- Зведений відгук із відкритих джерелШанувальники мобільної фотографії називають цю модель "золотою серединою", де якість знімків та розумні функції переважають над "сухими цифрами" бенчмарків.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Мобільні фотографи із захопленням описують роботу Night Sight, який зберігає атмосферу вечірніх сцен без неприродного висвітлення, а функцію Magic Editor вважають справжнім порятунком для видалення зайвих об'єктів.Власники відзначають, що завдяки піковій яскравості у 2700 ніт екран залишається ідеально читабельним навіть під прямими променями сонця, що вигідно вирізняє новинку на фоні попередника.Геймери попереджають, що процесор Tensor G4 "не тягне" складні ігри на максимальних налаштуваннях, а повна зарядка за 1.5 години виглядає занадто повільною для сучасного ритму життя.Користувачі схвально відгукуються про збільшену батарею, яка в парі з легкою вагою корпусу дозволяє смартфону впевнено працювати понад добу без підзарядки.Переваги: Яскравий дисплей 2700 нітЯкісний нічний режим Night SightAI-редактор фото Magic EditorАвтономність понад 24 годиниЛегкий корпусНедоліки: Повільна зарядка (23 Вт)Нагрів у важких іграхНизька щільність пікселівВідсутність блоку живленняСпірний дизайн задньої панелі
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Obsidian. Встроенная память: 128 ГБ
Жахливий сервіс. Замовлення мали відправити ще два дні тому, а посилка досі "комплектується". Точної відповіді коли її чекати немає ні від продавця, ні від перевізника. Не рекомендую замовляти, якщо потрібно терміново, на подарунок і т.п.
- Недостатки:
- Не дотримуються вказаних термінів
- Юлія К***Продавец: RozetkaEU. Цвет: Obsidian. Встроенная память: 128 ГБ
Телефон прийшов вчасно! Дякую
- Леся К***
Чи задоволені ви телефоном?
- Олексій М***
вітаю! зрозумійте, тут бажано оцінювати телефон а не швидкість доставки... цей параметр майже не залежить від магазину... чи вистачає 128 ггб? чи не напружує вмонтований штучний інтелект? який працює у мене коли треба і не треба, жере акумулятор шо дурний, а вимкнути його майже не можливо, бо він стартує постійно заново коли захоче... це у мене так в поко ф7... заходиш в активні програми а він уже шурушить голини 3-4... дивишся на графік акумулятора, а він стрімко летить вниз при тих 4х годинах... навіть не треба встановлювати рут прав чи ще щось, щоб то зрозуміти, ще і заважає сильно... ти хочеш виправити помилку в слові, а він наприклад, виділяє якусь область екрану і шось намагається майстрячити... ну це типу дитина фігаче по обоях маркером, по вирішила допомогти... це просто жах( вимкнуте все насвіті.. реклама скрізь і цей хіпер аі... а воно все одно час від часу стартує і "працює"
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Blue. Встроенная память: 128 ГБ
Отлично
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось)
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Iris. Встроенная память: 128 ГБ
Відправили супер швидко. Телефон працює добре
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Iris. Встроенная память: 128 ГБ
Швидка доставка, все супер. Дякую
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Iris. Встроенная память: 128 ГБ
Задоволена покупкою
- Карина В***