Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Электроскутер GTM K-800-S, 60 В, 800 Вт, скорость 45 км/ч, запас хода 60 км

Оценка пользователей 3.4/5
  • Віталій Д***

Прийшов дуже бистро. На вигляд приємно, але Китай є Китай.

Достоинства:
    Не великий, не поганий дизайн
    Недостатки:
    Не працює перемикач дальнього світла, горить в одному положенні, задній габарит горить не полностью

Вітаємо, Віталій.
      Можливо потрібно вірно все з'єднати.
      Просимо звернутись у відділ підтримки GTM - номер телефону є в інструкції або ось він : О8ОО 44З 5О1.

• Євгеній К***

Вчора отримав даний скутер.
    Почну з плюсі.
    Виглядає прикольно повноцінний скутер за приємний прайс.
    Непогане світло.
    Всі функції, що заявленні виробником працюють.
    Посадка доволі зручна, сидіння м'яке, підвіска працює нормально, їде тихо негремить.
    Є бардачок під сидінням, міцний багажник, та багато місця в ногах, для тих хто щось перевозить великий плюс.
    Всі органи управління, працюють м'яко, добротно.
    А тепер до мінусів.
    При транспортуванні на виступаючих частинах, є невеликі потерстості але некритично.
    Збірка скутера, ще той квест, інструкці по збірці відсутня, не все добре підігнано, відсутні будь-які кріплення акумуляторів, вигадував сам.
    Є значний люфт сидіння.
    Не працює перемикач дальнього-ближнього світла.
    Проводка укладена не обережно, переукладав сам.
    Проводка від акб, з неякісного кабеля, січення тонке.
    Заднє колесо, має осьове биття.
    Інформаційний екран, не відображає запас ходу, немає одометра.
    Але основним недоліком є те що скутер заслабкий, при моїй вазі 78 кг., підгору швидкість падає до 24 км/год, при максимально викрученій ручці газу.
    До цього на електроскутер не їздив, але для порівняння, 500 ватний електросамокат, витягував на цю гірку мене на майже максимальній швидкості.

Достоинства:
    Класно виглядає
    Недостатки:
    Заслабкий

Вітаємо, Євгеній.
      В інструкції м ала б бути додаткова інстркція з фото по збірці.

• Олександр С***

Придбав даний апарат, склав працює,приколи почались одразу коли почав підключати акуми,провода та болти поклали в середину сідушки,а відмикається вона електрично замком запалювання поворотом на ліво, а акуми не підключиш нема ні болтів ні дротів ))) хто буде складати візміть один акум і підключіть до нього провід живлення і поверніть клуч в ліво тоді бардачок відкриється,но не факт що з першого разу))) якщо кому потрібно що взнати запитуйте тут,допоможу чим зможу ,я поборов той ви поборите,

Достоинства:
    Новий, працює, ціна
    Недостатки:
    Потрібно подожимати саморізи , світло неперемикається на дальне та ближнє в фарах
    • Вадим

Відкриття сідушки не електричне. Поворотом ключа вліво тягнете трос, який і відкриває її. Світло також не перемикається на ближнє/дальнє. Це, мабуть, у всіх так. А ще не працює кнопка Р (паркінг). Тобто я помітив, якщо не трогати ручку газу, то він сам переходить у режим Р через 30-40 с

• Олена Т***

Купила цей скутер, залишилась не довольна, ті кнопки, що є на рулі, не всі працюють, на екрані не відображається який в мене заряд, я не розумію коли мені його потрібно заряджати, кнопка фари включати ні на що не реагує, кнопка паркінг також ні на що не реагує, також не вистачило болтиків щоб його скрутити, а саме цікаве, з нього зробили мусорку, в відсіку для акумулятора напхали повно картону, ну позор, невже не можна якось культурніше їх закріпити, фото додаю.

Достоинства:
    Краще ніж на велосипеді
    Недостатки:
    Малі колеса, не працює індикатор заряду, кнопки фари і паркінг

Олена, нам дуже шкода, що виникла така ситуація.
      Просимо Вас звязатись з відділом підтримкою GTM - номер телефону є в інструкції та на сайті РОЗЕТКА. Можливо щось не так підключили - наші спеціалісти допоможуть усунути недоліки.

• Анастасія М***

інструкції зі збирання немає. в комплекті відсутній запобіжник для акумуляторів. фари вмикаються але другий перемикач на ближнє дальнє не перемикається , нічого не змінювався від натискання . трохи є подряпини на металевому багажнику, хоча коробка ціла і доїхав скутер без пошкоджень пакування

• Олена Т***

Те ж саме кнопка на фари не працює, і шкала на екрані не показує заряд.

Анастасія, нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Просимо Вас звязатись з відділом підтримкою GTM О8ОО 44З 5О1 - номер телефону є в інструкції та на сайті РОЗЕТКА. Можливо щось не так підключили - наші спеціалісти допоможуть усунути недоліки.