Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Ликер Grant's Summer Orange 3 года выдержки 0.7 л 35% (5010327253848)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Дмитро М***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Брав не тут. Один з найменш солодких міксів, що я пробував. І один з таких, де відчувається запах та смак самого віскі. Як на мене, то однозначно достойний напій.

Достоинства:
    Мало цукру
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

Чудовий гарний напій, приємний на смак. Мішати ні з чим не треба хіба що робити коктелі. Купляв по акції, тому гарна ціна за такий напій.

• Олександр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Хороший напиток)) с живчиком вообще тема

• Андрій Я***

Прекрасний напій

Достоинства:
    Смак, легкість
    Недостатки:
    Ціна, швидко закінчується
  • Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Запах,смак хорошого віскі. Напитись не вийде), градус слабенькиий. для коктельчиків саме то. Скуштувати варто.

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:
    дорогувато.
  • Владимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Якісний продукт, на враження чудово зроблений, з повного продукту, добре міцний, а солодкість, на мій погляд трохи замала, для ликеру.

Достоинства:
    Міцний, якісний, чудовий колір, і смак натурального напою.
    Недостатки:
    Для мене, на жаль, трохи гірчить як на смак так і на аромат, мені ж треба яскраво апельсиновий. напій.
  • Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Особисто мені цей напій дууже нагадує бехеровку lemond, але поміцніше. На любителя

Достоинства:
    П'ється легко і без наслідків
    Недостатки:
    Напій без власного характеру
  • Євгеній Х***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Цей напій купив у магазині Розетка. Не сподобалось ні мені, ні моїй дружині. На лікер взагалі не схожий! Звичайний спирт з ароматом апельсина. Знижка тому підтвердження! Розумію, кожна людина має свої уподобання, але ... У мене з'явилось враження, що попередні "позитивні" відгуки написані лише для реклами напою. Категорично не згоден з такими відгуками.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Звичайний спирт з ароматом апельсина
    • Дмитро М***

Добрий день! Так а для чого я писав, що там мало цукру? Щоб Ви перевірили, підтвердили і заявили, що відгуки неправдиві?

• Євгеній Х***

Добрий вечір! Не планував вступати у дискусію, тим паче з приводу алкогольного напою. Але відповім: 1. Кожна людина має право на висловлювання своїх думок: Ви, я та інші. 2. Ваша оцінка має право на існування. Погоджуюся з оцінкою напою стосовно цукру. 3. Не згоден з висловлюванням "однозначно достойний напій". Навпаки, вважаю "неоднозначно" - хочаб взяти мій відгук, а я вважаю по іншому (див. вище)! Крім того, чесно кажучи, замість запаху і смаку віски ми з дружиною звернули увагу на інші органолептичні властивості напою - більше притаманні банальному етиловому спирту з ароматом апельсина. 4. У порівнянні з іншими відгуками - Ваш, мабуть, самий нейтральний.
      Враховуючи вищевикладене, хочу привернути увагу користувачів Розетки, що даний напій не є "однозначно достойним напоєм". За тіж гроші можна придбати значно смачніший лікер (рекламувати не буду) для романтичного побачення!
      Але всерівно, кожний робить свій вибір. Обирайте!