- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жінка приємно здивована. З цим засобом все відмило, навіть застарілий наліт
- Достоинства:
- Гарно чистить
Дякуємо завідгук. Green Max доводить, що засоби із безпечним складом можуть бути дієвими! Спробуйте універсальний засіб для знежирення - улюбленець жінок на кухні, код товару на сайті 306348078.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий засіб! Підходить і для кухні, і меблі протерти, і освіжити ванну-туалет. Приємно пахне, не потребує змивання.
- Достоинства:
- Ефективний, приємно пахне, не потрібно змивати
- Недостатки:
- Ціна, хотілося б дешевше або акції на цей товар
Дякуємо за відгук! Цей засіб дійсно дуже дієвий і що дуже важливо, абсолютно безпечний для здоров'я, вартість обумовлена його складом. Гарна економія відбуваєтьсяна рівні здоров'я. Чого вам щиро бажаємо!
- Юля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший засіб, купую вже вдруге але перший був ароматніший, аромат дуже подобається
- Достоинства:
- Аромат
- Павло І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купит цей засіб дуже довго важаючись. Навіть консольтувався з ИИ. Бо требо було найти альтернативу "орігінальному" засібу для очищення тонких лез інструмента та як альтернативу для док-станціі очищенняя сіточної бритви Панасонік.
Приємний дуже легкий запах лимона. Сама рідина по консістенціі як вода. Як мені було і потрібно, пінеться дуже слабо. По ідеї має у составі захистний інгридієнт для металевих поверхнь.
Як воно покаже, це тільки з часом буде понятно.
Але состав указанний на сайти в розділі Характеристики, не співпадає зі зворотній наліпці самого засіба.- Достоинства:
- пінеться дуже слабо, має приємний дуже легкий запах лимона
- Недостатки:
- состав указанний на сайти в розділі Характеристики, не співпадає зі зворотній наліпці самого засіба