Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Фундуковая паста Good Energy с арахисом 180 г (4820175571251/4820175571268)

Оценка пользователей 4.42/5
  • Віталіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 180

Дуже смачно,поживно, додає енергії , якісний склад

Достоинства:
    Склад
  • Вікторія П***

Донці 4 роки подобається смак серед інших

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:
    Мала ємність. Швидко закінчилась
  • Юлія Г***

Смачна,густа, не розшаровується

Дякуємо вам за відгук і високу оцінку. Нам приємно, що вам сподобалася густота та стабільна консистенція фундукової пасти Good Energy з арахісом, яка не розшаровується. Ми приділяємо особливу увагу якості інгредієнтів та виробничим стандартам, щоб забезпечити стабільний смак і текстуру у кожній упаковці. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — ваш відгук буде корисним для інших покупців.

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 180

Просто намазується (не розсипається), ледь солодка. По смаку більше нагадує арахісову пасту.

Достоинства:
    Непогана на смак, хороша консистенція, локальний виробник
    Недостатки:
    kiev не те саме що kyiv

Володимире, щиро дякуємо вам за вичерпний та чесний відгук!
      Раді, що консистенція і смак вам сподобалися — ми дійсно робимо пасту більш ніжною та ледь солодкою, щоб підкреслити природний смак горіхів без зайвих добавок. Оскільки в складі є і фундук, і арахіс, легка "арахісова" нота — цілком природна особливість цього поєднання.

Дякуємо, що підтримуєте локального виробника і залишаєте такі корисні коментарі.
      Будемо раді бачити вас серед постійних покупців Good Energy

• Вікторія П***

Дуже смакує

Достоинства:
    Гарно намазується не гірчить, приємна на смак
    Недостатки:
    Відсутні

Доброго дня, вкрай приємно)
      Ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка, будемо раді бачити Вас покупцем і інших наших продуктів - печива горішки з горіховими пастами, горіхових, арахісових та шоколадних паст, а також солоної карамелі.

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400

Паста сподобалась - несолодка та густа, саме така, як я шукала. Виготовлена 26.07.2024

Доброго дня, вкрай приємно, що Вам смакує)
      Ми провели велику роботу, щоб наша якість відповідала високим вимогам наших споживачів. Адже здорове харчування може і повинно бути смачним.
      Ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка, будемо раді бачити Вас покупцем і інших наших продуктів - горіхових, арахісових та шоколадних паст, а також солоної карамелі.

• Наталя Ц***

Дуже смачна паста

Доброго дня, вкрай приємно)
      Здорове харчування може і повинно бути смачним.
      Ваш відгук окремо передам на виробництво, вони це дуже люблять, адже можна бути шанованим українським виробником, і це приємно) Дякую

• Евгения К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400

Качественная вкусная паста, плотная, удобно есть ложкой или намазывать на хлеб, очень приятная на вкус, быстро сьедается, не сладкая, мед не чувствуется, его там мало, орехи чувствуются, и фундук, и арахис, хотелось бы такую пасту чисто из фундука. Удобно, что банка из пластика, не бьется, легкая, и очень хорошо, что крышка с защитной наклейкой, видно, банку никто не открывал. По срокам годности - свежая, сделана в декабре прошлого года, срок хранения 1 год. Паста очень сытная, и думаю, полезная. Очень довольны, заказали еще, лучше всех других паст, что продаются.

Достоинства:
    Вкусная, сытная, полезная, с фундуком, свежая, в удобной банке, с большой скидкой сейчас - за 211 грн.
    Недостатки:
    Хотелось бы пасту только из фундука и без меда или сахара.

Доброго дня, вкрай приємно)
      Здорове харчування може і повинно бути смачним.

• Юлия А***

Не дуже (

Недостатки:
    Безвкусний

Відгуки Розетка
      Доброго дня, нам дуже прикро, що Вам не смакує наш товар, адже по складу та технології виготовлення наша паста - це лиш натуральні складові. Ми дуже прагнемо до досконалості продукту і сподіваємося, що Вам будуть до смаку інші продукти нашої компанії. А для того, щоб Клієнти могли спробувати більше наших товарів ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка. Дякую за Ваш відгук. Гарного дня

• Василина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400

Паста у пластиковій баночці,а не склі,як зазначено. Ніяких ПОЗНАЧОК,що це дійсно безглютеновий та безлактозний продукт НЕ МАЄ ! ТОБТО ВИРОБНИК НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ,ЯКЩО РАПТОМ ХТОСЬ ОПИНИТЬСЯ НА ЛІКАРНЯНОМУ ЛІЖКУ!Де доказ чистого виробництва?Крім того,що мені не сподобалося,що доданий мед і не вказано який саме. Рослинна олія -яка саме? Чому склад не повністю написаний в описі товару?? Я розчарована .
    На смак паста задовільна.

Достоинства:
    Натуральний склад
    Недостатки:
    Описано все вище

Доброго дня, нам дуже прикро, що змусили Вас сумувати.
      Ми вже працюємо з Розетка над тим, щоб склад продукту і інша інформація по продукту вірно відображалися на сайті.
      Що стосується складу продукту, то дублюю його тут.
      Склад: фундук (60%), арахіс, рослинна олія, мед (1%), морська сіль
      Як бачите у складі немає жодних лактозних чи глютенових продуктів.
      Щодо рослинної олії у складі – то ми принципово використовуємо тільки українську соняшникову олію і певні нотки у смаку Ви б мали відчути. Жодних інших олій та масел у наших продуктах немає.
      Вся наша лінійка горіхових, арахісових та шоколадних паст, а також солоної карамелі має у складі з рослинних олій тільки соняшникову олію. Соняшникова олія потрібна щоб пом’якшити смак.
      Дякую за Ваш відгук.
      Гарного дня.

• Ирина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400

Дуже смачна паста. Я пробувала багато, але ця фаворит. Смак ніжний горіховий та натуральний склад

Достоинства:
    Натуральний склад
    Недостатки:
    Відсутні

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 180

Насыщенный ореховый вкус. Чувствуется арахис. Густая консистенция пасты. Натуральный состав.

Достоинства:
    Настоящий вкус ореха.
    Недостатки:
    Не нашла.
  • Каріна Б***
    Продавец: Rozetka. Вес: 180

Вкус шикарный! Во многих не чувствуется сам арахис, а здесь всё идеально! Так как у мне нельзя лактозы, для меня это идеальная паста!

Достоинства:
    Всё отлично!