Отзывы покупателей о Флеш память USB Goodram ODA3 16GB USB 3.2 Gen1 + Type-C Silver (ODA3-0160S0R11)
- Смолянинов О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Silver
все чудово
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Silver
Попался брак. При использовании коннектора type-c - проваливается во внутрь металлического корпуса. Лучше присмотритесь к SanDick.
- Достоинства:
- недорого
- Недостатки:
- при использовании коннектора type-c проваливается во внутрь металлического корпуса.
Представник брендуДякуємо за відгук, Руслан.
Нам шкода, що вам трапився бракований екземпляр. Усі флешки Goodram покриваються офіційною гарантією — ви можете звернутися до продавця для обміну або повернення. Якщо потрібна додаткова підтримка, ми завжди готові допомогти.
Ваше зауваження ми також передамо до технічного відділу.
- Павло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Silver
Гарна флешка, маленька, Type C працює відмінно. Швидкість запису невелика, не usb 3.2, десь до 15 мб/с, але краще ніж 2.0 і стабільна, навіть корпус не особо гріється
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Не робе каву
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Silver
Працює ідеально на макбуці та читається на музичних плеєрах, на віндовс не перевіряв але без сумнівів все має бути добре.
Тактильно приємна бо металева і дуже маленька, десь 1см*4см, прикольна- Достоинства:
- Розміри, металевий корпус та два розʼєми
- Недостатки:
- Не знайшов
- ГеннадійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Silver
Все працює
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Silver
Нормальна робоча флешка, зручний форм фактор, якісна збірка. Брав як основну для телефону.
- Нікулін С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 32 ГБ. Цвет: Silver
Досить бюджетний і надійний варіант
- Достоинства:
- Металева, підходить для телефону
- Недостатки:
- Низька швидкість
- Северин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объём памяти: 16 ГБ. Цвет: Silver
USB Type A - працює нормально.
USB Type C - Не працює напряму.
Щоб перевірити чи працює Type C, я за допомогою перехідкина Type C to Type A підключив флешку до ПК і ПК її одразу ж побачив.
Щоб перевірити чи коректно працює Type C роз'єм на ПК, я використав ще один перехідник Type A to Type C. У мене вийшов "франкенштейн": Type C -> Type C to Type A -> Type A to Type C - > ПК і воно запрацювало.
За допомогою цього франкенштейна телефон теж побачив цю флешку.
Скоріш за все проблема в розпіновці Type C порту на флешці або брак.
Це все повна дурня і я не для того купував таку флешку, щоб робити цього "франкенштейна"- Достоинства:
- Маленька, металева
- Недостатки:
- Type C не працює напряму