Отзывы покупателей о Устройство для нагревания табака glo Hyper Pro Black (4820270361719)
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувався 6 місяців і помітив, що на турбо режимі пристрій став мало генерувати диму, зробив запит на гарантійний ремонт.Потім ще місяць користувався звичайним режимом, але він також майже перестав працювати і відповіді по гарантійному ремонту не отримав. Для чищення використовував комплектний шомпол - не усуває проблему.
- Достоинства:
- Красивий і зручний дизайн.
- Недостатки:
- Через 6 місяців перестає працювати, на запит гарантійного обслуговування нема відповіді.
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний пристрій! Нагато кращій ніж Hyper x2 краще розкриває смак, не перегріває стік
- Достоинства:
- Дизайн, яскравий екран, довго тримає батарея
- Недостатки:
- Ще не виявив
- Артур Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через 3 месяца сломалась, сначала была ошибка после каждого нагревания - песочные часы , потом вовсе перестала работать
- Представник бренду
Добрий день, Артур! Нам шкода, що ви зіткнулись зі складнощами при використанні пристрою. Маємо повідомити, що на пристрій діє гарантія 12 місяців, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки - і наш спеціаліст зможе допомогти у вирішенні питання.
- Дмитро К***
В мене виникла та ж проблема через 5 місяців користування. Враховуючи що я викурюю пачку за 3 дні, то це жирнющий мінус для даного девайса. До цього мав дві старіші моделі - одна розбилась після випадкового падіння, друга працювала без проблем, і зараз я її використовую так як нова модель не нагріває. Купував в місцевому магазині, навіть не знаю чи є сенс здавати по гарантії, ніби недорога штука, але ситуація неприємна.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повністю задоволений цим пристроєм
- ДмитроПродавец: Rozetka
Купував не на розетці. Що можу сказати про даний девайс, в режимі standard нагріває чудово, не перегріває, смак чудовий. Спробував після цього покурити iqos - ніби солому куриш. В режимі boost трохи перегріває, відчувається присмак горілого. Один стік забирає 5-6% заряду, можливо через холод. Дуже швидко заряджається.
- Достоинства:
- Швидко заряджається, чудово нагріває, компактний.
- Недостатки:
- В режимі boost відчувається присмак горілого. Швидко розряджається - можливо через холод.
- Дмитро К***
Доповню свій відгук. Через 5 місяців щоденного користування почала заїдати крутілка режимів між виключеним та стандартом (бо в основному цей режим я використовую), але це дрібниця. Серйозніша проблема полягає в тому що коли включаю нагрів, то вискакує червоний знак оклику і пісочний годинник що обертається, коли вдруге включаю нагрів то все працює, в інтернеті вичитав що потрібно перезапустити девайс шляхом натискання та утримання 20 секунд кнопки увімкнення, перезапустив - не допомогло. Хто з таким стикався - підкажіть як цю проблему вирішити. Наперед дякую.
- ИгорьПродавец: Rozetka
Купил данный девайс 3 дня назад, в одном из известных супермаркетов.
Покурил несколько сигарет, не понравилось, хотел по чеку сделать возврат, супермаркет сказал обратится в сервисный центр или официальный магазин. Обратился в магазин, сказали что вы не у нас покупали, по этому возврата быть не может. Позвонил на горячую линию, мне сказали вы его открыли, вы пользовались по этому вернуть уже не можете, то есть 14 дней в котором вы можете вернуть товар не работает, я же не пачку сигарет купил открыл, и хотел вернуть, а просто девайс который мне не понравился.
По этому прежде чем покупать подумайте, потому что аналог данных систем, может вернуть полностью как стоимость, так и обменять без всяких проблем.- Достоинства:
- Красивый дизайн.
- Недостатки:
- Возврат если не понравился нету.
- Виталий Т***
В законі сказано якщо товар новий та без слідів використання, я зуб даю що навіть після двух сигарет залишаються сліди такі як дим накип а після чистки подряпини. Тому вивчайте законі докладніше. Ви можете здати лише товар який у вас лежить на столі й ви на нього дивитесь чи він для використання не має ніякого доступу до продуктів тіла й тд дтп що може залишити на ньому сліди помітивши його в статус товарва БУ.