Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Простынь Good-Dream Микрофибра Champagne на резинке 90х200 (GDMSSHEETF090200)

Оценка пользователей 4.42/5
  • Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190. Цвет: Синий

Раніше я замовляла простирадла цієї марки такого ж розміру в кольорі шампань з витканими квітами. Ті мені сподобались набагато більше, якість шиття однакова, але приємніша, м'якіша і трохи товстіша тканина, служать біля року, добре витримують часте прання в теплій воді, катишки досі не утворились.

Достоинства:
    Легко прати, швидко сохне, якісна резинка по всьому периметру
    Недостатки:
    Тонка тканина, відчуття "синтетики" на дотик
  • Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Пудровый

Якість - так собі. Не знаю, що таке мікрофібра, але на вигляд і дотик воно просто як синтетика, не бавовна.

Достоинства:
    Швидка доставка в магазин Розетка
    Недостатки:
    Синтетичний матеріал
  • Валентин С***

Ок

• Костянтин Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Желтый

Ок

• Царуков А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый

Хороша якість, ідеально підійшло. За свою ціну топище. Приємне. Рекомендую.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый

Почитав відгуки, і вирішив одразу замовити дві. Чуйка як завжди не підвела. Все супер

Достоинства:
    Все топ
    Недостатки:
    Не виявив
  • Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190. Цвет: Серый

Те,що хотів. Рекомендую. Щиро дякую.

• Годунок И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Розовый

На жаль,по якості- погана,вже після двох прань,як заношена виглядає...

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Желтый

Пишу вже другий відгук, бо зробила повторне замовлення ще 2-х простирадл кольору шампань. Користуюсь із задоволенням ! Висока якість , приємний колір та іх м'якість , а ще і супер-простота у догляді за таку помірну ціну приємно дивують.

• Пащенко Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 200. Цвет: Коричневый

За ці гроші повинно бути набагато краще

• Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 190. Цвет: Желтый

Чудове простирадло, купували в якості наматрасника

Достоинства:
    Чудово виглядає, гарна якість
    Недостатки:
    Не виявили
  • Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Синий

Топ якість

Достоинства:
    Не сповзає,приємне
  • Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190. Цвет: Серый

Швидка доставка. Висока якість.

• Галина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200. Цвет: Розовый

Постійно треба поправляти, злазить. Тканина синтетична.

Недостатки:
    Колір змінився, як вицвів.
  • Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Желтый

Гарна якість, чудово підходить на літо

Достоинства:
    Якісь, ціна
  • Андрій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 200. Цвет: Серый

З прагненням не втрачає колір. Розмір повністю співпадає із заявленим.

Достоинства:
    Ціна-якість.
    Недостатки:
    Резинку по периметру треба трохи жорсткішу (на мій погляд).
  • Лілія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 200. Цвет: Синий

Нажаль камера мого телефону не може передати красу кольору і високу якість простирадла ((( Але фото на сайті краще демонструє реальний колір - це не зовсім блакитний, а скоріше "джинсовий" , який є більш дружнім у поєднанні з іншими кольорами наволочок і підковдри. Тканина теж приємно здивувала ! Вона лагідна до тіла, м'яка і при цьому цупка. Покупкою задоволена на всі 100% , дякую !

Достоинства:
    Хороші якість тканини і колір ! Розміри відповідають заявленим .
    Недостатки:
    Не має !
  • Юрій Ж***

Отличная простынь
    Все в размер
    160х200
    Качество хорошее
    Доволен

Достоинства:
    Качество
  • Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый

Не кашлатиться, швидко сохне. Користуюсь десь пів року. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Не з'явились катишки
    Недостатки:
    Не виявила
  • Яна Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Фиолетовый

Взяла два, не кашлатяться, приємні на дотик, не парять.

• Олексій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 200. Цвет: Серый

Зовсім не той товар і не тих розмірів що замовлявся.

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый

Достоинства:
    Все добре
  • Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 200. Цвет: Серый

Сподобалось. Під ранок лишаюся спати на простирадлі а не на матраці. До речі в мене матрац заввишки 20 см. Якби був 25 см то думаю, що простирадла вистачило. Рекомендую

Достоинства:
    Описав вище
    Недостатки:
    Не виявив
  • Людмила А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Розовый

Дуже подобається.Велика,

Достоинства:
    Практична , приемна,ніжна на дотик .
    Недостатки:
    Немає ніяких взагалі .
  • Поліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 190. Цвет: Коричневый

Шикарне простирадло! Гарно підійшло на матрац, доволі зручно одягається, і нарешті у мене майже не зсувається простирадло під час сну! Раджу!

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 100 x 200. Цвет: Коричневый

Відмінна якість

Достоинства:
    Гарний колір, тканина, пошив
    Недостатки:
    Немає для мене
  • Инга

Хорошо

• Інна Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый

Покупкою задоволена. Тканина приємна на дотик, досить щільна, не просвічує. Брала розмір 160×200 то трохи вільно на матраці, але добре що не затісне. Загалом рекомендую, за свою ціну дуже хороше простирадло

Достоинства:
    Щільна, приємна на дотик тканина
  • Ірина Р***

Дуже гарне простирадло

• Дмитро Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Фиолетовый

Нормально за свою ціну. Розмір прийшов такий як і замовляв, сіло ідеально, колір красивий, як на фото. Так, тонкий, але ж він на те і розрахований - як захист матрацу, а поверх уже можна стелити все що вам захочеться.

• Костянтин Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Розовый

Плохой товар, электризуется и липнет к нему сильно притягивает я шерсть, пыль и т.д

Достоинства:
    Недостатки:
    Электризуется, притягивает пыль.
  • Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200. Цвет: Серый

Купувала для сына в подарунок.Він задоволений.Попросив продублювати замовлення,що я з радістю і зробила.Тепер у нього таких два

Достоинства:
    Надійно тримається на матраці,не сковзається.Приємне на дотик,підходить по кольору до купленого раніше комплекту
    Недостатки:
    У сина-нема,а мені б хотілось світлішого.

Пані, дякуємо, що поділилися таким теплим відгуком про простирадло на резинці Good-Dream Grey мікрофібра і обрали його як подарунок для сина. Дуже приємно чути, що він залишився задоволений настільки, що попросив продублювати замовлення, і тепер має вже два однакові простирадла.

Якщо захочете світліший варіант для себе, у лінійці Good-Dream є моделі в інших кольорах, зокрема у світлих тонах, які також добре тримаються завдяки резинці.

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190. Цвет: Синий

Боялась, що буде електризуватися, але якість тканини набагато краща очікувань. Тканина приємна на дотик. Дуже швидко сохне навіть в зимовий період. Розмір відповідає заявленому.

Пані Наталіє, щиро дякуємо за ваш детальний відгук про простирадло на резинці Good-Dream microfiber Blue. Дуже приємно, що якість мікрофібри виявилася значно кращою за ваші очікування: тканина приємна на дотик, не створює відчутного статичного ефекту й швидко сохне навіть у зимовий період — це одна з ключових переваг простирадл із мікрофібри.

Раді, що розмір повністю відповідає заявленому та простирадло на резинці зручно сідає на матрац, не зсуваючись у процесі використання. Ваш відгук стане корисним орієнтиром для покупців, які також хвилюються через можливу електризацію синтетичної тканини.

• Яна Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220. Цвет: Серый

Гарна простинь.

Добрий день, Яна
      Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Дуже раді, що вам сподобалось простирадло Good-Dream Microfiber Grey. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення у майбутньому.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 200. Цвет: Желтый

Простирадло дуже гарне і зручне

Пані Ліліє, дякуємо за ваш відгук про простирадло Good-Dream Мікрофібра Champagne на резинці. Дуже раді, що простирадло ви оцінили як дуже гарне й зручне. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення у майбутньому.

• Юлія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 200. Цвет: Пудровый

Якісне, рекомендую

Добрий день, Юлія.
      Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Дуже раді, що вам сподобалось простирадло Good-Dream Microfiber Pudra. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення у майбутньому.