Отзывы покупателей о Арахисовая паста Good Energy с белым шоколадом 400 г (4820175572623)
Нет в наличии
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250
Смачно і поживно! Дякую
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400
Белый шоколад не ощущается. Но за свою цену сойдет
Катерино, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Наша арахісова паста Good Energy з білим шоколадом створена так, щоб основним залишався насичений смак добірного обсмаженого арахісу, а білий шоколад делікатно доповнював його, не перебиваючи. Саме тому його смак може здаватися менш вираженим, якщо очікувати яскраво солодкого шоколадного акценту.
Раді, що загалом Ви оцінили продукт і його співвідношення ціни та якості. Сподіваємося, серед асортименту Good Energy Ви також знайдете свій улюблений смак.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 400
Не сподобався смак. Арахісова паста с чорним шоколадом в рази краще за смаком.
- Достоинства:
- Склад, упаковка
- Недостатки:
- Смак
Максиме, дякуємо за Ваш чесний відгук!
Розуміємо, що смаки у всіх різні — дехто віддає перевагу арахісовій пасті з чорним шоколадом, а хтось любить ніжний поєднання з білим шоколадом. Дуже цінуємо, що Ви звернули увагу на якісний склад і зручну упаковку — це для нас важливо!
Запрошуємо також спробувати інші варіанти паст Good Energy — впевнені, Ви знайдете свій ідеальний смак!
- Инна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 250
Быстрая доставка.
Дякуємо за відгук! Раді, що доставка була швидкою – це дуже важливо для нас!
Будемо раді, якщо поділитеся враженнями і про саму пасту Good Energy. Ваша думка допомагає нам ставати кращими та допомагає іншим покупцям зробити вибір!