Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Видеокамера GoPro HERO 11 Black (CHDHX-112-RW)

Оценка пользователей 3.67/5
  • Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В окремих умовах (гори + вітер) камера записує лише шипіння. Захисна противітряна оболонка не допомагає. Шановна Розетка, чи можна звʼязатись з кимось живим задля вирішення даного питання? Дякую.

Достоинства:
    МАЙЖЕ все працює
    Недостатки:
    Проблеми із записом звуку

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за доставлені незручності. Зверніться, будь-ласка, за номером телефону - 380 (67) 654 32 86.

• Антон

Вітаю.
    Раджу всім, хто знімає саме динамічний екшн контент, а не статичну зйомку зі штативу, не гратися із покупками так званих "екшн" камер інших недобрендів, особливо за значно нижчу ціну, та одразу придбати GoPro.
    Зараз поясню чому: все просто, бо ніяка інша камера не виконує функцій якісної зйомки динамічного рухомого контенту. Я маю на увазі, коли оператор активно рухається. Саме так і є, бо основна "плюшка" GoPro - це найкрутіша стабілізація прямо з коробки, тому якщо ви, наприклад, катаєтеся на лижах, чи сплавляєтесь гірничими річками на байдарках, чи знімаєте з шолома кросового мотоцикла, то ніяка інша так звана "екшн" камера не впорається на 100 відсотків з цим завданням. І відео вийде у найкращому випадку не дуже прийнятне для перегляду, а в найгіршому - неприйнятним.
    Тому, як на мене, варто не витрачати зайвий раз гроші на якісь інші бренди, та вкладатися одразу у GoPro.
    Якість відео одразу з коробки топове, а якщо кастомізувати налаштування, то стає ще кращім.
    Щодо інших недоекшн камер - вони здатні знімати лише у статичному нерухомому режимі, коли вони встановлені, наприклад на штативі. Або коли рухатися з нею зовсім неактивно і весь час стежити, щоби рука раптово не затремтіла. Стосовно ж GoPro, то її закріпив на собі чи причіпив на монопод, і забув. Можеш стрибати, пірнати, бігти, падати, тощо. Контент завжди виходить якісний, плавний, і одразу готовий до перегляду. Все це кажу не просто так, а щоб застерегти від невдалих вкладень грошей, бо сам, нажаль, мав досвід з недоекшн камерою, перед придбанням GoPro.
    Вдалих придбань!

Достоинства:
    GoPro Hero - єдина камера, яка на 100% виконує функцію "екшн"

• Максим Р***

Гопро э гопро !?

• Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Придбав камеру GoPro 11 майже місяць тому! Все влаштовувало якість зйомки чудова! АЛЕ після першого занурення у воду, на наступний день перестав працювати передній екран та видно явне його запотівання! В РЕМОНТІ ТА ГАРАНТІЇ ВІДМОВИЛИ! НЕ ПОЯСНИВШИ ЧОМУ. Дізнатись чому можна тіки в якомусь листі що прийде з камерою у вітділення! Покищо чекаю!

• Олексій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За свої гроші варто того, на мій погляд.

Достоинства:
    МАленька камера, для влогів або невеликих рілзів саме воно
    Недостатки:
    Несподіваннно камера гріється, і це неприємно, особливо по такій спеці, як зараз

• Олеся
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Коли робила замовлення дата відправки вказана була 30.06.23, що мені підходить, сьогодні перевірила вже 01.06.23, для мене це має значення перед вже запланованою поїздкою, на сайті розетки жодного номеру телефону, щоб це вирішити, чат бот питання не вирішить

• Юрій К***

Чому не вирішить? Там можна залишити повідомлення оператору безпосередньо

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все працє, у коплекті. Нарікань наразі немає.

• Руслан Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добрий день я заказував у вас камеру і сталася біда. Я не встиг вчасно забрати посилку відправили назад до вас.
    Не могли ви зімною зв'язатись

• Вадим

Спробуйте написати Розетці в телеграм-бот: ссылка
      Якщо у майбутньому знову станеться така ситуація - продовжити термін резерву можна у особистому кабінеті.

• Володимир С***

Усім вітання!!!
    Спробую коротко описати всю неодназначну свою риторику!
    GoPro 11 придбано було тут на Розетці у кінці вересня 2022 року.
    До цього користувався 2 роки GoPro 9.
    Маю свій ютуб канал присвячений автомобільній тематиці! На каналі понад 200 відео, 90% якого знато на 9.
    Відповідно всі недоліки 9 в плані перегріву, просто безобразного звуку, та стабільності роботи, мені ДУЖЕ знайомі!!! Але для початку було досить такому новачку як мені!
    В 2022 році після виходу 11 прийняв рішення про її придбання на Розетці та з великою надією що в ній все таки поправили вищевказані не доліки! Однак не так сталося як хотілося((((
    Фактично найбільша проблема перегріву, як була так і залишилася! При зніманні відео в 4К 25 кадрів фактично вистачає максимум на 20 хвилин і це при умові теперішньо прохолодної погоди(((( Звук такий самий....... Все потрібно через корекцію робити в редакторі і того навіть не вистачає!!!
    Картинка стала краще, але не настілько що аж "Вау"!!!
    Для мене це найбільше розчарування в плані не виправданих очікувань. На даний момент 9 і 11 поїхали на передову в подарунок нашим хлопцям! Сам перейшов на Sonу ZV1))) тепер це для мене найкраща камера і фактично за ті самі гроші, але картинка на відео і звук це просто вибух в порівнянні з 9 та 11))
    Стабілізацію роблю в каталісті, картинка ріжеться але вона в рази краща за 9 і 11.
    Залишив свій огляд нижче Вам для ознайомлення!!

Моє бачення таке:
    - хто має 9 і 10 не варто купувати 11. Не має таких суттєвих змін для переходу на 11.
    - хто взагалі лише бажає придбати крім компактності нічого тут хорошого не має. Краще купіть Sonу ZV1 майже ті самі гроші, але все набагато краще!!!
    Тим більше на Розетці вона є!

Розетка рулить!!! Для мене це найкращий інтернет магазин!!!
    Всім мирного неба!
    Слава Україні!!

Достоинства:
    компактність
    Недостатки:
    Перегрів, підвісання, звук, нічна зйомка

Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Нам прикро, що наш товар не підійшов для Ваших цілей. Насправді є багато суттєвих відмінностей між 11 та 10 або 9 камерами. Найголовніше - стабілізація зображення, якість картинки та ін, що дуже важливо при динамічних зйомках, тому що на сам перед, GoPro - це екшн камери, які є кращими на ринку.

• Алекс

GoPro никогда не была камерой для блогеров сидящих за столом, в машине или стоящих на месте с длительностью видео более 20 мин ))
      Правда вместо бесполезной GoPro Mini могли бы сделать модификацию как раз для диванных видео блогеров, т.е. которые не используют камеры для активного отдыха. А именно камеру с хорошим охлаждением процессора и внешним открытым микрофоном

Доброго дня! GoPro можна використовувати, як камеру для блогера, зверніть увагу на бандл - ссылка
      Але на сам перед GoPro це екшн камери, створені для того, щоб передати найкращі спогади та емоції від активного відпочинку та ін.
      Стосовно HERO11 Mini - в неї є свої плюси та вона повністю відповідає тим задачам, під які створювалась. Якщо цікаво - перегляньте огляди на Youtube.

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не всі кріплення NVG для військових шоломів мають різьбу, а лише місце для гайки.
    Це коштувало для мене титанічних зусиль.
    Адже в полі таку не купиш.

Здивований такою комплектацією.

Достоинства:
    Камера чудова! Нарікань немає.
    Недостатки:
    Нажаль не вистачає гайки для кріплення.

Руслан, дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Євген Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Відміна камера в бойових діях дуже допомогає, стабілізація неймовірна.

Достоинства:
    Стабілізація нереальна
    Батарея довго тривала
    Корпус дуже добре зроблений
    Недостатки:
    НЕМА ОТ СЛОВА ВЗАГАЛІ

Дякуємо Вам за відгук!

• Константин
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

ГДЕ ИХ РЕМОНТИРОВАТЬ ВНЕ УБОГОЙ ГАРАНТИИ ? В КИЕВЕ МНОГИЕ ОТКАЗЫВАЮТСЯ - ВИДИМО УСЛОВИЯ СОТРУДНИЧЕСТВА И АППЕТИТЫ ТОЖЕ РАДУЮТ СЕРВИСМЕНОВ

Достоинства:
    с 7 по 11 по матрице сдвигов нет
    Недостатки:
    всё в ней недостатки

Доброго дня! Якщо у Вас офіційна камера - звертайтесь, будь-ласка, до офіційного с/ц через точку продажу.

• Володимир О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Придбав камеру і спочатку дуже погане враження було бо поставив її заряджатися від самсунговської швидкої зарядки на 25 ват, камера глючила писала що немає акумулятора дуже грілася і зависала, потім взяв звичайний блок живлення і оригінальний гоупро кабель і сталося диво, все запрацювало, автоматичне вивантаження в хмарний сторейдж гоу про, акум бачиться і все таке. За 25 бачів перший рік і 50 наступні роки анлім хмага гоупро. Як тільки відоси вивантажилися сам сервіс змонтує вам дивовижне кіно, я мега задоволенний, камера супер.

Достоинства:
    Космос камера
    Недостатки:
    Я з камерою досі не на морі

• Дмитрий
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мій відгук такий - камера супер!!!!
    З приложухой просто вогонь!!!
    Мій світ став кращім!!!
    Дякую!!!

Достоинства:
    Вона краща!
    Недостатки:
    Відсутні

Дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Артем
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все в ній подобається, крім ціни), але все одно придбав її. Вже ніяк не дочекаємось з братом щоб опробувати у відпустці підводну зйомку. Також сподобалась функція HindSight,
    з якою зйомка починається за тридцять секунд до пуску запису, що дає змогу не пропустити гарні кадри. Камерою задоволений, дякую).

Артем, дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Варвара К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Камера то что нужно, видео получается качественное, а благодаря стабилизации картинка выходит плавная, самое то для динамичных видосиков. Еще нравится делать фоточки, даже при плохом освещении они получаются отменными.

• Виктор
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хочу обратить внимание представителей бренда на минусы камеры, которые годами они не меняют и не усовершенствуют.

1) Устаревшее крепление.
    Это крепление крайне неудобно для изменения размещения камеры, переустановки с стационарного крепления на монопод и т.д. Винтовой фиксатор крайне неудобен в использовании и давно УСТАРЕЛ как способ крепежа. Более того, он разборной (из нескольких частей, которые могут потеряться).
    А чтоб установить камеру на поверхность, то нужно ее прикрутить к фиксатору, а сам фиксатор вставить в держатель закрепленный на поверхности. Почему до сих пор все так сложно?
    Конкуренты уже пошли дальше и улучшили это самое крепление.
    Gopro, скоопирируйтесь с другими фирмами и сделайте современное УНИВЕРСАЛЬНОЕ удобное крепление для камер!
    Уже давно придумали металлические "быстросъемные разъемы" разных типов

2) Неудобная крышка.
    В сети давно есть обзоры о неудобстве использования оригинальной крышки с дополнительными девайсами. Например с повербанками, микрофонами и т.д. Т.к. для доступа к разъему USB требуется открыть большую крышку с доступом ко всем интерфейсам (в т.ч. акб, слоту сд карты).
    Вы пожалуйста решите эту проблему. Годами одно и то же. Конкуренты это учитывают при обновлении камеры.

Из плюсов хочется отметить отдельно:
    - Совместимость аксессуаров с предыдущими версиями
    - Сменная линза
    А вот когда из версии к версии сохраняют совместимость - это хорошо

Достоинства:
    Лучшая камера, множество достоинств и преимуществ по сравнению с другими
    Недостатки:
    Устаревшее крепление, одна общая крышка для всех интерфейсов

Віктор, дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Віктор Б***

Китайці вже придумали альтернативну кришку з отвором

• Алексей М***

Самое то что крепления подходят для всех поколений гоупро это и надёжно и универсально ,мне что для каждой камеры на шлем лепить новое крепление? Это в первую очередь экшен камера а не Аля блогер . У меня 6ка ,9ка и 12 .камеры огонь

• Аліна Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Найкраща в своєму роді камера для екстремальних зйомок. Сподобалася функція фіксації горизонту, як її не крути а горизонт залишиться рівним. Батарейка добре тримає заряд і в цій версії вона більш терпляча до температур, що добре для зимових зйомок.

Аліна, дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Наташа
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Камера дуже вражає своєю роботою, відео та фото виходять дуже якісні та чіткі. Достатньо просте управління в якому легко розібратись та настроїти все під себе, батарейка добре тримає заряд, покупкою задоволена.

Достоинства:
    Відео якісні, просте управління
    Недостатки:

Наташа, дякуємо Вам за відгук, користуйтесь із задоволенням!

• Василий
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

К настоящему времени в социальных сетях появилось несколько обзорных сайтов, демонстрирующих все новые модные функции GoPro HERO11. Я думаю, что в целом эти оценки верны. GoPro 11, безусловно, имеет ряд отличных режимов съемки. Соотношение сторон 8:7 очень хорошее. Функция блокировки горизонта работает, как рекламируется. Очень доволен функциональностью и общими возможностями настройки.

GoPro Quik работает, но есть объявления о переходе на облачное хранилище/резервное копирование. После настройки GoPro приложение будет обнаруживать и распознавать ваше устройство каждый раз, когда вы запускаете приложение впоследствии, но для фактического подключения и просмотра того, что GoPro видит в приложении, требуется около 10-15 секунд.

Достоинства:
    Отличная картинка, отличные видео, простота в использовании, немного дороговато, но за новейшие технологии вы платите немного больше.
    Недостатки:
    Пока не обнаружено...

• Марія

А ви придбали дану камеру чи просто написали коментар? цікаво було б дізнатися коментар саме від покупки на розетці. бо бувають нюанси саме з магазином та з гарантійними сервісами. Якщо камера буде погано працювати я зможу мені її замінять?

Марія, Розетка є офіційним партнером GoPro в Україні, на всю продукцію GoPro, куплену в магазині Розетка - діє офіційна гарантія та сервісне обслуговування 24 місяці.