Отзывы покупателей о Кондитерская масса Good Energy Фисташковый крем 1 кг (4820175570827)
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1000
Ні смаку, ні запаху фісташки і близько немає! Тупо арахісова паста!
Дякуємо за ваш відгук!
Хочемо звернути увагу, що у складі продукту **відсутній арахіс**. Основний інгредієнт — фісташка (67%)
Смак і аромат фісташки можуть відрізнятися залежно від сорту горіха, ступеня обсмаження та поєднання з іншими компонентами (рослинні олії, декстринмальтоза), які формують текстуру крему.
Нам прикро, що продукт не виправдав ваших очікувань. Ми обов’язково передамо ваш коментар у відділ якості для додаткового аналізу.
Будемо раді, якщо дасте нам ще один шанс
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1000
Замовлення прийшло вчасно.
Паста досить жирна, темно зеленого кольору, приємна консистенція, має м'який, трохи солодкуватий, горіховий смак. Присутній виразний горіховий аромат. Головне, що натуральний склад та без цукру. Додавала в десерти (морозиво, тірамісу, торти, панкейки, домашній панетон). Дуже смачна. Мені сподобалось. Рекомендую.- Достоинства:
- Якість, смак, ціна
- Недостатки:
Пані Аліно, величезне дякуємо за такий детальний і смачний відгук!
Раді, що фісташковий крем вразив вас і смаком, і ароматом, і текстурою — саме таким ми його й задумували: натуральним, насиченим, без цукру, але з максимумом користі та задоволення
Ще й у такій кількості кулінарних шедеврів — морозиво, тірамісу, панетон… Ви надихаєте!
Нехай кожен десерт з Good Energy буде ще смачнішим
До нових солодких ідей разом із нами!
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 1000
нуль смаку фісташки і повністю смак арахісу. Колір пасти - колір гнилої трави.
- Юлія П***Продавец: Rozetka. Вес: 250
Купувала не на розетці. Сподобалась
- Достоинства:
- Смачна
- Недостатки:
Пані Юліє, щиро дякуємо за відгук!
Фісташковий крем Good Energy створений, щоб дарувати максимум задоволення — з насиченим горіховим смаком, ніжною кремовою текстурою та натуральним складом без зайвих домішок.
В основі — відбірні обсмажені фісташки, які ми перемелюємо до ідеальної гладкості, зберігаючи їхній природний аромат. Такий крем чудово підходить і для тостів, і для десертів, і для невеликих солодких пауз протягом дня.
Раді, що смак і якість Good Energy справили приємне враження. Дякуємо, що обираєте натуральне та смачне!