- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190
Тканина простирадла - тонка синтетика, не придназначена для пошиття постільної білизни
Представник постачальникаПані Юліє, дякуємо за ваш відгук про простирадло на резинці Good-Dream Microfiber White Stripe. Нам прикро, що тканина здалася вам тонкою синтетикою, не придатною для постільної білизни — мікрофібра справді штучний матеріал (поліестер), легкий і дихаючий, розрахований на швидке висихання та стійкість до зминань, але може здаватися тоншим порівняно з натуральними тканинами.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 190
Відповідає опису. Рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро
Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Дуже раді, що вам сподобалось простирадло Good-Dream Microfiber White Stripe. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення у майбутньому.
- Али К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200
для ценового диапазона оптимально
- Достоинства:
- цена/качество
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук про простирадло на резинці Good-Dream Microfiber White Stripe. Раді, що за свої гроші воно виглядає для вас оптимальним варіантом і ви задоволені співвідношенням ціни та якості.
Ваше зауваження про «оптимально для цінового діапазону» важливе для інших покупців, які шукають практичне рішення з хорошою якістю за помірну вартість.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 200
Простынь подошла, все нормально. На матрасе держится.
Представник постачальникаДякуємо, Ольго, за ваш відгук! Радий, що простирадло добре сіло на матрас і ви задоволені покупкою. Бажаємо вам комфортного сну та приємного використання продукції Good-Dream!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 200
Розмір підійшов ідеально (брала 140х200), не ковзає.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо, Тетяна! Раді чути, що простирадло на резинці Good-Dream Microfiber White Stripe 140х200 см ідеально підійшло і вам сподобалося. Ми прагнемо підтримувати високий рівень якості та доступних цін, щоб наші клієнти залишались задоволені. Ваші слова дуже важливі для нас і мотивують ще краще працювати для вашого комфорту.
- Галина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 120 x 200
Хороше простирадло нарікань немає
- Достоинства:
- Нікуди не тікає
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Очень понравилась. Рекомендую
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220
Чудової якості простирадло: м'якеньке, міцне, білосніжне, елітного ґатунку. Саме таке шукала. Придбала одразу два - і не пошкодувала. Напевно, за нагоди куплю ще, адже й ціна дуже помірна.
- Алина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Дууууже полегшує життя
- Достоинства:
- Не береться катишками, м'яке, приємне до тіла
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 190
Получила простирадло. На вигляд хороше, після стірки не змінилось. Подивимось як буде у використуванні.
- Достоинства:
- Білосніжне
- Недостатки:
- Поки не має
- Александра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Гарне простирадло, у білу стрічку, чомусь я цього не побачила, якщо неуважні , як я зверніть увагу.
Але для мене це не суттєво, гарна якість, за розмірами все підійшло, відправили швидко, гарно запакована, прання пережило .- Достоинства:
- Гарне, швидка відправка, гарно запаковане, ціна, все відповідає опису
- Вера М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 90 x 190
Как всегда в РОЗЕТКЕ ТОВАР ОТЛИЧНЫЙ ! ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНА ПРОСТЫНИ ПРОСТО ТО ЧТО Я ХОТЕЛА! БЛАГОДАРЮ
- Тамара В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 120 x 200
Простынь супер ! Качество волшебное . И строчка ровная , и сама ткань очень приятное на ощупь, как шелковистая. Простынь отлично фиксируется на матрасе . Всем рекомендую, не пожалеете . Цена качество супер .
- Недостатки:
- Недостатков нет
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Хорошая простыня мягкая приятная на ощупь
- Достоинства:
- Быстрая доставка
Приемлемая Цена - Недостатки:
- Пока не видно
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Дуже гарна якість Всі шовчики рівні, розміо відповідає, тканина супер
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 70 x 190
Якісні
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Для своєї ціни чудове простирадло.
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Ціна/якість. На дотик синтетика, лежати не комфортно. Просвічується сильно. Не задоволена, ще й на фото товару не видно що воно в полоску
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Все супер. Качество отличное, размер подошёл.
- Уляна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200
Все підійшло, якісь супер.
- Елена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 150 x 200
Тканина якісна, розмір підійшов. Дякую.
Представник постачальникаДобрий день, Олена
- Настюша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200
За такую низкую цену вообще класс
- Достоинства:
- За такую цену норм качество
- Недостатки:
- Липнет быстро мусор и волосы
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 120 x 190
Задоволена, розмір підійшов (брала по розміру матраца)
- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Качество и размер не соответствует...
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 140 x 200
Дуже тоненька вартує своїх грошей
- Достоинства:
- Не дорога
- Недостатки:
- Тоненька
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 200 x 220
Задоволений
Представник постачальникаДобрий день, Олександр
Дякуємо, що знайшли час написати відгук. Дуже раді, що вам сподобалось простирадло Good-Dream Microfiber White Stripe на резинці. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення у майбутньому.
- Людмила Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Размер подошел, она с сатиновой полоской, качество приятное, спасибо, мне понравилось
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Досить непогана якість як для синтетики. Брали в якості чохла на матрац
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 190
По якості непогано, єдине не тягнеться, можна було взяти трошки більший розмір
- Достоинства:
- Приємне на дотик
- Недостатки:
- Не тягнеться
Представник постачальникаДобрий день, Яна.
Дякуємо, що знайшли час на відгук. Дуже раді, що Вам сподобалось простирадло. Завжди будемо раді бачити ваші замовлення.
- Олексій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 160 x 200
За ці гроші дуже непогано. Колір не чисто білий, а в смужку.
- Достоинства:
- За ці гроші добре
- Лилия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 120 x 190
Гарна якість,приємне на дотик, добре тримається
- Достоинства:
- Гарна якість,ідеально під розмір матрацу
- Виктория И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 190
гарна якість, ціна супер, розмір співпадає з заявленим!
- Достоинства:
- все підійшло по розміру, якість чудова, ціна гарна!
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 200
Брала як наматрасник, відповідає опису
- Надія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 180 x 200
Звичайна синтетика. За пів року користування виглядає вже не дуже гарно. Закошлатилось. Краще купити дорожчу, але натуральну.
- Світлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер (Ш х Д): 80 x 200
Простирадло не погане, але є свої "але".. для літа підійде тканина, взимку прохолодна. Від кішки шерсть приліпає, хоча в нас вона не ліняє і на одязі, на коврах шерсті не видно, і на інших простирадлах немає.