- Раняк К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 84.8
Дуже гарний відповідає фото і дуже класно, що його можна зібрати на будь-яку сторону
- Анна К***
Колір яскраво-білий, чи молочний?
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 84.6
Столом дуже задоволені, дитині зручно писати уроки, у шухлядки все поміщається, гарно вписується у інтер'єр, відкриті полички теж зручні.
- Достоинства:
- Зручно, все під руками
- Недостатки:
- Гострі кутики
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 84.8
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 84.8
Прекрасний стіл за свої кошти,дитина користується вже 4 місяць то все ок,єдине й трохи незручно відкривати ящики бо немає ручок,але й так ок)
Збирав стіл мій син 13 років,все дуже розбірливо в інструкції,тому я лише допомагала тримати деталі- Достоинства:
- Гарна ціна , нормальна якість
- Недостатки:
- Незручно відкривати ящики дитині
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 84.8
Стіл сподобався, все зійшлось, збирала самостійно 2 дні, але впоралась. Зручна, містка модель, де є місце для всього.
- Достоинства:
- Зручна конструкція стола
- Недостатки:
- Треба уважно читати інструкцію, щоб не помилитись під час збірки
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Сонома. Глубина: 84.6
Стіл сподобався, збирали самостійно по інструкції, перед цим довго вивчали її)) була ситуація, коли спосіб кріпленні по інструкції не співпав с отворами та метизами - тобто намальовано одне, а по факту кріпити потрібно іншими зовсім метизами, але розібрались. За таку ціну не люкс якість звісно, але доволі практичний гарний стіл з ДСП. Зручний, великий висувні ящики та полки. По висоті зручний, колір гарний. В цілому я задоволена
- Достоинства:
- Недостатки:
- Як на мене метизи трохи бюджетні
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 84.8
Стіл дуже сподобався, зручний, красивий. Швидко доставили.
- ИльяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 84.8
Хороший, крепкий
- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- —
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 84.8
Стол хороший но есть одно но. Китайская инструкция, ничего не понятно, конечно возможно это нам так не повезло, но детали вообще не совпадали картинке. Еле собрали. Но на данный момент все в порядке стол хороший
- Достоинства:
- Крепкий много полочек
- Недостатки:
- Китайская инструкция
Вперше збирала щось подібне. Як дівчині було трохи важко самій. Лишилось якось присобачити рейки на самі шухляди, бо звичайна викрутка вже не підходить.
- Достоинства:
- Матеріал, колір супер, розміри ідеально підійшли, доставка швидка
- Недостатки:
- Не зовсім зрозуміла інструкція, не співпали виїмки в лівій частині
- Дарья Ф***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 84.8
Доброго дня! замовляла стіл білий, а прийшов іншого кольору. Добре що вирішила перевірити на сколи у пункті видачі. Не дуже приємна ситуація
- Сергей А***Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 84.8
Зробили замовлення, три неділі йшов, ура прийшов , поїхали забирати, щось не так а це фасади (((( як так
- Достоинства:
- Недостатки:
- Халатність