Отзывы покупателей о Упаковка пива Guinness Draught темное фильтрованное 4.1% 0.44 л x 24 шт (5000213101872)
- Антон Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Гиннесс - это как лекарство :-) Лучшее из стаутов, вместе с Murphy's. Кстати, странно, но именно баночный Гиннесс - шикарен. Бутылочное же отличается по вкусу и мне не заходит.
- Достоинства:
- Шедевральный напиток
- Недостатки:
- Цена за бренд
- Валерий Г***
Баночное - это разлив с самой пивоварни в Ирландии.
Бутылки - это уже варится в филиале Бельгии. - Pitt
Пиво, яке продається в жестяній банці має всередині азотну капсулу. Це найголовніша причина відмінності від пляшкового пива.
- Маххх
Согласен, баночное круче. Даже ориджинал ирландское бутылочное уступает баночному. Редкий случай!
- Валерий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Guinness
- Достоинства:
- Guinness
- Недостатки:
- Быстро ящик закончился (
- ОлегПродавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Никогда пиво особо не пил, (все были то кислые, то горькие и т.д.) После того как попробовал это, узнал что такое настоящее пиво, все в меру.
А что за шарик в середине?- Достоинства:
- Все возможные
- Герман З***
Шарик с азотом, для появления пены во время открытия.
- Евгений
Не для появления,а наоборот для отсутвия пены в большом количестве при наливании в бокал.
- Найдьонов П***
Но с банки это пиво пить нельзя. При открытии пенааа
- Михаил Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Отличное пиво!
- Недостатки:
- Надо было брать 2 ящика
- Олександр Б***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Не правильно п"ємо пиво товариство, тим паче бренди...
Як на мене, щоб зайшло такого класу пиво має бути:
1. Холодна зима))
2. Фірмовий бокал, обмитий льодяною водою
3. Весела-позитивна компанія!!!
Будьмо! Миру нам і перемоги!- Достоинства:
- світовий бренд, ірланська якість, вірю в якісні індігрієнти, фірмова кремова пінка, не булькає газом
- Недостатки:
- 0,44
- РоманПродавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Выиграл это пиво по акции во время Октоберфеста. Классное разливное пиво с незабываемым вкусом. В каждой банке азотная капсула, благодаря которой у пива шикарная пена. Всем рекомендую попробовать.
- Достоинства:
- Отличное пиво. Легко пьется.
- Пономаренко Ю***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Пили его во время путешествия по Ирландии. Пьют там в основном только его, шикарное!
- Достоинства:
- Масса
- Недостатки:
- Николай А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Вперше це пиво скуштував в Дубліні в 2010-му. Друзі довго вихваляли, але попередили що воно п'ється холодним, а коли тепле, то потрібно випавати всю банку відразу :) Одним словом, тоді теплий Гінес мені не дуже пішов. А от охолоджений десь до 10 градусів - чудово п'ється і розкриває всі відтінки, а також смакує до страв як з м'яса, так і риби, а в спекотну погоду, як от вже три дні, чудово гамує спрагу. Правда ціна в нього така, що кожен день не поп'єш, але потішити себе іноді можна, особливо коли в Розетці акція :) Безумовно рекомендую.
- Антон К***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
лучшее пиво!
ничего вкуснее не пил. - Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Гиннес и гиннес, как всегда хороший.
- Владимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Хорошее пиво
- Владимир О***
Но рекомендую покупать поштучно. Либо пить не больше банки в пару дней. Быстро надоедает.
- Владимир О***
Еще ради спортивного интереса попробовал версию с бутылки. Она в разы лучше баночного варианта, кто бы что вам не писал. С бутылки Гиннес круче просто в разы.
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Це ж Гінес
- Достоинства:
- Це ж Гінес
- Недостатки:
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- вадим т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
один из лучших сортов темного эля
- Достоинства:
- отличный вкус
- Недостатки:
- не найдено
- Владислав
Я не пойму, оно так и должно быть, без газа?
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
прекрасно смакує як самостійно, так і в коктейлі Irish Bomb - рекомендую
- Достоинства:
- чудовий смак
- Недостатки:
- ціна
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Чудове пиво.
- Ярослав Б***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Дуже цікаве пиво, якщо не відстоювати декілька хвилин то воно більш гірчіть, але без перебору, якщо відстоювати декілька хвилин (як рекомендують) смак більш м'який. Обидва варіанти мені сподобались. Рекомендую точно)))
- Достоинства:
- Смачне та цікаве пиво
- Недостатки:
- Ціна, але що робити, таке пиво рідкість((((
- Просто А***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Сейчас потягиваю бокальчик и наслаждаюсь
- Достоинства:
- Легкое похмелье, цена
- Недостатки:
- Открывать каждый раз над раковиной
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Цікаво. Спиртякою не тхне, п'ється як вода(смак збалансований) але п'янієш швидко як від міцного пива.
- Достоинства:
- Дуже смачно
- Недостатки:
- Дуже дорого
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
солидный подарок ! - подарком довольни рекомендую ящик вкуснятини GUINNESS
- Достоинства:
- GUINNESS солидный подарок ! - подарком довольни рекомендую
- ОлександрПродавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Дуже смачне пиво, але якщо підете в паб випити бочкового Guinness то там смак буде кращий, більш кремовий, який тримається майже до останньої краплі (звісно маю на увазі паби в Британії та Ірландії).
З банки трохи не те, але всеодно непогано, кремов смак лише перші ковтки.
Пиво розливають в місті Дубліін (Ірланлія), Белфаст (Північна Ірландія) та в місті Ранкорн (між Ліверпулем та Манчестером)- Сергій С***
В нас таке саме у пабах, просто один вид Гіннесса, а не декілька, як у країні-виробнику
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Смачне пиво
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Смачне пиво
- Владислав Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Несподівано смачно.
- Достоинства:
- Смачно, дуже.
- Недостатки:
- Трохи змаалий об'єм.
- Александр Р***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Мені цікаво, чому об'єм баночки 0,44,а не 0,5??? І тут дурять. В Ірландії об'єм 0,5, або 0,55. Раджу скуштувати Guinness 0.0. Як на мене, схожий на квас)
- Достоинства:
- Дуже смачний напій
- Роман М***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Гинес как гинес .он всегда обычный.
Хорошее пиво. Я его беру в Англии.- Достоинства:
- Вкус темного пива
- Недостатки:
- Не нашел
- Станіслав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Непогане пиво, одне з найкращих темних, які я пив.
- Роман С***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Не зрозуміло. Пиво добре , але не вистачає газиків. Хоча може я щось роблю не так.
- Достоинства:
- Смак. Сподіваюсь якість
- Недостатки:
- Не зрозумів. На мій погляд мало газів
- Юрій Ж***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Пиво - пінна вечірка) Це мабуть і все, що можна сказати про це пиво. Має досить гіркий смак, що робить напій несамостійним, потрібно з чимось поєднувати, бажано гостро-мʼясним. Як на мене, то спробувати варто, але претендувати на улюблене в моєму випадку воно не може.
- Достоинства:
- Багато піни)
- Недостатки:
- Гірке
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Своего еще не нашел
4 из 5
- Рина Н***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Купляла не тут,але оставлю відгук!Пиво не на мій смак,хоча люблю темне,дуже гірчить,смак як вода і піни про яку пишуть вау не має,короче сміття а не пиво ціна зависока для цього пива )
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Звмовила родині, аби спробували смак справжнього ірландського гінесу, а він зовсім не такий, як продається в Дубліні. Не рекомендую.
- Надія Ґ***
такий
- Сергей С***
не такий
- Сергій П***
такий
- Михайло М***Продавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
На смак як полинь із прикусом хліба.
- Достоинства:
- Пінка гарно тримається. Насичене.
- Недостатки:
- На смак надто гірке, наче полинь. Відвар полині.
- КирилоПродавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Дуже рідко пишу відгуки, але тут не міг промовчати. Хто пив справжній Гіннесс, наприклад десь за кордоном, скуштувавши цей з розетки, зрозуміє один факт - нам продають якийсь шмурдяк. Пиво просто як вода…
Тут питання або до оригінальності продукції, або партія яка робиться для нашого ринку є надзвичайно низької якості. - ВикторПродавец: Rozetka. Количество штук в упаковке: 24
Не понравился. За такую цену не получил удовольствие. Вкус бедный, однотонный, горьковато-кислый. Просто известный и разрекламированный бренд. Но как пиво мне не по вкусу. Бельгийское пиво Leffe Brune лучше и стоит намного дешевле.
- Достоинства:
- устойчивая пена, приятный аромат, бренд
- Недостатки:
- бедный букет, завышенная цена, объём 450 мл
- Владимир О***
Leffe brune не имеет ничего общего с этим пивом.
- Сергій С***
Навіщо порівнювати Belgian brown ake та irish dry stout? Це навіть більш далеко одне від одного, як сухе і напівсолодке вино з різних сортів винограду і різних регіонів