Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Упаковка зубной пасты GUM Activital 75 мл х 2 шт (7630019902489)

Оценка пользователей 4.87/5
  • Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Якісна зубна паста, консистенція гелю, добре піниться. Втім, ніяких очевидних переваг перед іншими пастами у даній ціновій категорії я не помітив.

Іване, дякуємо за ваш відгук і за те що вибрали нашу пасту, можливо вам більше сподобаються інші наші пасти.

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Взагалі продукція цієї марк дуже гарна. Ми використовуємо електро щітки дієї фірми, дуже круті!

Достоинства:
    Гарно чистить та освіжає! Економна у використанні. Зуби гладенькі))

Яно, не можу з вами не погодитися, зубні пасти GUM повністю відповідають своєму призначенню, а електричні зубні щітки GUM Sonic дуже добре допомагають в очищені зубів.

• Шахова Н***

Отличная зубная паста!
    Зубная паста зеленого цвета и это, точнее, гель, а не паста и этим мне нравится еще больше. Зубная паста имеет приятный вкус и не слишком сильный аромат. После чистки не ощущается ни жжения, ни каких-либо других неприятных ощущений, а в течение примерно 2—3-х минут во рту остается приятное ощущение. После чистки ощущается хорошее чувство чистоты, и это чувство присутствует целый день, даже после употребления кофе или чая. В сравнении с другими зубными пастами, эта зубная паста очень приятна в использовании. Очень экономичная, для чистки достаточно буквально чуть больше горошины пасты.
    Самое важное для меня - это то, что зубная паста не содержит парабена, сульфата и без агрессивных ингредиентов. Она образует небольшую пену, в ней нет лаурилсульфата натрия. Это еще один плюс.
    GUM открыла для себя недавно, хотя пасты GUM покупаю уже в третий раз. А щетку только купила.
    Лучшая зубная щетка! И очень хорошая зубная паста. Так что я думаю, что буду продолжать покупать их, пока не появятся лучшие.

• Елена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Супер, ждём скидку на пасту и будем покупать ещё.

• Виталик М***

Гарна паста

• Завертаная И***

Дуже, дуже класна паста
    Прозора, зеленого кольору. Ненав’язливий запах мʼяти, зовсім трохи, для свіжості. Приємна на смак.
    На зубках довго зберігається відчуття чистоти

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Паста мій фаворит,довгий час не було в наявності,як тільки з'явилася одразу замовила Однозначно топчик)

Достоинства:
    Запах,смак
    Недостатки:
    Швидко закінчується,сподобалася усій сімї
    • Елена З***

А який смак?

Доброго ранку, Олена. Освіжаючий присмак перцевої м'яти залишає в роті відчуття справжньої чистоти.

• Дарья А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Зубная паста понравилась, ненавязчивый привкус, неплохо чистит, хватает минимального объема для хорошего *вспенивания* . Но, можно найти пасты и получше , имхо

• Виктория Б***

Какие пасты получше? Названия пожалуйста) Спрашиваю для использования)

• Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Паста в форме геля, слабо пенится, очень экономична в использовании. Тюбика хватило на 3 месяца. Посоветовала парадонтолог как парадонтологическому клиенту. Приятные комфортные ощущения после чистки зубов, долго сохраняются в течение дня. Меньше образуется налет. Для такого качества, в принципе, не высокая цена.

Достоинства:
    ощущение свежести, состав без вредных агрессивных компонентов
    Недостатки:
    не обнаружила
  • Олексій П***

Мені сподобалася ця паста
    Приємна
    Чистить
    Недорого

Достоинства:
    Брав по акції ,ціна була супер
    Якість хороша
    З доставкою смарт Вольдемар топ
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Ірина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Объем: 150 мл

Гарна зубна паста,дуже добре очищає.

Достоинства:
    Не нав'язливий запах,консістенція зручна.
  • Юлия

Мені підходить, класна паста

• Скороходова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Покупкой довольна, продавец быстро отправил. Паста хорошего качества, пользуюсь около года.

• Олена Ч***

Якісна Зубна паста.

Достоинства:
    Швидко доставили.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Андрій П***

Хороша паста.

• Костянтин С***

Супер!

• Володимир К***

Непогана

• Тетяна Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Приємна паста. Але з'явились потемніння між зубами. Не можу сказати що від неї.

Достоинства:
    Приємна
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Для мене звичайна, нічого особливого

• Таисия Л***

Понравилась паста всем

Дякуємо, Таїсіє, за вибір нашого зубної пасти та високу оцінку!

• Мар'яна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Хороша паста,підходить підліткам .

• Анастасия А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Чудова паста для брекітів, запах приємний, відчуття свіжості після чищення

Достоинства:
    Ціна, упаковка,добре вичищує
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Одна з найкращих зубних паст

• Ольга К***

Чудова паста

• Олег

Подобається ця паста

Олеже, дякуємо за приємний відгук

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Після чищення в роті свіжість та відсутність неприємного нальоту зубної пасти (який буває після деяких паст).

Достоинства:
    Класна паста, рекомендую
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Паста, яку радять багато хороших стоматологів.
    Користуюсь кілька місяців вранці.
    Мені підійшла (зуби чутливі, неприємних відчуттів після користування немає).
    Містить фтор доя профілактики появи карієсу.

Достоинства:
    Якість, ціна, ефективність
  • Валерія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Отличная паста. Свежий аромат. Хорошая цена по акции.

Достоинства:
    Снижает чувствительность зубов
  • Ирина С***

супер!

Достоинства:
    классно очищает, безопасный состав, цена отличная
  • Таня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Дуже хороша зубна паста, після якої відчуття чистоти в ротовій породнині залишається надовго. За структурою це навіть не паста, а приємний гель зеленого кольору. По складу дуже добра, без шкідливих компонентів. Чекаю на появу у продажі, бо нажаль поки що немає(

Достоинства:
    Якість, структура, без шкідливих компонентів
  • Володимир Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Вже на другому тижні користування запалені ясна "заспокоїлися". На тривалий час забезпечує комфортні відчуття в ротовій порожнині.

Достоинства:
    Хороше співвідношення ціна/якість, швидкий позитивний ефект для ясен
    Недостатки:
    Не виявлені

Дякуємо за змістовний відгук, нам дуже приемно що вам допомогла наша зубна паста.

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Любимая зубная паста, именно эта, из линейки фирмы самая вкусненькая и классно действующая. Хорошо убирает налет

Достоинства:
    Великолепна)
  • Бондарчук А***

Улюблена паста️

• Ольга Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем: 75 мл

Одна із найкращих паст за таку ціну з таким складом

Ольго, дякуємо Вам за вибір нашого товару та чудовий відгук!

• Марія Б***

Рекомендую однозначно,щей недорога.

Достоинства:
    ,рекомендують стоматологи,з ізомальтом замінник цукру,який захищає від карієсу,з фтором і дуже класно освіжає м'ятою.Гарно вичищає зуби,чистота до ранку.

Маріє, дякуємо за відгук

• Андрей С***