Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Арахисовая паста Good Energy с белым шоколадом 250 г (4820175570032)

Оценка пользователей 4.3/5
  • Наталія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250

Смачно і поживно! Дякую

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400

Белый шоколад не ощущается. Но за свою цену сойдет

Катерино, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!

Наша арахісова паста Good Energy з білим шоколадом створена так, щоб основним залишався насичений смак добірного обсмаженого арахісу, а білий шоколад делікатно доповнював його, не перебиваючи. Саме тому його смак може здаватися менш вираженим, якщо очікувати яскраво солодкого шоколадного акценту.

Раді, що загалом Ви оцінили продукт і його співвідношення ціни та якості. Сподіваємося, серед асортименту Good Energy Ви також знайдете свій улюблений смак.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400

Не сподобався смак. Арахісова паста с чорним шоколадом в рази краще за смаком.

Достоинства:
    Склад, упаковка
    Недостатки:
    Смак

Максиме, дякуємо за Ваш чесний відгук!

Розуміємо, що смаки у всіх різні — дехто віддає перевагу арахісовій пасті з чорним шоколадом, а хтось любить ніжний поєднання з білим шоколадом. Дуже цінуємо, що Ви звернули увагу на якісний склад і зручну упаковку — це для нас важливо!

Запрошуємо також спробувати інші варіанти паст Good Energy — впевнені, Ви знайдете свій ідеальний смак!

• Инна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250

Быстрая доставка.

Дякуємо за відгук! Раді, що доставка була швидкою – це дуже важливо для нас!

Будемо раді, якщо поділитеся враженнями і про саму пасту Good Energy. Ваша думка допомагає нам ставати кращими та допомагає іншим покупцям зробити вибір!