Отзывы покупателей о Стайлинг-пудра Got2b Powder'ful Объем 10 г (7332531019330)
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10 г
користуюся декілька років поспіль, набагато краща ніж Тафт тощо
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Немає, хіба шо ціна))
Людмила, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10 г
Якісна пудра, збільшує об'єм волосся
- Недостатки:
Надія, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- DimaПродавец: Rozetka. Вес: 10 г
Після нанесення засіб якось швидко втрачає ефект об'єму, якщо ж висипати нвелику кількість безпосередньо на волосся, то воно починає ставати твердим та не приємним і без всякого об'єму(
- Достоинства:
- Прикольне упакування, на дотик пудра ніби як норм
- Недостатки:
- Не тримає об'єм довго при використанні як зазначено в інструкції
Дмитро, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.
- Софія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10 г
Рекомендую
- Богдан М***Продавец: Rozetka. Вес: 10 г
За свои деньги вполне неплохо. Не так сильно нагружает волосы как гели, пасты или воск, из-за этого волосы держат обьем. Хватает на несколько часов, но после него волосы входят в свое обычное состояние, нету такого желания смыть с себя все. Рекомендую наносить в небольших количествах, если насыпать сразу много волос моментально твердеет, и теряется весь обьем.
- ИльяПродавец: Rozetka. Вес: 10 г
Волосы после пудры мягче и легче, нежели от других укладочных средств. За счёт же невесомых микрочастичек отсутствует утяжеление или склеивание волос, они не выглядят жирными. Руки после нее также абсолютно сухие и чистые.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10 г
Я не в восторге от этой пудры. Если использовать немного - растереть в руках - то на длинных волосах эффекта нет. Если высыпать средство из баночки непосредственно по проборам, то полосы становятся очень неприятные на ощупь, липкие и жесткие. Явно не на каждый день. Стоит без дела.
- Достоинства:
- Создает объем
- Недостатки:
- Волосы становятся очень жесткие
Катерина, дякуємо за ваш відгук. Щоб волосся не жирніло , використовуйте зовсім трохи пудри і не сипте її на шкіру голови, наносьте саме на прикореневу зону. При правильному використанні це дійсно чудовий засіб.
- Мирослава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 10 г
Замість пудри прислали воск. Чекала 21 день.
Эксперт RozetkaДоброго дня, Мирослава! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.