Отзывы покупателей о Упаковка хны в конусе Golecha для росписи тела 25 г х 2 шт Коричневая (2200200117678)

Оценка пользователей 3.99/5
  • Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый. Количество в упаковке: 2

хна хороша, гарний колір.

Достоинства:
    багато
    Недостатки:

Добрий день! Дуже вдячні за Ваш відгук, що Ви ділитесь з нами позитивними враженнями. Дякуємо, що Ви з нами!

• Вікторія Ф***

держится уже 3 недели, только чу-чуть стёрся

Достоинства:
    не смывается быстро
    Недостатки:
    нету

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 2

Дуже сподобалося дитині. Якісний товар.

Достоинства:
    Гарно наноситься. Виглядає як натуральне тату
    Недостатки:
    не знайдено

Добрий день. Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Вам сподобався наш продукт. Дякуємо, що Ви з нами!

• Мар'яна В***

Все добре

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 2

Чудова іграшка для дитини, яка любить малювати

Достоинства:
    Тримається недовго. Швидко змивається з тіла
    Недостатки:
    Для когось це мінус, що тримається недовго

• Захарчук О***

Не стійка, не пігментована. Замовляла коричневу, на шкірі лишились ледь помітні жовті сліди після засихання самої хни. Даремно витрачений час та гроші.

Добрий день. Перед фарбуванням радимо підготувати шкіру: проскабувати та обезжирити. А для збереження кольjру нанесіть Упаковка кокосової олії Mayur з евкаліптом для закріплення мехенди _ ссылка

• Андрій К***

Все чудово

• Тарас И***

Все добре

Достоинства:
    Цена якість

• Наталія Д***

Ок

• Руслан

Все ок :)

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 2

Купила три кольори. Чорна хна якісна, швидко засихає та довго тримається. Біла трохи неоднорідна, але малювати можна, тримається плівкою 1-2 години, і не вбирається, як класична, але це особливість саме цією білою хни. А ось коричнева — при нанесенні коричнево-зелена, але після засихання та зняття верхнього шару на шкіру залишитися жовто-помаранчевим кольором, та засихає трохи довше за чорну. Загалом я задоволена. Дуже зручно для використання та хороша ціна.

Добрий день. Так, біла хна тримається до кількох годин, вона призначена для фотосесій. Щоб хна довше трималася, радимо перед нанесенням проскрабувати та обезжирити шкіру. Натуральна хна, після висихання та зняття, може бути спершу на шкірі жовтуватого, більш світлого кольору. За кілька годин він потемніє

• Інга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 2

За свою ціну дуже гарна хна, я зодоволена

Достоинства:
    Легко тримати у руці, і утилізувати
    Недостатки:
    Поки не виевила

• Валерія С***

Чорна хна класна прийшла

• Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество в упаковке: 2

Немає пігменту, не тримається ...наче коректором побавилась:( дарма витрачені кошти

Добрий день. Цей глітер призначений для фотосесій і тримається на шкірі до кількох годин. Можливо, у вас на руках залишився крем або інший косметичний засіб і хна не взялася. Рекомендуємо перед застосуванням проскрабувати шкіру.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 2

Зручне пакування, але за стійкістю більше схожа на дитячі тимчасові татуювання які як наклейки, дуже легко змивається, з одного боку це плюс бо можна не боятись що невдалий візерунок лишиться на довго, а з іншого це недолік бо якщо вийде зробити гарний візерунок він на шкірі буде не так довго

Достоинства:
    Хороша текстура, легко малювати, лінії виходять досить чіткі, не розтікається
    Недостатки:
    Швидко стирається, помилась і від неї нічого не лишилось

Добрий день. Щоб малюнок з хни тримався довше, перед роботою радимо проскрабувати та обезжирити шкіру. Також місце нанесення теж має значення. Після зняття залишків хни, радимо наносити на малюнок Кокосову олію r з евкаліптом для закріплення мехенди _https://rozetka.com.ua/ua/mayur-2200502000005/p452251097/

• Софьянц Д***

Соответствует ожиданиям

• Софія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 2

Хна конечно нормальная но бистро смивается атак клас

Добрий день. Перед початком роботи радимо проскрабувати і обезжирити шкіру. Також на те, як триматиметься хна впливає тип шкіри( сухий, жирний) та місце нанесення. А після зняття хни, нанести на малюнок кокосову олію, для збереження малюнку. Зверніть увагу на Упаковка кокосової олії Mayur з евкаліптом для закріплення мехенди _ ссылка

• Анюта З***

Хна супер.Трммається довго. Якість гарна

• Інна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество в упаковке: 2

Не рекомендую. Це НЕ ХНА, в просто фарба якась. Хоча на пакуванні вказано що Індійська якісна хна. Погано лягає крім того. Одразу після висихання, наголошую ОДРАЗУ! знімається і шкіру не забарвлює.

Достоинства:
    НЕМАЄ
    Недостатки:
    Не хна, а просто фарба! Погано лягає.

• Sofia B***

біла хна не призначена для тривалого застосування та не містить пігменту. це тільки для тимчасових малюнків, які потім здираються. судячи по ваших фото, хна працює і виконує ті функції, які й мала виконати

• Анна І***

Добре лягає, швидко сохне, лишає насичений колір.

• Ольга В***

Все чудово. Дякую!

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 2

Яка ціна- така і якість, іншого не очікував

Достоинства:
    Малює
    Недостатки:
    Тримається не довго

Добрий день. На те як візьметеся хна, залежить багато факторів: те як підготували шкіру, загальний гормональний фон, тип шкіри, місце на тілі. Також , хна може давати спочатку світліший, відтінок, та потемніти через кілька годин . Перед початком роботи радимо підготувати шкіру, проскрабувати та обезжирити її. Саму хну радимо ретельно перемішати перед початком роботи, трохи розім'явши її пальцями, щоб рідина, яка не дає засохнути хні, і надає їй рідкого стану змішалася з масою хни. І хна набула рівномірної текстури, готовою до розпису . На завершення, після зняття нанесіть кокосову олію Mayur з евкаліптом для закріплення мехенді _ ссылка

• Анна Ш***

Все сподобалось

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось.

• Дарія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество в упаковке: 2

Не раджу купляти цю білу

Недостатки:
    Неякісний, важко видавлювати, білий колір абсолютно не тримається, ніби це не Хна, а просто фарба, як тільки знімаєш корочку то і весь малюнок знімається

• Олі
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 2

Щось не так з носиками самих упаковок хни. Продукт майже не виходить поки не відріжеш занадто велику дірку.. нажаль у двох тюбиків одна і та сама проблема. Раніше такого не бувало…

Недостатки:
    Проблема у функціонуванні

Добрий день. Ми співпрацюємо з тими ж постачальниками, що й завжди. В якості засобу впевнені. Спробуйте перед початком роботи, розім'яти засіб перед роботою, щоб рідина, яка не дає хні застигати, повернула рівномірність засобу

• Анастасія

Замовляла ще раз, і знову та сама проблема одна прийшла з заснути носиком але по якості хороша

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось.

• Дарія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество в упаковке: 2

Коли замовляла товар — космічних результатів не очікувала, бо розуміла що пігмент білий і в мене шкіра доволі світла. Були надії, що можливо на смуглій шкірі колір буде виглядати краще.. Проте яким же було моє здивування, коли я зняла підсохший шар, який сам почав злазити, а під ним ціле нічого :)
    Цей малюнок мав бути двоколірний у співвідношенні 70/30.. Можете порозглядати-пошукати хоча б сліди білого пігменту. Фото зробила одразу як зняла підсохший шар. Для підтвердження цих слів додаю ще фото до/після на яких я абсолютно не бачу кольору чи хоча б якогось видимого відтінку.

Достоинства:
    зручне упакування
    Недостатки:
    відсутність кольору/пігментації продукту

Добрий день. Цей глітер призначений для фотосесій і тримається на шкірі до кількох годин. Зверніть увагу, чи була обезжирена шкіра, чи не залишалися на шкірі креми, масла чи подібне. Рекомендуємо перед застосуванням проскрабувати шкіру.

• Дарія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 2

Розімʼяла перед використанням, як порадили в коментар і все пройшло чудово. Колір дещо варіюється від теплого доволі світлого коричневого до шоколадного.

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось!

• Дар'я П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество в упаковке: 2

хорошая, мне понравилось, хватает на долго и цена небольшая

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Количество в упаковке: 2

Замовила білу хну, намалювали з донькою. Дочекалися, щоб висохло і воно знімається плівкою не зашишаючі ні чого.
    Дуже прикро, дарма викинуті кошти.

Достоинства:
    Недостатки:
    Немає потрібного ефекту

• Софія К***

Загалом непогано

Достоинства:
    Гарний чорний колір
    Недостатки:
    Не довго тримається, трохи розтікається

• Анастасія К***

Хна хороша не надто рідка колір насичений і добре тримається, прийшла добре упакована але одна була трішки погнута але це не проблема її можна легко вирівняти

Добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам сподобалось користуватися хною.

• Алла Т***

Чудова хна, діти задоволені

Достоинства:
    Ціна, якість

• Аліна Г***

Надіслали не той колір
    Замовляли чорний приїхав зелений

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Добрий день. Радимо, при отримані замовлення перевіряти відповідність на пункті видачі.

• Олена З***

Сподобалось,але мало

добрий день! Дякуємо, що ділитесь своїми враженнями. Раді, що Вам все сподобалось. Зверніть увагу на Набір хни в конусах для розпису по тілу Golecha _ ссылка

• Марія Г***

Чудовий товар! Все сподобалось

Достоинства:
    Дуже круто, особливо для творчих людей