- AI аналіз відгуків48 відгуків: 60% позитивних, 15% нейтральних, 25% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Гарні брикети,довго тримають жар.
- Достоинства:
- Ціна, якість,велика упаковка.
- Недостатки:
- Немає.
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Вже не перший раз беру саме ці брикети.
На одній пачці було приготовлено 3 кг мʼяса(свинина та курятина), люля, мариновані шампіньйони і ще хватило на лаваш з сиром.
Вугілля дійсно тримає добрих 5 годин жару- Достоинства:
- Ціна/якість, довгий жар
- Недостатки:
- Не знайшов
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Брикети як брикети, у мене все нормально з ними. Добре спресовані, пилюки пів мішка мені не попадалось. Горять досить довго, розпаюються теж нормально (використовую бумагу та дуйчик).
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Всё отлично!!!
- Ярослав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Класні брикети!
- Павел М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Брикети хорошої якості хватає на довго. Не писав відгук поки не відкрив і не спробував. Все супер. Замовлення прийшло на наступний день. Продавця рекомендую.
- Недостатки:
- Не найшов
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Що скажу . Брав ці брикети не один рік . Спочатку були суперові , добре тримали жар , дуже довго горіли .
Потім щось сталося і при розпалі з'явився аміачний запах який нікуди не дівався і згодом що передавалося продукту . Перестав брати .
Зараз знову спробував . Аміачний запах зник , але і сама якість брикету зникла . Вони стали менш плотні, що видно навіть по вигляду подушечок .
Жар тримають гірше , згорають набагато швидше . Коротше стали простим дешевим брикетом з супермаркету .
Користуватись можна , рекомендувати і хвалити - ні - ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Раніше вугілля подоболося, якість була топ.
Останні 2 замовлення третина або більше бруд/пил
Я не знаю це виробник так перевозить, або Розетка. Доставка до точці видачі Розетці, Київ.
Можливо спробую ще раз, останній- Достоинства:
- Раніше була чудова якість
- Недостатки:
- Третина пилу/бруду
- Ігор
Раніше вони були більш щільні , тому і менше билися . Зараз стали рихлими і не щільними .
- Олександр
Така сама ситуація , ще й придбав 10 мішків
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Найкращі в Україні
- Константин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Рекомендую продавца.
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Купувала вперше такі брикети. Готували шашлик та овочі, на 5 кг м'яса пішла більша частина упаковки. То ж економно, довго тримають тепло. Раджу до придбання.
- Достоинства:
- Приємний та чемний, оперативний продавець. Товар відповідає опису.
- Дмитро Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Брикети сподобались. Роспалюються не швидко. Але коли роспаляться, їх вже не зупинити. І тримаються довго. Буду брати ще.
- Достоинства:
- Зручний мішок. Брикети майже всі цілі. Довго працюють.
- Недостатки:
- Трохи димні під час роспалу.. не суттєво
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Дуже гарні брикети, не дорогі, пачки вистачає на приготування декількох страв на компанію
- Достоинства:
- Довго тримають жар, не багато попелу
- Недостатки:
- За таку ціну - немає
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Використав 2 мішки, якість дуже сподобалась. Пилу майже не було у пакеті, всі цілі. Довго треба розпалювати, але і довго тримає жар. Готував у грилі декілька заходів: ребра, м'ясо, картопля, овочі і риба. Десь використав до 20шт, плюс пару хапок звичайного древесного вугілля. Залишок, що остався, заливаю водою і використовую для розпалу для іншого разу
- Достоинства:
- Довго тримають жар,цілі
- Недостатки:
- Довго розпалювати
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Брикеты просто супер.
- Лотиш В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Купляю вже 3 роки тільки ці брикети.
Ні разі не підводили.
Вистачає однієї пачки на досить довгий час.
Використовую разом з стартером для розпалу. 15 хв і можна готувати.- Достоинства:
- Довго тліє, гарний жар
- Недостатки:
- Ціна трохи кусається, але най буде
- Юрий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Класні брикети, довго тримають жар, можна використовувати не один раз,
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Не має
- Чоби Ф***
Доброго дня! А димлять сильно?
- КостянтинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Кращий уголь в житті. Розпалюється довгенько (відносно), але жар дає дуже довго. Все рівномірно. Вже купую його три роки .
- Достоинства:
- Всі , що можливо.
- Садовский О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Треть брикетов побиты!!!
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Чудові брикети! Гарно тримають жар, але потрібно гарно розігріти на початку!
- Достоинства:
- Тримають жар, ціна.
- Копаничук Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Ужасные брикеты, никому не рекомендую! Характеристики сравниваю с брикетами из супермаркета, заправки и альтернативой на розетке (пользовался всеми вариантами на протяжении месяца при одинаковых условиях).
Разгораются очень долго и при этом безумно дымят, вообще первый раз сталкиваюсь с таким количеством дыма при розжиге (для меня это важно, так как готовлю на балконе многоэтажки).
Так же очень слабый жар, люди которые пишут в комментариях что угли долго держат жар - обманывают сами себя. Они скорее долго тлеют, но жара при этом практически нет (на фото видно как средина брикета даже не разгорелась, а края уже превратились в пепел).
Если использовать эти брикеты в большом количестве, то что то да получиться пожарить. Но при сравнении с альтернативами - данные брикеты проигрывают по всем параметрам (даже самым дешевым).
Любые брикеты из соседнего супермаркета или заправки скорее всего будут лучше. Крайне не рекомендую!- Достоинства:
- - Почти все брикеты целые, мало пыли внутри упаковки
- Недостатки:
- - Очень долго разжигаются
- Безумно дымят при розжиге
- Слабый жар
- Проигрывают по характеристикам самым дешевым альтернативам
- Александр Б***
еще в кухне надо розпалить
- Михайло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Заказав на другий день забрав з пункту видачі Розетка.
- Достоинства:
- Брикети цілі, швидкість доставки.
- Недостатки:
- Обірвана ручка.
- Михайло О***
Випробував, брекети норм, як на мене різниця від деревного вугілля не велика.
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
скажимо так – на ринку є покраще брікети від українського виробника, хоча ці не самі погані. ціна трохи завищена
- Достоинства:
- добрий жар
- Недостатки:
- не довгий жар, запах при розпальці
- Євген К***
додам. Не довгий жар – це я про очікування за цю ціну. В порівнянні з багато якими іншими, вони довго працюють і можна навіть low'n'slow з ними робити, але все одно не на 5ку. 5ка це вебер, але є на ринку такі шо і з вебером потягаються
- Станіслав Я***
А які брикети від укр виробника можете порадити?
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Якісний товар.
- Антонюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Брикети якісні, трохи важко розпалюються, але довго тримають температуру і не перегоряють. Навіть після гасіння водою, мають тенденцію розгорітися, треба бути обережним!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Звертаюся до представників товару .
Беру саме ТАКІ брикети вже не перший раз і не перший рік, раніше було все норм, трохи смерділо паленим папером при розпалу, а потім взагалі ніякого запаху.
Але от зараз ... хімозний сморід диму при розпалі, і запах аміку ( чи сечі ) коли вуглі вже розпалені. На щастя це не передалося продукту, але факт є факт, ви щось змінили в технології виготовлення, і це СИЛЬНО погіршило ваш продукт.
поверніть старі добрі брикети які НЕ СМЕРДЯТЬ сечею та хімозою. - Георгий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Отличный вариант для гриля,или мангала.Главное из раскалить. Пришлось с хворостом поджигать.как Дрова.
- Достоинства:
- Долгоиграющий брикет,всё целые.
- Недостатки:
- Около часа распаливал в мангале.Махался с жидкостью для розжига.Стартера у меня нету.Бабла жалко.Пишут,что с килограмма брикетов 4 кг мяса поджарить можно.По факту с 1,5 кг получилось 5,5 кг мяса.
- Кирилл А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
хотел поблагодарить поставщика брикетов.
очень оперативно со мной свзяались.
в качестве компенсации отправили бесплатно 2 мешка брикетов.
Молодцы, что умеют признавать свои проколы, а также исправлять.- Достоинства:
- Продавец связался и компенсировал ущерб
- Недостатки:
- из 4х мешков 2 с браком
- Кирилл А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Хочу дополнить предыдущий отзыв.
все таки не удержался и открыл оставшиеся 2 мешка.
в одном все ок, во втором снова полмешка пыли.
фото добавил.
после такого не мог удержаться и пожаловался в чат бот Розетки.- Недостатки:
- из 4х мешков 2 с браком
- Erick!
Це якось допомогло?
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Отличные брикеты , рекомендую.
- Достоинства:
- Качество !!!
- Недостатки:
- Нет таковых !
- Георгий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Купляю вже в N-раз та продовжу. Це найкраща альтернатива для weber!
Дуже задоволений- Достоинства:
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
У грилі з регулюванням подачі кисню горіли більше 3-х годин, 1.5 кг даного вугілля вистачило на 2 заходи приготування курячих стегон і потім запікав картоплю у фользі. Купив брикети перший раз і не пошкодував, у пакеті були всі цілі
- Достоинства:
- Довго горять
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Покупаю уже 4 упаковку. Отличный вариант за такую цену.
- Достоинства:
- 1. Размер. Все одинаковых размеров.
2. Хороший жар.
3. Долго держат.
4. Идеальный вариант вместе со стартером.
- Баланюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Уголь отличный
Доставка укр почтой Ужас - Михаил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
- Недостатки:
- Привезли бракованные брикеты
- Игорь
В смысле бракованные? С чего ты так решил?
- Аргунов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка угля: 3
Отличный уголь, с учётом акционной цены! Долго разжигается, но очень долго держит жар и сам жар отличный,
- Достоинства:
- Цена, долго держит жар
- Недостатки:
- при розжиге сильно дымит и имеет неприятный запах, но это у всех брикетов