Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Трусики-подгузники Goo.N Premium Soft размер 3 М 7-12 кг унисекс 50 шт (863227) (4902011862270)

Оценка пользователей 3.3/5
  • Карина Р***

Купувала сину. 6 місяців Вага 7 кг. Впритик. уже піддавлює резинки ніжки. Відчуваю, що не встигнемо виносити,як будуть малі), бо чергуємо з іншими підгузками. Якщо у Вас малюк з вагою більше 7 кг, не беріть. Беріть на розмір більше. По самій якості нарікань немає. Супер трусики.

Достоинства:
    дуже м'які, якісні, гарно вбирають, не протікають.
    Недостатки:
    розмір вказано зовсям невірно. вони до 7 кг. Дуже маломірять. і трішки таки давить резинка.

Добрий день, Карино! Ми вдячні за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що розмір трусиків-підгузків не підійшов. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці обміняють їх для того, щоб Ви змогли оцінити підгузки Goo.N Premium Soft у повному обсязі. Для нас важлива думка наших споживачів, тому просимо написати відгук після користування, сподіваємося наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Вероника Б***

Дуже любила цю марку зі старшою дитиною раніше і купила їх довгасто по акції для другої дитини, але вони виявилися настільки маленькі і так сильно давили навіть через місяць після народження, що зараз маю 5 упаковок різних нових((( навіть ці трусики р.М почали давити дитині в 3 місяці і її 5,5кг в животик і ніжки. Сліди дуже помітні. Так шкода, адже вони приємні на дотик і гарно тримають всю ніч і головне що нема почервоніння як від інших марок.
    Але розмір це просто жах і тепер не уявляю як їх купувати далі і обирати розмір (((

Достоинства:
    Гарна якість і приємні на дотик
    Недостатки:
    Мадомірять дуже сильно

Добрий день, Вероніка. Нам дуже прикро, що у Вас є негативний досвід користування підгузками Goo.N. Зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці обміняють їх для того, щоб Ви змогли оцінити підгузки у повному обсязі. Для нас важлива думка наших споживачів, тому просимо написати відгук після користування, сподіваємося наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Юлія

Дуже маломірять 7.8 кг вже тиснуть
    А так подобається ця фірма, гарно тримають

Недостатки:
    Маломірять

Доброго дня. Нам дуже прикро, що у Вас є негативний досвід користування підгузками Goo.N. Зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці обміняють їх для того, щоб Ви змогли оцінити підгузки у повному обсязі. Для нас важлива думка наших споживачів, тому просимо написати відгук після користування, сподіваємося наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Євгенія М***

Виявились менші за Трусики-Підгузки GOO.N Plus для дітей 6-12 кг розмір M 58 шт. І резинка в них сильніше стягує й не така м’яка. Дитина важить близько семи кілограм.

Достоинства:
    Не протікають
    Недостатки:
    Туга резинка

Доброго дня. Якщо резинка сильно давить - зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці обміняють їх для того, що Ви змогли оцінити підгузки у повному обсязі. Для нас важлива думка наших споживачів, тому просимо написати відгук після користування, сподіваємося наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Задорожняя Т***

Нам підійшли

Достоинства:
    М’які , не протікають
    Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Сергей Б***

Не правдиво вказано інформацію щодо розміру, на хлопчика 10 кг малі, хоча зазначається, що вони до 12 кг(

Доброго дня, Сергій. Нам дуже прикро, що у Вас є негативний досвід користування підгузками Goo.N. Зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці проведуть порівняльний аналіз підгузків та обміняють їх для того, що Ви змогли оцінити підгузки у повному обсязі. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Валентина М***
    Продавец: Rozetka

Купувала не тут, але відгук залишу. Чудова якість, але розмір не відповідає заявленому. Дитинці 7 кг ну дуже давлять резинки. Носити неможливо. Шкода витрачених коштів.

Достоинства:
    Добре вбирають вологу.
    Недостатки:
    Маломірять

Добрий день, Валентино! Нам дуже прикро, що у Вас є негативний досвід користування підгузками Goo.N. Зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці обміняють їх для того, щоб Ви змогли оцінити підгузки у повному обсязі. Для нас важлива думка наших споживачів, тому просимо написати відгук після користування, сподіваємося наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Алина
    Продавец: Rozetka

Ребёнок 7,5 кг, не крупный - эти подгузники впритык в поясе, маломерят. Хотя мэрис и муни этого же размера подходят идеально, с запасом.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Индикатор не всегда показывает наполнение; маломерки

Доброго дня, Аліна. Нам дуже прикро, що у Вас є негативний досвід користування підгузками Goo.N. Зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці обміняють їх для того, що Ви змогли оцінити підгузки у повному обсязі. Для нас важлива думка наших споживачів, тому просимо написати відгук після користування, сподіваємося наступний Ваш відгук буде позитивним.

• Regina
    Продавец: Rozetka

Підгузники гарно вбирають вологу не мокрі, не надуваються як хагис. Сподобались, але маломірять порядком… хлопчик 6 кг і тисли резиночки. Але використали до кінця.

Достоинства:
    Добре вбирають вологу, вистачає на довгий час. Економні!
    Недостатки:
    Маломірять, треба брати на розмір більше
  • Ирина
    Продавец: Rozetka

подгузники отличного качества! тело не преет, раздражения от резиночки нет, впитывают хорошо, подошли на вес 8 кг

• Маргарита К***
    Продавец: Rozetka

подгузники,не протекают,что для нас самое главное !мягкие,на ощупь приятные.не маломерки .цена прям радует

Достоинства:
    Цена,качество,
  • Аліна Д***
    Продавец: Rozetka

Вперше вирішила спробувати ці підгузки та хочу залишити відгук)
    перед купівлею читала відгуки від інших - бачила, що багатьом не підійшов розмір, бо маломірять. Добре. Взяла на розмір більше - він сів ідеально)

Що стосується якості - то це шедевр)) ходимо у них гуляти, не "роздуваються" під одягом, не протікають, дитині зовсім не заважали. Бігав, грав, падав, але слідів від резиночки майже й не було. Тож, ми дуже задоволені!

Читаємо відгуки, робимо висновок та радіємо від користування!

Достоинства:
    якість, м'кі матеріали
  • Марина
    Продавец: Rozetka

Пользуемся подгузниками этой серии, решили попробовать и трусики. Удобны на лето, когда малыш без одежды, сидят по фигуре (ребенок не крупный), резиночки не передавливают. Реакций на коже нет, качество супер.

Достоинства:
    Мягкие резиночки, удобные
  • Борсученко И***
    Продавец: Rozetka

Первый раз купили с расчетом "на вырост", но получилось что прям впритык... Еле успели доиспользовать упаковку. Почти из них выросли))) Хорошо что взяли одну упаковку на пробу. НО! В целом сами трусики очень классные! Надежные, не протекают, мягенькие, тонкие, нежные для кожи ребенка, и нет раздражений после них. Никакого постороннего запаха как например у памперсов, мы на них подсели. Просто теперь уже знем, что они немного маломерят и берем размер болше.

Достоинства:
    Мягкие, тонененькие, не протекают, качество супер
    Недостатки:
    надо сразу брать на размер больше