Отзывы покупателей о Устройство для нагревания табака Glo Hyper Red (4820270362211)
- Неля Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
швидко надіслали і все чудово працює)
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пристрій супер нічого до нього не маю, але в комплектації був тільки по Стрий і все
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені подобається
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобалось!!!
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидко доставили колір гарний відповідає комплект повний все супер
- Недостатки:
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Попередній заказ відмовился забирати в пункті видачі, так як замовляв зелений - прийшов червоний. Сказали, що повернуть кошти. Зробив новий заказ з попередньою оплатою. Знов те саме. Отримав. Хай вже так.
- Достоинства:
- Подивимся. Ще треба час
- Недостатки:
- Колір вже другий раз замовляв зелений. Знов червоний. Чекаю на повернення коштів за попереднє замовлення. Якось так.
- Представник бренду
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Для нас важлива думка кожного з наших споживачів! Якщо Ваше питання стосується оформлення замовлення та доставки Інтернет-магазином Rozetka, рекомендуємо звернутися до Call-центру Rozetka за уточненнями. Вони зможуть надати Вам точну та актуальну інформацію. У разі виникнення питань щодо характеристик і роботи продукції glo звертайтеся на Гарячу лінію за номером 6006. *Дзвінки тільки для повнолітніх споживачів нікотину.