Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Устройство для нагревания табака Glo Hyper Red (4820270362211)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Неля Т***

швидко надіслали і все чудово працює)

• Альона П***

Пристрій супер нічого до нього не маю, але в комплектації був тільки по Стрий і все

• Діана С***

Мені подобається

• Наталья С***

Дуже сподобалось!!!

• Анна В***

Швидко доставили колір гарний відповідає комплект повний все супер

Недостатки:
  • Микола Ш***

Попередній заказ відмовился забирати в пункті видачі, так як замовляв зелений - прийшов червоний. Сказали, що повернуть кошти. Зробив новий заказ з попередньою оплатою. Знов те саме. Отримав. Хай вже так.

Достоинства:
    Подивимся. Ще треба час
    Недостатки:
    Колір вже другий раз замовляв зелений. Знов червоний. Чекаю на повернення коштів за попереднє замовлення. Якось так.
    • Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Для нас важлива думка кожного з наших споживачів! Якщо Ваше питання стосується оформлення замовлення та доставки Інтернет-магазином Rozetka, рекомендуємо звернутися до Call-центру Rozetka за уточненнями. Вони зможуть надати Вам точну та актуальну інформацію. У разі виникнення питань щодо характеристик і роботи продукції glo звертайтеся на Гарячу лінію за номером 6006. *Дзвінки тільки для повнолітніх споживачів нікотину.