- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Трусики дійсно якісні, ніжні в середині, за жаркої погоди не викликали покраснінь. Брали 5й розмір на майже 11кг, вони дійсно маломірні через жорстку резинку, вона висока, але хтось придумав зробити її не дуже еластичною. думаю краще вдягати їх до 13кг, якщо дитинка з животиком, бо буде давити резинка. Подобається, що добре закривають сіднички. На ніч не вдягала, аби не давила резинка, але думаю, ніч витримають
- Достоинства:
- ніжні, добре тримають вологу
- Недостатки:
- маломірні
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Одні з найкращих памперсів.
Не протікають, витримують всю ніч.
Подразнень не викликають, користуємося цим брендом вже 7 місяців і дуже задоволені- Представник постачальника
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені підгузками Goo.N Premium Soft.
- ДаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Якісні підгузки. Подобаються. Користуюсь на ніч для дитини 2,5 роки. Все супер.
Як зникла платінум лінія хаггіс - обрала саме ці. Чим дуже задоволена . Для мене 10/10- Достоинства:
- Якість, комфорт, ціна
- Недостатки:
- Нема для мене
Добрий день, Дарія! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені підгузками Goo.N Premium Soft.
- Каролина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Дуже гарні!
Шукала саме на ніч підгузки які не протікають. Дуже багато перепробували, але витримають всю ніч тільки ці підгузки.
Рекомендую на всі 100% - АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Найкращі підгузники для нас) правда трішки маломірять, тому замість 4 беремо 5) дитинка 8 кг важить)
- Достоинства:
- Мягкі, гарно витримують ніч
- Недостатки:
- Маломірять
- ЕВГЕНИЙОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Ідеальні підгузки
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Підзузки сподобались, вони гарно вбирають, не протікають, алергії на них не було і саме головне в них не утворюються комочки, коли малюк пісяє, бо в банатьох підгузках я з цим стикалася. Із ньюансів вони досить плотні, ось на зиму те шо треба, конкретно я їх використовувала на ніч в основному.
- Достоинства:
- не протікають, не комкаються
- Недостатки:
- Дорого
- МаринаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Трусики нової серії Гун сподобались. Користувались до цього й іншими, але в цих дуже зручна посадка. Резиночки з усіх боків фіксують трусики на тілі, а після використання просто розриваємо збоку - і все.
Самі труси тоненькі, не розбухають як м'яч. Зі шкірою все ок.- Достоинства:
- Зручні, якісні
- КатеринаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Користуємось трусиками та підгузками саме бренду ГУН вже досить давно. До цього звісно брали й інші, але любов сталася саме з цими))
Ціна нас влаштовує. Повністю виправдовують себе. Матеріали ніжні, подразнень не шкірі не залишають (а в нас вона досить чуттєва), та не може не відмітити, що утилізувати теж лешшко!)) навіть тато зацінив!)- Достоинства:
- усе сподобалось
- Ігор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Все супер кращі ніш памперс преміум
- Ефремова К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
В сравнении с хагис или памперс лучше, но мерриес нравились больше. Маломерят, если ребенок полненький и уже 14кг будут впритык, лучше брать больший размер
- Достоинства:
- Хорошо выпивают, не парят и не "мокрят", попа сухая
- Недостатки:
- Маломерят
- ЛилияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Если сравнивать с линейкой трусиков "Pampers" и им подобным в их ценовой категории, то "Goo.N", конечно на порядок качественее (тоньше) и мягче. Но трусикам "Merries" и "Moony" они значительно уступают. Не знаю, откуда такие восторженные отзывы на "Goo.N". Но нам они оставляют передавленные следы на ножках (а мы всего 12 кг и стройные) + они как бы бумажные сильно что ли. Скажем, не такие мягусенькие и приятные на ощупь как Merries" и "Moony". Так что на вкус и цвет...
Доброго дня. Нам дуже прикро, що у Вас є негативний досвід користування підгузками Goo.N. Зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці обміняють їх для того, що Ви змогли оцінити підгузки у повному обсязі. Для нас важлива думка наших споживачів, тому просимо написати відгук після користування, сподіваємося наступний Ваш відгук буде позитивним.
- Тетяна
Малому на 9кг беру 5ку. Сильно маломірять. Можливо більший розмір не буде залишати слідів
- ТетянаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Нормальні підгузки, використовую як денні, наче не протікають. Але вони дууже жорсткі та неприємні на дотик, навіть всередині. Тому більше їх брати не буду.
І дуже маломірять, у мене донька 8.5 кг і цей розмір на неї якраз.- Достоинства:
- Не протікають, не смердять
- Недостатки:
- Жорсткі та неприємні на дотик, дуже маломірять
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Нам дуже прикро, що у Вас є негативний досвід користування підгузками Goo.N Premium Soft. Вперше отримуємо скаргу на те, що підгузки жорсткі та неприємні на дотик. Хотіли би більш детально поспілкуватися щодо підгузків для того, щоб розуміти як ми можемо покращити товар. Зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці проведуть порівняльний аналіз підгузків та обміняють їх за потреби, для того, щоб Ви змогли оцінити підгузки у повному обсязі.
- Євгенія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Дуже розчарована цими підгузками. За таку вартість вони мали бути кращої якості. Трусики «сповзають», не фіксуючись на тілі, до колін. Якщо дитина раз попісяє, то вміст зібʼється в грудки, а верхній шар в середині підгузка просто пристане до дитячої попи. Мені не вистачило по краям додаткової фіксуючої стрічки, бо в результаті вони сповзали і попа їх «зʼїдала». Плюс до всього - вони маломірять. В мене дитина худої статури з вагою 13 кг, а вони на неї дуже якраз. Повторно брати не буду, не задовольнило співвідношення ціна-якість
- Достоинства:
- Не протікають
- Недостатки:
- Збиваються грудками, сповзають, не фіксуються на тілі нормально, не гарно виглядають під одягом, дуже помітні
Добрий день, Євгенія. Нам дуже прикро, що у Вас є негативний досвід користування підгузками Goo.N. Зверніться, будь ласка, в наш сервісний центр: + (380) 67-561-22-94. Наші фахівці обміняють їх для того, щоб Ви змогли оцінити підгузки у повному обсязі. Для нас важлива думка наших споживачів, тому просимо написати відгук після користування, сподіваємося наступний Ваш відгук буде позитивним.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
За таку ціну це дорого дуже. Це звичайні підгузники трусики. Резинки не найкращої якості, залишаються сліди віз резинок. Не кращий варіант нажаль(((
- Достоинства:
- Помірно вбирають вологу
- Недостатки:
- Помірно вбирають вологу
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 36
Близько пів року замовляю памперси гун, все подобалося, в березні 24 року отримала 6 упаковок, 1 з яких виявилася бракованою, немає бокових швів ( погано склеїні) через що памперс розривається, використати їх не можливо
Прошу повернути гроші за неї або замінити на нову. Написала розеткі і прикріпила відео, де видно що памперси браковані, чекаю відповіді
- Ірина З***
Звʼязався виробник і замінив браковану пачку памперсів, дякую за вирішення питання
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук :)