Отзывы покупателей о Наушники Grand-X GB-11B Black Bluetooth Закрытые с Микрофоном (GB-11B)
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники бомба,маю Soni ,ці краще ,низькі частоти супер,АКБ ще не знаю.
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Немає поки
Представник постачальникаІгорю, дякуємо за такий яскравий відгук! Раді, що навушники Grand-X GB-11B приємно здивували вас якістю звучання та насиченими низькими частотами. Бажаємо комфортного користування, улюбленої музики та тривалої роботи акумулятора!
- Аркадій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взагалi достойнi, у цю цiну. Алє вночi вiдключився, заснув, вiд перенавантаження з НЧ-гулом, вiбрацiєю та iнфразвуком в житловому примiщенi, слухавши "Бiлий шум" чи радiо, в iтогi зламалися, нажаль. З необхiднiстю вiзьму други, поки цiна не дуже. Тi що зламалися з часом можливо склiю якось, знайти б чим та як, або вiддам у "добрi руки" :), почтi новi, не пошкодженi, працяздатнi повнiстю, лише двi зарядки було на третю рлзходу не було.. Заряд тримають дуже довго.
- Достоинства:
- Якiсний бассовiстий звук. Дальнiсть з'єднання блютуз.
- Недостатки:
- Слабки крiплення пластмасовi до оголовiя - якщо вiд перенавантаження вночi заснули, вiдключилися, або легли на них, навушники не витримають.
Представник постачальникаАркадію, дякуємо за такий детальний відгук! Раді, що Ви високо оцінили якість звуку, баси, дальність Bluetooth-з’єднання та тривалість роботи акумулятора.
На жаль, сильне механічне навантаження, наприклад якщо випадково лягти на навушники під час сну, може пошкодити пластикові кріплення навіть за повної справності електроніки. Водночас на навушники діє гарантія 12 місяців, тому рекомендуємо звернутися до продавця або сервісного центру для огляду — фахівці перевірять пристрій і підкажуть можливий варіант вирішення.
- Ренат Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
з технічного боку нормальні, але пластик дуже ламкий. От наприклад я заламалось в одному місті, я металеву пластину чорною ізолентою, тай ганяю собі думаю будуть чисто домашні, так в другому місті пластик лопнув. І це що з одними що з другими
Представник постачальникаРенате, дякуємо за відгук і детальний опис ситуації. Нам прикро, що пластикові кріплення зламалися в обох навушниках. Обов’язково передамо Ваше зауваження відповідальному за якість продукції. Якщо з моменту придбання ще не минуло 12 місяців, рекомендуємо звернутися до продавця для перевірки навушників у межах гарантії — постараємося допомогти у вирішенні питання.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хоть и спустя 2 месяца пластик не выдержал и сломался, все равно за свои деньги это хороший аппарат для прослушивания музыки с довольно хорошим звуком
- Достоинства:
- Звук, 2 режима подключения
- Недостатки:
- С первого дня использования знал что долго не продержаться из-за пластика, но 2 месяца в итоге прожили
Представник постачальникаОлександре, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви відзначили якість звуку та зручність двох режимів підключення — це дійсно сильні сторони моделі
Водночас нам шкода, що виникла ситуація з корпусом. Якщо пошкодження сталося в межах гарантійного терміну, рекомендуємо звернутися до продавця або сервісного центру для перевірки — можливо, це гарантійний випадок.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
З повагою, команда Grand-X
- Павел Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цена
Качество
Рекомендую- Достоинства:
- Удобность батарея достойно держит
- Недостатки:
- Не обнаружил ещё
Представник постачальникаДякуємо, Павле, за ваш відгук!
Раді, що навушники виявилися зручними та добре тримають заряд. Якщо під час користування з’являться питання або зауваження — ми завжди на зв’язку. Гарного користування!
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою ціну, супер!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявив
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую те що треба
- Достоинства:
- Ціна та нормальна якість
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні навушники дуже подобаються
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже тихі , Хрупкі
- линОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мусор полнный, носила где то с августа. Bluetooth постоянно то включается то выключается. материал не качественный, сломались когда просто хотела снять их с шеи. звук сам становиться тише, приходилось их переподкоючать чтобы решить проблему со звуком.
- Недостатки:
- материал (пластик)
- Иван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою цену хорошие
- Достоинства:
- Нормальное качество звука никаких перебоев лишнего шума
- Недостатки:
- Тихий звук и качество пластика дает о себе знать но за свою цену ожидаемое
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До цього мав такі ж - був задоволений всім. Придбані ж втрачають сигнал Bluetooth - протягом години прослуховування тричі від"єднувались від телефона, на якому попередні працювали безпроблемно.
- Достоинства:
- Зручні, складаються, досить гарний звук.
- Недостатки:
- Не тримають сигнал Bluetooth
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою ціну нормально, але швидко ламаються, перший раз ремонтував супер клеєм, через ще 2-3 неділі, ще раз зламались, але вже в інакшому місті, навіть після цього, вони досі працюють, якщо я буду в наступний раз їх купляти, то зразу заклею їх супер клеєм, наперед.
- Достоинства:
- Звук, зручність
- Недостатки:
- Пластик не витримує, і ламаються навушники на двоє
Представник постачальникаДоброго дня, Максиме
Дякуємо, що поділилися досвідом використання Grand-X GB-11B. Ми раді, що ви оцінили звук та зручність моделі, але шкода, що виникли проблеми з міцністю корпусу.
Ваш відгук важливий для нас — ми вже передаємо такі зауваження до виробничого відділу, щоб звернути увагу на посилення конструкції у майбутніх партіях.
Якщо бажаєте, ми можемо запропонувати варіанти з більш міцним каркасом або допомогти з підбором моделі, яка краще витримає активне використання.
Дякуємо, що навіть після ремонту ви продовжуєте користуватися навушниками — бажаємо, щоб музика завжди звучала чітко й без перерв
Команда підтримки Grand-X
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарні навушники, звук якісний, зручні, заряд тримають довго.
- Достоинства:
- ціна та якість, зручність
- Недостатки:
- коли підключив через шнур, то працював лише правий навушник (через блютуз все працює нормально)
- Коваль В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На другий день користування, від навушників відірвався амбушур.
Представник постачальникаДоброго дня, пане Віталію
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Нам щиро прикро, що вже на другий день користування з навушників GB‑11B відірвався амбушур. Це точно не відповідає очікуваній якості, і ми розуміємо ваше розчарування.
Нагадуємо, що модель має гарантію 12 місяців, тож ви можете звернутись до продавця для обміну або ремонту. Ми також готові допомогти з консультацією щодо гарантійного звернення.
Ваш відгук обов’язково буде передано виробнику — це допомагає вдосконалювати якість.
З повагою, команда підтримки- Роман Я***
Вони зйомні. Схоже, що він саме знявся, а не відірвався. Можна встановити на місце.
- Виктор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже не погано чути, як лев ворочить
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Уже как 5 дней не могу забрать наушники с поштомата розетка!!!Звонил уже два раза обещают починить но ничего не происходит.Сервис доставки через почтомат розетка ужасный !!!!
- Алевтина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звук качественный , работают целый день на АКБ 200 мАм,
- Достоинства:
- Type C ,звук , цена
- Недостатки:
- За эту цену 330 грн ...их нет
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер дякую.
- Достоинства:
- Отлично.
- Недостатки:
- Нет.
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники просто бомбезні сиду в них часами
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники супер...
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самі навушники за свою ціну норм,звук дійсно є,басс нормальний,але чіткість слабка,тому еквалайзер в допомогу,і може щось нормально вийти.Працюють по блютуз,так і по 3.5,по блютуз можливо трішки затримка звука від картинки.Заряд тримає нормально.Ну і саме цікаве в них,це пластикове наголів'я,перед покупкою читали відгуки,старались акуратно надягати,але пластик дав багато мікро тріщин вже на третій день,і навушники стали слабко триматися на голові.Тому навушники можуть підійти тим,хто вміє посилити або ремонтувати наголів'я,бо вони дійсно коштують своїх грошей.
- Достоинства:
- Легкі,Блютуз,Нормальний звук
- Недостатки:
- Швидко пластик наголів'я дає тріщини
Представник постачальникаДякуємо, Василю, за щирий відгук!
Так, модель GB-11B — це реально крутий звук і Bluetooth, причому ще й з дротовим підключенням.
Щодо наголів’я — справді, легкий пластик дає комфорт, але вимагає дбайливого ставлення. Саме тому GB-11B часто обирають ті, хто вміє допрацювати техніку під себе — і отримують максимум за розумну ціну.
Ваш відгук — у десятку. Раді, що ви оцінили головне: звук, зручність, універсальність.
Grand-X
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав навушники — дуже задоволений!
Вони щільно та зручно сидять на голові, регулюються по висоті. Навіть якщо рухатися чи танцювати — не спадають.
Звук чіткий, приємний, з глибокими басами. Навіть класика, як AC/DC, звучить якісно та динамічно.
Підходять як для телефону, так і для комп’ютера з Bluetooth-адаптером.
Також добре себе показали у творчих програмах — і на мобільному, і на ПК.
На максимальній гучності емоції справжні: хочеться і посміхатись, і пустити сльозу.
Справді класні навушники — рекомендую!- Достоинства:
- Все супер й ціна приємна
- Недостатки:
Представник постачальникаПане Ігоре, щиро дякуємо за такий натхненний і емоційний відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що навушники Grand‑X GB‑11B подарували вам справжні емоції — від усмішки до сльози під улюблену музику
Ваша оцінка звучання, зручності та універсальності для мобільного й ПК надихає нас і надалі створювати техніку, яка дарує радість у кожному звуці.
Дуже приємно, що навушники стали вам у пригоді не тільки для прослуховування, а й у творчих програмах.
Бажаємо вам нових яскравих емоцій — і нехай AC/DC звучить ще драйвовіше!
Команда Grand‑X
- Павел М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сына устраивают.
Представник постачальникаПане Павле, дякуємо за лаконічний, але дуже важливий відгук!
Якщо сина влаштовує — значить, ми точно не дарма старались
Бажаємо йому приємного звучання і натхнення на максимум!
Команда Grand‑X
- Михаїл-Нік Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Навушники хороші та зручні, якісний звук, баси — просто пісня. Але мінус у тому, що пластикове оголів’я дало мікротріщини вже на другий день використання — матеріал крихкий. Тому користуватися цим виробом потрібно обережно. Але звук у них справді класний.
Наушники хорошие и удобные, качественный звук, с басами вобще песня, но минус в том что пластиковый ободок дал микротрещины, уже на второй день использования, хрупкий материал, по этому эксплуатировать данное изделие нужно с осторожностью, но звук классный.- Достоинства:
- Якісний звук - Хороший звук
- Недостатки:
- Крихкий пластик - Хрупкий пластик
Представник постачальникаДобрий день, Михаїле!
Дякуємо за чесний і детальний відгук!
Ми дуже раді, що ви відзначили головне — якісний, насичений звук і потужні баси, які справді роблять музику живою та емоційною. Саме це і є серцем Grand-X GB-11B — створити для вас ідеальний музичний досвід.
Щодо оголів’я — ваш коментар дуже важливий для нас і допомагає вдосконалювати продукт. Так, матеріал пластиковий і потребує дбайливого ставлення, але якщо триматися обережності, ці навушники прослужать довго і будуть радувати вас кожного дня.
Михаїле, ваша відвертість допомагає нам ставати кращими, а іншим покупцям — зробити свідомий вибір. Ці навушники — ідеальний варіант для тих, хто цінує звук на рівні професіонала, але хоче залишатися в межах розумного бюджету.
Дякуємо, що обрали Grand-X. Ми поруч, щоб підтримувати вас на кожному кроці!
- ВінніОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Динаміки з коробки рипять
- Недостатки:
- Динаміки рипять з коробки
Представник постачальникаШановний Вінні. Даруйте за незручності. Так не повинно бути, зверніться будь- ласка по гарантії. В разі підтвердження дефекту товар буде замінено на новий.
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як навушники клас
- Недостатки:
- Пластик ламкий попався
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё как описано
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звук хороший. Блютуз барахлить. Сам відключається, а потім знову включається, і так далі. Що робить м'яко кажучи дискомфорт при прослуховування. Часте пропадання блютуз сигналу робить слухання не комфортне. Використовую його як провідні навушники, підключивши провід. І місяць користування появились мікротріщини, що призвело до перелому надголів'я, і тепер слухати в них трохи проблемно. На голові вони тепер не тримаються. Тому дві зірки за звук, а неякісний пластик, з якого зроблений виріб, і блютуз, який не працює, так як повинен працювати забирають зірки. Більше двох не можу поставити. Питання до виробника: ви як випускаєте готову продукцію перевіряєте на якість???!!! Тестуєте товар? В мене старі найдешевші навушники набагато довше послужили.
Ці навушники = гроші на вітер!!!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Блютуз,який не працює так як повинен працювати, за місяць ламається надголів'я, через неякісний пластик.
Представник постачальникаДякуємо за детальний фідбек
GB-11B справді створені для тих, хто хоче максимум функцій за мінімум коштів: Bluetooth, AUX, мікрофон і нормальний звук — усе в одному корпусі
Щодо відключень Bluetooth — зверніть, будь ласка, увагу:
чи повністю заряджені навушники,
чи немає перешкод або кількох джерел сигналу,
чи використовується сучасна версія Bluetooth на пристрої (телефоні або ноутбуці).
Часто такі нюанси пов’язані з режимом енергозбереження, автоматичним перемиканням каналів або навіть певними додатками.
А от провід — стабільна класика, тож ви не помилились, що обрали універсальний варіант.
Стосовно наголів’я — ваше зауваження почули. Пластик легкий, тому його варто не тільки слухати, а й трохи берегти
Дякуємо, що звернулись. Якщо щось можна уточнити — напишіть нам напряму, усе перевіримо
Команда Grand-X- Анатолій М***
Друже, ну ви якісь цікаві. Що ви хотіли за такі кошти? Ультра супер девайс? Якщо вам не подобається - купляйте JBL або Marshall і без аргументів "шо дорого". За такі кошти ви не отримаєте того, що хочете. Такі девайси в основному передназначені для дітей як подарунок.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як не дивно але звук гарний за свою ціну!Легкі та зручні.Про довговічність рано казати,тільки отримав але взагалом 5 балів
- Достоинства:
- легкі,звук,тайп-С
- Недостатки:
- поки нема
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
первое время болят уши после использования наушников. сломалась дужка спустя месяц использования
- Достоинства:
- удобно, что можно использовать как беспроводной, так и проводной режим. заряжаются быстро.
- Недостатки:
- маленькие и очень хрупкие
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Об'ємний звук.
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наушники хорошие, но хотелось бы звук по громче, за эту цену.
Кнопки звука работают через раз.
Мне срочно тогда нужны были наушники, так что пришлось забрать.- Достоинства:
- Долго держат заряд. Не плохой звук. Складывается, компактные.
- Недостатки:
- Кнопка громкости работает через раз
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Напевно довго лежали наьскладі, бо так то класні, але пластик дубовий та не гнучкий. Зняв одною рукою з голови і все трісь.
- Достоинства:
- Гарні характеристики
- Недостатки:
- Розмір для дитячої голови
- Михайло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасний звук, я в шоці!
- Ярослав х***
Я обирав між цими навушниками та Havit H633BT
І у Havit звук гучніший, баси дуже добре чути, ціна не набагато вища, але і ці непогані для домашнього користування.
Представник постачальникаШановний Михайло, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
"Неочікувано класне звучання, такого б чекав від навушників за 1500 грн, але аж ніяк не за 600 гривень. Сподобалась наявність AUX з кабелем в комплекті. Навіть якщо раптом сяде батарея - можна підключитись через кабель. До речі, зарядивши їх відразу з коробки на 100% і через 5 днів залишилось ще 40% заряду, що не мою думку взагалі шикарно. І до речі в них для зарядки використовується тайпс, а не мікроюсб як в більшості навушників. Тож для зарядки використовую те ж зарядне що і для телефону. Дрібниця, але зручно і приємно.
- Достоинства:
- AUX, класник акумулятор, зарядка через ТайпС"
Представник постачальникаШановний Володимир, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Ярослав х***
Музику в них приємно слухати, звук прекрасний?
- Олесь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв щоб слухати музику в дорозі з телефону. Але підключив до компютера, і зрозумів що грають вони дуже класно. Так що тепер використовуються з двома пристроями. Дякую за чудовий товар
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник постачальникаШановний Олесь, дякуємо Вам за покупку та відгук!
- Ярослав х***
Звук дійсно класний в них?