- Прыткова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Смородина
Замовляю не перший раз, чоловіку подабоється
- Достоинства:
- Не смердить як магазині сигарети
- Недостатки:
- Прыткова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Вишня
Замовляю не перший раз, чоловіку подабоється
- Достоинства:
- Не смердить як магазині сигарети
- Недостатки:
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Смородина
Табак дуже добрий, смачний
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Вологий
- Виталий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Смородина
Гарний табак, міцний, запах схожий на чорнослив, курив через трубку, та через гільзи. Серед всіх графів, цей сподобався найбільше.
- Достоинства:
- Ціна\якість
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Вишня
Це самий жахливий тютюн, який я курив останнім часом. В кісеті майже одне сміття, надмірна кількість ароматизаторів викликає огиду та дере горло, хоча сам тютюн позіціонується з категорії легких. Нікому не раджу витрачати свої кошти, нерви та здоров'я на цю мерзоту. Дуже поганий тютюн. Гроші на вітер. Категорично не рекомендую!
- Достоинства:
- жодних
- Недостатки:
- самі недоліки
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Смородина
Табак отличный,не та ерунда что продают на табачных сайтах по 200 за ведро,покупкой доволен!
- Недостатки:
- Маленькая фасовка ))
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Вишня
Купив на пробу сподобався але маловато) Не думав що так буде бистро куритись... Але товар норм.
- Достоинства:
- Хороша тяга за такі гроші. Компактний розмір.
- Недостатки:
- бистро куриться
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Вишня
Табак понравился. Чудесный аромат.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Вишня
Інших ароматів немає тому купую цей
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- Вячеслав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Вишня
Це найгірший варіант табаку, навіть за ці кошти!!!
Придбаний на базарі табак, а то і махорка за смаковими якостями табаку куди краще. Вишні зовсім не відчувається при курінні, тільки коли починаєш вдихати табак(якщо його можна так назвати) з пачки.- Достоинства:
- Відсутність
- Munawirtum
Теж був мій перший самокруточний табак, одразу викликала відразу надто синтетична складова смаку, і неприродній привкус вишневої кісточки... Якщо не сказати що це вишня, з закритими очима і не зрозумієш чим це ароматизовано!.. Збираюсь з часом спробувати ще інші вишневі табаки, може в них буде краща ситуація!
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Вишня
Тютюн хорошої якості. Дрібно нарізаний. Але хотілося б отримати запах самого тютюну а не ферментації.
- Достоинства:
- Дрібно нарізаний
- Недостатки:
- Присмак вишні.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Смородина
Швида доставка товар клас
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Ирина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Смородина
Нормальный табак. Курится. Подсел муж на гильзы. Купили электро машинку.
- MunawirtumПродавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Вишня
Мой первый самокруточный табак, так что сравнить пока не с чем... В общем и целом по вкусу это разочарование и по аромату вишни... Где она?! Максимум вкус какого-то крем-скраба для лица с привкусом (не вкусом) вишневой косточки но не вишни... И еще очень сильная синтетика во вкусе, ну какой-то гель вишневый, очень неестественный и слабый вкус, аромат да есть немного но тоже будто бы шампунь. Короче натурального ничего, поставил бы оценку ниже но не берусь т. к. это первый табак, не с чем сравнить... (Трубке и особенно сигарам проигрывает, сигаретам, ну как сказать жестковатый дым на любителя, курить можно но очень синтетический).
- Достоинства:
- Один из самых дешевых
- Недостатки:
- Синтетический неестественный вкус, слабый почти не выраженный, не вишневый
- Мар'янПродавец: Rozetka. Вес: 30. Вкус/аромат: Вишня
Вишня.
- Достоинства:
- Добрий. Швидко прийшов.