуюсь вже більше 10 років, колись вперше познайомилась з ним в перукарні і закохалась в аромат)
Звісно один цей засіб не зробить чуда, але він неймовірний.
Єдине за час виробник змінив пульверизатор не в кращу сторону, минулий більш мав більш розсіювання, цей більш локально і більшим струменем, але запах змінив в ще кращу сторону, пахне як парфуми)- Достоинства:
- Полегшує розчісування, покращує зовнішній вигляд волосся
- Недостатки:
- Новий розпилювач
Представник постачальникаІнна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже люблю цю несмивашку. Легко розгладжує волосся, робить його шовковистим, м’яким і слухняним без зайвого обтяження. Після використання волосся легко розчісується і виглядає здоровішим. Буду купляти ще
- Достоинства:
- Чудовий засіб
- Недостатки:
Представник постачальникаЄвгенія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зовсім не схожий на засіб яким я користуввлась раніше. Сам розпилювач і в цілому раніше було краще. Знаючи засіб купила два. І повне розчарування, нажаль((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Можливо підробка..
Представник постачальникаДарія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дівчата в захваті від кондиціонера , легко і м'яко розчесується волосся )))
- Достоинства:
- Акційна ціна , приємний на дотик і запах
- Недостатки:
- Не бачив
Представник постачальникаСергій, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ксения Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний засіб,волосся м'яке і блищить,але трохи жирнить шкіру голови.
- Достоинства:
- Волосся м'яке і блищить
- Недостатки:
- Трохи жирнить волосся
Представник постачальникаКсенiя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ПолинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Этот спрей от Gliss Kur стал для меня настоящим открытием! После мытья головы я слегка подсушиваю волосы полотенцем и распыляю кондиционер по всей длине, уделяя особое внимание кончикам. И происходит чудо: расческа начинает просто скользить по волосам! Никаких зацепок, никакой боли и выдранных клоков.
- Достоинства:
- Мгновенный эффект, приятный аромат, не утяжеляет.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаПоліна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже подобається експрес-кондиціонер від Gliss Kur.
Має приємний і ненав'язливий запах
Гарно розпилюється
Волосся після нього добре розчісується і на дотик відчувається м'якішим.
За акційною ціною взагалі супер!- Достоинства:
- ціна/якість, відомий бренд
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаОлена, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Має приємний запах, на волоссі не залишає жирних слідів. Після використання волосся слухняне та легко вкладається.
- Достоинства:
- Легко розчісувати волосся
- Недостатки:
Представник постачальникаНаталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛєнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий кондиціонер, на довго вистачає
- Достоинства:
- Гарний результат після нього
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені підходять всі спреї цього бренду. Рекомендую.
Представник постачальникаОлена , дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з найкращих спреїв в своїй ціновій категорії. Не липкий, не жирний, робить волосся слухняним і гладеньким. Класно пахне.
- Достоинства:
- Ціна, якість, ефект, запах
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маю пористе довге волосся. Використовую кондиціонери цієї серії багато років. Полегшує розчісування після миття, не зтяжеляє волосся, не липкий, не створює відчуття брудного волосся, має приємний аромат.
- Достоинства:
- Описала у самому відгуку
- Недостатки:
Представник постачальникаМарʼяна, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний. Мій найулюбленіший
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже років 10 використовую цей кондиціонер. Моє кучеряве й неслухняне волосся неможливо розплутати після миття. Але завдяки цьому кондиціонеру я можу спокійно розчісувати волосся, не видергуючи його с коренем. Рекомендую!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся продуктами Gliss Kur дуже давно, але цей кондиціонер використовувала вперше. Дуже сподобався: волосся після нього легко розчісується, стає м'яким і блискучим, не треба змивати. Однозначно, мій фаворит на сьогодні!
- Достоинства:
- Ефективний за всіма заявленими функціями.
- Недостатки:
- Немає.
- ДанилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Волосы сушит адово, при этом кожа головы от них жирниться. Пахнет приятно. Использую как освежитель воздуха.
- Достоинства:
- Приятно пахнет
- Недостатки:
- Сушит волосы, жирнит кожу головы
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Средство далеко не такого качества, как было ранее. Эффективности практически нет. Плюс то, что фото спрея на Розетке выставлено польского производства, по факту все на украинском. Такое же средство можно купить в обычных магазинах, продающих косметику, дешевле.
- Достоинства:
- Волосы блестят, но далеко не так, как хотелось
- Недостатки:
- Качество стало хуже, волосы мягкими не становятся.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Елена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь им много лет. Волосы не склеивает. Действительно, как шёлк!
- Достоинства:
- Выполняет всё, что написано на упаковке.
- Светлана З***Продавец: Rozetka
Дуже подобається кондиціонер. Волосся неймовірне після використання.
- Достоинства:
- Гарно пахне, волосся легко розчісується
- Недостатки:
- Недоліків не помітила
Представник постачальникаСвiтлана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Софія В***Продавец: Rozetka
Чудовий кондиціонер дарувала подрузі дуже сподобався замовлятиму і для себе
- Достоинства:
- Не шкідливий
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаСофія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Елена О***Продавец: Rozetka
Мені подобається цей засіб
- Достоинства:
- Приємний запах, для мого фарбованого волосся підходить, кінчики волосся більш здорові після застосування цієї серії
- Недостатки:
- Не виявила
- Михаил М***Продавец: Rozetka
Всем советую
- Достоинства:
- Запах, чистота,блеск
- Недостатки:
- Отсутствуют
Представник постачальникаМихайло, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія С***Продавец: Rozetka
Купляла літом, дуже сподобався в цьому місяці купила ще один, на довго хватає і волосся приємно пахне та блистить
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина В***Продавец: Rozetka
Волосся після спрею дуже гарно блищить та розчісується , не плутає волосся, ефект тримає цілий день)
- Достоинства:
- Дієвий
Представник постачальникаМарина, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Олена П***Продавец: Rozetka
Волосся гладеньке та шовковисте, рекомендую
- Достоинства:
- Приємний аромат, хороша якість
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія К***Продавец: Rozetka
Неодноразово купляла кондиціонер Gliss Kur. Жодного разу не підводив! М'яке, блискуче волосся! Мені подобається!!!
- Достоинства:
- Економічний
- Недостатки:
- Їх просто не має
- Галина К***Продавец: Rozetka
Дуже не поганий спрей. Волосся пiсля нього розчiсувати дуже легко, таке шовковисте та бiльш слухняне
- Недостатки:
Представник постачальникаГалина, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія Р***Продавец: Rozetka
Дуже гарний ! Подобається і ціна приємна !
- Достоинства:
- Легко розчисує
- аняПродавец: Rozetka
хочу купмти, по відгуках дуже хороший
Представник постачальникаАнна, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина Х***Продавец: Rozetka
Хороший незмивний кондиціонер для тонкого волосся і по складу непоганий.
Представник постачальникаІрина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юля Д***Продавец: Rozetka
користувалась цим спреєм багато років і був чудовий запах і бажаний ефект але той що прийшов на замовлення відрізняється жахливим запахом і кришичка інша, маленька, а не як раніше на всю бутилку. Можливо інший виробник або змінили склад але користуватись нажаль неможу.
- Достоинства:
- легко розчісується волосся
- Недостатки:
- жахливий хімозний запах як у засобів для туалету
- Алла Х***Продавец: Rozetka
Використала більшу половину бутилки і можу сказати, що крім приємного аромату більше ніякого ефекту від спрею не замітила на волоссі.
- Достоинства:
- Приємний аромат на волоссі
- Анна К***Продавец: Rozetka
У меня волосы почти по пояс, с этим спреем волосы действительно легко расчесываются и приятно блестят на солнце, приятно пахнет но лучше использовать на мокрые волосы ( меньше расход)
- Достоинства:
- волосы приобрели естественный блеск, легко расчесывать
- Недостатки:
- Не очень экономный расход на сухие волосы