- Віталіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 180
Дуже смачно,поживно, додає енергії , якісний склад
- Достоинства:
- Склад
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 180
Донці 4 роки подобається смак серед інших
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Мала ємність. Швидко закінчилась
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 180
Смачна,густа, не розшаровується
Дякуємо вам за відгук і високу оцінку. Нам приємно, що вам сподобалася густота та стабільна консистенція фундукової пасти Good Energy з арахісом, яка не розшаровується. Ми приділяємо особливу увагу якості інгредієнтів та виробничим стандартам, щоб забезпечити стабільний смак і текстуру у кожній упаковці. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — ваш відгук буде корисним для інших покупців.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 180
Просто намазується (не розсипається), ледь солодка. По смаку більше нагадує арахісову пасту.
- Достоинства:
- Непогана на смак, хороша консистенція, локальний виробник
- Недостатки:
- kiev не те саме що kyiv
Володимире, щиро дякуємо вам за вичерпний та чесний відгук!
Раді, що консистенція і смак вам сподобалися — ми дійсно робимо пасту більш ніжною та ледь солодкою, щоб підкреслити природний смак горіхів без зайвих добавок. Оскільки в складі є і фундук, і арахіс, легка "арахісова" нота — цілком природна особливість цього поєднання.
Дякуємо, що підтримуєте локального виробника і залишаєте такі корисні коментарі.
Будемо раді бачити вас серед постійних покупців Good Energy
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 180
Дуже смакує
- Достоинства:
- Гарно намазується не гірчить, приємна на смак
Доброго дня, вкрай приємно)
Ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка, будемо раді бачити Вас покупцем і інших наших продуктів - печива горішки з горіховими пастами, горіхових, арахісових та шоколадних паст, а також солоної карамелі.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400
Паста сподобалась - несолодка та густа, саме така, як я шукала. Виготовлена 26.07.2024
Доброго дня, вкрай приємно, що Вам смакує)
Ми провели велику роботу, щоб наша якість відповідала високим вимогам наших споживачів. Адже здорове харчування може і повинно бути смачним.
Ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка, будемо раді бачити Вас покупцем і інших наших продуктів - горіхових, арахісових та шоколадних паст, а також солоної карамелі.
- Наталя Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 180
Дуже смачна паста
Доброго дня, вкрай приємно)
Здорове харчування може і повинно бути смачним.
Ваш відгук окремо передам на виробництво, вони це дуже люблять, адже можна бути шанованим українським виробником, і це приємно) Дякую
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400
Качественная вкусная паста, плотная, удобно есть ложкой или намазывать на хлеб, очень приятная на вкус, быстро сьедается, не сладкая, мед не чувствуется, его там мало, орехи чувствуются, и фундук, и арахис, хотелось бы такую пасту чисто из фундука. Удобно, что банка из пластика, не бьется, легкая, и очень хорошо, что крышка с защитной наклейкой, видно, банку никто не открывал. По срокам годности - свежая, сделана в декабре прошлого года, срок хранения 1 год. Паста очень сытная, и думаю, полезная. Очень довольны, заказали еще, лучше всех других паст, что продаются.
- Достоинства:
- Вкусная, сытная, полезная, с фундуком, свежая, в удобной банке, с большой скидкой сейчас - за 211 грн.
- Недостатки:
- Хотелось бы пасту только из фундука и без меда или сахара.
Доброго дня, вкрай приємно)
Здорове харчування може і повинно бути смачним.
- Юлия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400
Не дуже (
- Недостатки:
- Безвкусний
Відгуки Розетка
Доброго дня, нам дуже прикро, що Вам не смакує наш товар, адже по складу та технології виготовлення наша паста - це лиш натуральні складові. Ми дуже прагнемо до досконалості продукту і сподіваємося, що Вам будуть до смаку інші продукти нашої компанії. А для того, щоб Клієнти могли спробувати більше наших товарів ми регулярно проводимо цінові акції з Розетка. Дякую за Ваш відгук. Гарного дня
- Василина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400
Паста у пластиковій баночці,а не склі,як зазначено. Ніяких ПОЗНАЧОК,що це дійсно безглютеновий та безлактозний продукт НЕ МАЄ ! ТОБТО ВИРОБНИК НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ,ЯКЩО РАПТОМ ХТОСЬ ОПИНИТЬСЯ НА ЛІКАРНЯНОМУ ЛІЖКУ!Де доказ чистого виробництва?Крім того,що мені не сподобалося,що доданий мед і не вказано який саме. Рослинна олія -яка саме? Чому склад не повністю написаний в описі товару?? Я розчарована .
На смак паста задовільна.- Достоинства:
- Натуральний склад
- Недостатки:
- Описано все вище
Доброго дня, нам дуже прикро, що змусили Вас сумувати.
Ми вже працюємо з Розетка над тим, щоб склад продукту і інша інформація по продукту вірно відображалися на сайті.
Що стосується складу продукту, то дублюю його тут.
Склад: фундук (60%), арахіс, рослинна олія, мед (1%), морська сіль
Як бачите у складі немає жодних лактозних чи глютенових продуктів.
Щодо рослинної олії у складі – то ми принципово використовуємо тільки українську соняшникову олію і певні нотки у смаку Ви б мали відчути. Жодних інших олій та масел у наших продуктах немає.
Вся наша лінійка горіхових, арахісових та шоколадних паст, а також солоної карамелі має у складі з рослинних олій тільки соняшникову олію. Соняшникова олія потрібна щоб пом’якшити смак.
Дякую за Ваш відгук.
Гарного дня.
- Ирина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400
Дуже смачна паста. Я пробувала багато, але ця фаворит. Смак ніжний горіховий та натуральний склад
- Достоинства:
- Натуральний склад
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 180
Насыщенный ореховый вкус. Чувствуется арахис. Густая консистенция пасты. Натуральный состав.
- Достоинства:
- Настоящий вкус ореха.
- Недостатки:
- Не нашла.
- Каріна Б***Продавец: Rozetka. Вес: 180
Вкус шикарный! Во многих не чувствуется сам арахис, а здесь всё идеально! Так как у мне нельзя лактозы, для меня это идеальная паста!
- Достоинства:
- Всё отлично!