Отзывы покупателей о Арахисовая паста Good Energy классическая 250 г (4820175570018)
- Крістіна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250
Арахісова паста не смачна, дуже густа та не солена.
- Достоинства:
- Не які
- Недостатки:
- Поганий смак
Дякуємо за зворотний зв’язок, Крістіно! Нам прикро, що вам не сподобалась наша арахісова паста.
Ми свідомо обрали натуральний склад без цукру та консервантів: 96% обсмаженого арахісу, трішки соняшникової олії та дрібка морської солі. Такий склад оцінять ті, хто шукає здорову альтернативу солодким намазкам та хоче відчути справжній смак арахісу.
Для м’якшої текстури радимо пасту перед використанням добре перемішати — олія може частково відокремлюватися, що є природним для натурального продукту.
Багато наших клієнтів додають цю пасту до смузі, каш, або їдять з фруктами — і так вона розкриває себе з нової, смачної сторони!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400
Купляю не перший раз. Смачна якісна паста, без лишніх домішок. Рекомендую)
- Достоинства:
- Смак. Ціна.
- Недостатки:
- Не виявив.
Пане Сергію, щиро дякуємо, що обираєте нас знову і знову!
Ми раді чути, що смак, склад і ціна відповідають вашим очікуванням — саме на цьому й тримається вся філософія Good Energy: просто, натурально, смачно.
Без цукру, без нічого зайвого — лише арахіс і максимум користі
Дякуємо за рекомендацію та довіру. До нових баночок!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250
Замовляю вперше і в цілому вперше купую такий продукт як "арахісова паста", тому не знаю що і як. На смак нормальна, приємний запах арахісу та виглядає, не солодка, прям взагалі, просто нейтральний смак лише самого арахісу, склад натуральний. Я робив бутерброд із багетом і було дуже сухо, напевно краще доїм її просто ложкою. Думаю пізніше іще щось спробую у продавця, товаром задоволений повністю, подрібнено арахіс дуже добре і однорідна консистенція без дрібних горішків, плюсом залишається непогана баночка, десь знадобиться в побуті.
- Достоинства:
- Ціна, приємний запах, консистенція, натуральний склад
- Недостатки:
- Начебто немає
Доброго дня, вкрай приємно)
Ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка, будемо раді бачити Вас покупцем і інших наших продуктів - горіхових, арахісових та шоколадних паст, а також солоної карамелі.
Дякую за Ваш відгук. Гарного дня.
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400
Чудова олія, мені сподобалося більше ніж Go On. Тим, хто любить саме Butter, а не мелений на м'ясорубці арахіс, можна брати. Читаючи більш ранні відгуки, розумію, що або сировину поміняли, або виробник зробив висновки і вніс зміни у виробництво.
- Достоинства:
- Дуже дрібно змелене, ніжне, яскравий смак
- Недостатки:
- Окремі компоненти складу
Доброго дня, вкрай приємно)
Так, ми провели велику роботу, щоб наша якість відповідала високим вимогам наших споживачів. Адже здорове харчування може і повинно бути смачним.
Дякую за Ваш відгук. Гарного дня.
- Ирина Ч***Продавец: Rozetka. Вес: 250
Подобається, що немає сторонніх домішок окрім соняшникової олії, але паста недостатньо м'яка, щоб нормально намазувати на хліб. Звичайно, це така структура самого горіха, і пасти, де взагалі немає нічого крім самих горіхів, ще важчі та крихкіші. Але якщо б добавили трохи більше соняшникової олії, текстура була б ніжніша та більш м'яка, як спред, який було б зручніше намазувати на тости чи на ще щось.
Також неякісне пакування - алюмінієва наклейка під кришкою, яка повинна герметично закривати вміст баночки, негерметична та відстає.- Достоинства:
- Немає ненатуральних домішок
- Недостатки:
- Затверда текстура, погано намазується, неякісне пакування
Ірино, дякуємо за щирий і детальний відгук!
Приємно знати, що ви оцінили натуральність пасти Good Energy — справді, у складі лише арахіс та трохи соняшникової олії, без жодних зайвих домішок.
Щоб вона легше намазувалась, радимо зберігати при кімнатній температурі.
Раді, що ви з нами І якщо шукаєте щось м’якше — спробуйте Солону карамель Good Energy. Вона має ніжнішу консистенцію, особливо зручну для тостів!
Гарного дня - Ирина Ч***
Апдейт: Змішала з занадто рідкою пастою від іншого виробника, і ось тоді виходить ідеально!))) Погано, що поки ніхто з місцевих виробників не дійшов до правильної текстури без оцих танців з бубном, але добре, що є хоч якесь рішення)
- ІринаПродавец: Rozetka. Вес: 250
По смаку ніяка. Якщо вам подобається нейтральний смак, тоді купуйте. Пишуть, що за рецептурою як американська, але американська насичена та смачна! Не бачу нічого спільного.
- Достоинства:
- В складі горішки, немає пальмової олії та цукру
- Недостатки:
- Ніяка по смаку, дуже полотна консистенція
Пані Ірино, дякуємо вам за відгук!
Нам шкода, що ви не купували нашу пасту самостійно, але все одно приділили час, щоб залишити свій коментар — це цінно для нас. Ми прагнемо бути максимально чесними перед споживачами, тому наша класична арахісова паста складається лише з обсмаженого арахісу, соняшниковоої олії та морської солі. Саме тому її смак може здаватися більш натуральним і нейтральним, особливо якщо звикли до солодших або додатково ароматизованих варіантів.
Щодо текстури — вона також може варіюватися залежно від умов зберігання, тому перед вживанням радимо добре перемішати пасту або злегка підігріти для м’якшої консистенції.
Дякуємо, що поділилися враженням. Запрошуємо вас спробувати інші наші смаки — можливо, серед них знайдеться саме той, який припаде вам до душі.
З повагою,
Команда Good Energy
- Тони К***Продавец: Rozetka. Вес: 400
По вкусу в сравнении с GO ON NUTRITION чувствуется соль(логично) и она сладще, видимо добавлен сахар, помимо природного. Мне больше нравится от Go On, банка на килограмм
- Недостатки:
- Добавлен сахар
- Vlad F***
Конечно добавлен, в составе написан. Бывают пасты вкуснее, с медом и 100% натуральные без лишнего масла