Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Простынь на резинке Good-Dream сатин Grey 160х200 (GDSGSHEETF160200)

Код :  482205344

Щось на ідеальному….
    Розмір ідеально підійшов.
    Якість топ.
    Буду замовляти ще.

Достоинства:
    Ідеальні розміри на 160/200, якість топ
    Недостатки:
    Не побачила
  • Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый

Простирадло 10 з 10
    Сіло ідеально.
    Якість дуже сподобалась, ніжна, дихаюча тканина.
    Буду замовляти ще.
    Дякую за якість.

Достоинства:
    Ідеально підійшов розмір, тканина супер
    Недостатки:
    Не побачила
  • Антон Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 120 x 200. Цвет: Мятный

Заказал себе уже вторую простыню от good dream и всё так же доволен. Ткань хорошего качества на которой приятно лежать. Также ключевым фактором при при выборе было наличие резинок, а то я устал каждое утро поправлять простыню. Резинка, кстати, за более чем год использования совсем не растянулась и цвет простыни остался таки же насыщенным, что довольно редко встречается.

Достоинства:
    Удобные резинки, приятная ткань, красиво.
    Недостатки:
    Нету

Пане Антоне, щиро дякуємо за ваш детальний відгук і довіру до простирадл Good-Dream — дуже приємно, що ви вже вдруге обираєте саме цю модель і залишаєтеся задоволені.

Раді, що ви відзначили високу якість сатинової тканини, приємні відчуття під час сну, а також надійну кругову резинку, яка за більш ніж рік використання не розтягнулася й утримує простирадло без потреби щоденного поправляння, зберігаючи насичений колір. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення у майбутньому.

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Белый

Гарна і зручна постільна білизна, по хорошій ціні без недоліків

Достоинства:
    Гарна і зручна постільна білизна, по хорошій ціні
    Недостатки:

Пане Дмитре, дякуємо за ваш відгук про простирадло на резинці Good-Dream Сатин White та високу оцінку. Приємно, що постільна білизна здалася вам гарною та зручною, а також сподобалася вигідна ціна й відсутність недоліків — саме на поєднання комфорту, якості сатину та доступної вартості ми й орієнтувалися. Ваші слова — чудова підтримка для нашої команди та корисний орієнтир для інших покупців, які підбирають натяжне простирадло.

• Надежда

якість гарна

Достоинства:
    ок

Пані Надіє, дякуємо за ваш відгук про простирадло на резинці Good-Dream Сатин White. Дуже приємно, що ви відзначили гарну якість сатину. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення у майбутньому.

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 190. Цвет: Мятный

Вже маю одне простирадло від цього виробника і вирішила замовити ще іншого кольору,але це виявилося якесь велике,хоча розмір такий же і ефекту резинки просто немає,викинуті гроші, більше у них не замовлю!

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Розмір не співпадає

Хочемо вибачитися за отриману незручність. Для вирішення цієї проблеми просимо зв'язатися з центром обслуговування клієнтів за номером телефону +38 073 477-10-00

• Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 120 x 200. Цвет: Серый

Меньше заявленного размера. Ширина не 120 как было заявлено на упаковке, а 115. Тоесть швы постоянно по краям. А. И само наличие швов. В тот-же день заказал от другого производителя в 2 раза дешевле. И там всего один шов на всю поверхность, а тут прям шов на шве.

• Руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Фиолетовый

Простирадло з торця матрацу зшили з лоскутків, шви не співпадають !!! Це взагалі жах!! За таку ціну і така якість, це просто жах. Сатин немає блиску. Якість пошиву жахлива і виглядає дуже дешево. Не ремондую цей товар !!! Дуже розчаровані і даремно витратили гроші ((( .... Також шви не співпадають з розміром.

Достоинства:
    Колір
    Недостатки:
    Зшили з лоскутків
  • Павел
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Красный

Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Дуже раді, що вам сподобалось простирадло Good-Dream сатин Red. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення у майбутньому.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190. Цвет: Черный

На вигляд тканина якісна, колір і розмір співпадає. Дякую!

Недостатки:
    ще не користувалась
  • Иван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 120 x 190. Цвет: Белый

Покупкой доволен

Достоинства:
    Ощутимое удобство перед простынью БЕЗ резинки. Не приходится заправлять по утрам. Но, справедливости ради, - использую на всякий случай дополнительные фиксаторы для кончиков резинки. Без них не пробовал.
    Недостатки:
    Для стирки приходиться сильно повозиться, чтобы поднять матрас, отсоединить фиксаторы, снять простынь. А затем - всё обратно.
  • Светлана Д***

Маленька виявилася. Менша на 10 см по ширині(( якість тканини гарна

Недостатки:
    Не по розміру

Вітаю Світлана.

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 200. Цвет: Белый

Гарна якість, чудовий товар. Задоволені.

Достоинства:
    Все добре
  • Шульга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Мятный

Нормальна тканина, але надто вже впритул. Навіть трохи мало розміру здається. А ще не прали...

• Ягнюк Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Белый

Біле простирадло, приємне на дотик, достатньо тонке, але щільне, тому буде слугувати довго. Рада своєму вибору. Купувала два розміри: 180*200 і 160*200. На матраси висотою 30 см. Задоволена.

Достоинства:
    Сатин - це сучільна перевага. Український виробник
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 190. Цвет: Мятный

Дякую, дуже задоволена, знайшла те що хотіла, якісний сатин, приємний колір, чудове обслуговування

Достоинства:
    Ціна, купувала по знижці
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 190. Цвет: Белый

Приємна гладенька тканина, по розміру трохи більша (не в обліпку), але, можливо, після прання трохи "сяде" і буде ок. Літом не жарко, приємно до тіла. Хочеться більше кольорів у такій яості

Достоинства:
    Приємна тканина
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 190 x 200. Цвет: Белый

Якісна тканина. Білосніжно-біла. Тканина приємна на дотик. Після першого прання залишилася такою ж. Розмір 190*200 ідеально підійшов на розмір матрасу 185*200. Без дефектів. Мінусів поки що не виявлено.

• Юлия В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 190. Цвет: Белый

Отримала замовлення, одразу випрала.
    Якість тканини гарна, як поведе себе у використанні, поки сказати не можу.
    Але, є одне АЛЕ: по ширині простирадло велике. Матрас рівно 140 см. На 150 см буде ідеально.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Белый

Доброго дня. Товар прийшов вчасно. Простирадло дуже гарне .

Достоинства:
    Ціна-якість

Вітаю Тетяна.
      Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Дуже раді, що вам сподобалось простирадло Good-Dream Сатин White. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення у майбутньому.

• Азовская Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 200. Цвет: Белый

Все сподобалось. Дуже гарна якість.

Добрий день, Євгенія

• Джонни
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Мятный

Дуже добра якість, колір бомба ,освіжає ліжко!

Достоинства:
    Якість
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Белый

Сподобалась простирадло, приємне на дотик та якісне

Достоинства:
    Якість матеріалу
  • Станіслава
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Мятный

Воно того варте!)

Достоинства:
    Колір простирадла м'ятний, ніжний) по розміру - на товстий матрац, як заявлено) дуже приємна до тіла, гладенька, комфортна) дякую виробнику!
    Недостатки:

Станіслава, дякуюємо, що знайшли час написати відгук. Дуже раді, що Вам сподобалося простирадло. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення.

• лисенко о***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 190. Цвет: Мятный

рекомендую до покупки

Достоинства:
    дуже якісна тканина гарно пошито
    Недостатки:
    нема
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 190. Цвет: Белый

Идеально подошло по размеру, качество сатин говорит само за себя. Я довольна покупкой !

• Щербина Ю***

Подскажите пожалуйста, вы брали простынь на размер матраса 140 на 190?

• Олена С***
    Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 190. Цвет: Мятный

Купувала майже рік тому. Найбільшого розміру, бо на зйомній квартирі був матрас в доньки 200×210. Купувала 2 шт одне з яких саме це. Це простирадло за рік користування, ціле, не кошлате, все ще приємного кольору, на відміну від іншого, цього ж виробника, синтетичного, яке вже по швах диряве, тому що там борти з шматочків тканини построчені. Тому саме це рекомендую, маючі досвід.

• Виктория Л***
    Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 190. Цвет: Мятный

Очень довольна данной простыней. Пользуемся уже давно, ткань приятная, качественная, не кашлатится, к ней ничего не цепляется, приятная к телу. При стирке цвет не вымылся. Советую к покупке. В дополнение к простыне купили мятные наволочки у этого же продавца, они такие же классные. Теперь хочу такую же простынь и наволочки, но другого цвета подобрать.

Достоинства:
    качественная приятная ткань, цвет не вымывается
    Недостатки:
    не заметила
  • Наталья К***
    Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Белый

Покупкой довольна! Спасибо!

Достоинства:
    Отличная простынь, удобная, ткань приятная
  • Анна К***
    Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 70 x 190. Цвет: Белый

Чудове простирадло на гумці, відповідає заявленому розміру, гарно лягло на ліжко, резинки міцно тримають простирадло, має дуже приємний матеріал на дотик, сатин має шовковистість та якістно прошиті шви.після прання вигляд та розмір простирадла не змінився.рекомендую!

Достоинства:
    Якість
  • Яна С***
    Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 70 x 190. Цвет: Белый

Хорошая простынь. Купила на сменку к белому комплекту постели. Размер плдошол отлично. Резинки хорошо тянутся, после стирки не теряют своей эластичности. Швы ровные и аккуратные, ткань приятная. Я довольна.

Достоинства:
    Рекомендую
  • Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iSon. Размер (Ш х Д): 150 x 200. Цвет: Мятный

Хороша якість. Розміри відповідають заявленим повністю! Дякую

• Ярослава
    Отзыв от покупателя. Продавец: iSon. Размер (Ш х Д): 140 x 190. Цвет: Белый

Качество понравилось. Буду заказывать ещё другого цвета

Достоинства:
    Отличное качество ткани и пошива. Рекомендую.
    • Продавец  iSon

Ярослава, Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!