Отзывы покупателей о Зубная щетка GUM Baby Monster Мягкая Голубая (0070942125512_Blue)
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Чудова щітка
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Зручна в користуванні, гарний розмір
Дитина самостійно бігає з щіткою, подобається- Достоинства:
- Зручність, розмір, якість
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Замовляю не вперше. Це найперша щітка з народження мого сина. Це ідеальна щітка. Зручний ворс і розмір.
- Достоинства:
- Одні плюси
- Недостатки:
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Дитині сподобалась, зручна в користуванні.
- Віта Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубой
Щітка дуже класна, не жорстка, і не м,яка,якраз ідеальна)Користуємся з першого зубчика, і досих пір,нам вже два роки)
- Достоинства:
- Ідеальна,зручна
- Недостатки:
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый
ще не користувались. прийшло в пошкодженій упаковці
- Недостатки:
- пошкоджена упаковка
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
Представник постачальникаПродавець обіцяв замінити пошкоджений товар.
- Оксана Г***
надіслали в якості подарунку ще дві такі щітки. дякую за зворотній зв'язок
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Классная щетка, посоветовал стоматолог
- Достоинства:
- Удачно чистит небольшие зубы
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубой
Прекрасная щетка, посоветовал стоматолог, на розетке дешевле, чем в стоматологиях
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубой
Щітка відмінної якості
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый
Трішки жорстковата як малечі (більше відповідає середній жорсткості), і рідкі щетинки.
Представник постачальникаДоброго дня Анастасіє, ця зубна щітка з надзвичайно маленькою головкою спеціально була розроблена японською компанією SUNSTAR для немовлят і малюків віком до 2 років. Довга ручка допомагає батькам міцно тримати щітку. щітка має саме м'яку щетину, а не ультрам'яку та не середньом'яку.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Дуже сподобалась донечці і мені зручно зубки їй чистити
- Достоинства:
- Якість, розмір.
- Недостатки:
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Гарна щітка для дитини. Зручно чистити і не згризається так швидко як інші
- Мар'яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубой
Щітки чудові, дякую
Представник постачальникаДякуємо вам за вибір нашого товару та високу його оцінку.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Користуємося цими звуками з першого зубчика. Гарна, середньо жорсткі. Маленька ,зручно чистити
- Достоинства:
- Маленька
- Недостатки:
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Щетка хорошая, пользуемся уже 2 месяца. Купила для малышки в 6 месяцев для 2х зубиков- чистит всё ок.
- Достоинства:
- Ребёнку в 6 месяцев понравилась
Представник постачальникаОльго, дякуємо за чудовий відгук нам дуже приємно, що дитині сподобалась наша щітка
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый
Обычная щетка, не жёсткая
- Клименко К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый
Перша щітка дочки)сама голівка щітки маленька і мʼяка , зручно чистити. І
Щітка сподобалась - Даша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Зручна та якісга
- Недостатки:
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Хороша щітка для перших зубчиків)
- Достоинства:
- Зручна, маленька голівка гарно вичищає перші зубчики
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо вам за вибір нашого товару та високу оцінку!
- Лідія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Хороша щітка! Вже взяла 2 доньці
Представник постачальникаЛідіє, дякуємо за вибір нашого товару та приємний відгук!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубой
Класна щіточка, м'яка, гарний дизайн.
Для перших зубчиків в самий раз.
Представник постачальникаОльго, дякуємо вам за вибір нашого товару та чудовий відгук.
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубой
Чудова та зручна щітка для дитини
- Недостатки:
Представник постачальникаІнно, дякуємо за вибір нашого товару та чудовий відгук!
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Маленька, зручна, брали за рекомендацією стоматолога.
- Достоинства:
- Не дуже швидко розпушується
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаОлено, дякуємо вам за вибір нашого товару та чудовий відгук!
- Найдьонов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Взял коту, у которого плохо открываеться челюсть(мама кошка придавила в детстве) щетка подошла идеально! Мягкая! Мальенкая, прочищает хорошо
Представник постачальникаПавле, дякуємо вам за цікавий відгук, ми дуже раді, що наша щітка вам допомогла!
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый
Доволі жорстка щітка як для дитини до 2 років.
- Достоинства:
- Маленька зручна голівка
- Недостатки:
- Жорстка
Представник постачальникаОлександро, Зубна щітка GUM Baby Monster м'яка - дуже м'яка і підходять для більшості дітей цього віку, але індивідуальних особливостей ніхто не скасовував
- Бундюк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Зовсім не м'яка
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Груба
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Класна
- Достоинства:
- Щетина
- Недостатки:
Представник постачальникаІгорю, дякуємо за приємний відгук
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Щітка супер
- Достоинства:
- Мала голівка
- Недостатки:
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый
Це просто найкращий варіант для перших зубчиків. Доні 1,9 і ми й досі користуємось такою
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Хороша щітка, претензій немає. Купили ще одну потім.
Представник постачальникаАнно, Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук.
- Кухар К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Чудова щітка для малюків! Ворсинки не випадають.
- Достоинства:
- Стоматологи рекомендують
- Недостатки:
- Олена У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Бирюзовый
Щіточка зручна, дитина намагається самостійно нею чистити зубки. Єдиний недолік - хотілося б, щоб вона була м'якіше
- Достоинства:
- Зручно використовувати як дитині самостійно, так і дорослому для допомоги дитині
- Недостатки:
- Жорсткувата
- Карина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Дуже жорстка. Взагалі не розумію, чому в описі написано, що вона м'яка - це неправда. Щетинок дуже мало, навіть декілька перших зубів ними не вичистити добре. Почистили зуби два рази і викинули
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дуже жорстка, мало щетинок
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Розовый
Гарна ціна, прийнятної якості та комфортна для молочних зубів щетина. Малюк до 2 років дозволяє єю чистити зуби стабільно.
- Достоинства:
- Щетина яка підходить для маленькихї молочних зубчиків
- Недостатки:
- не знайшла
- Иванна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Голубой
Робоча поверхня маленька, якраз що треба для маленьких зубчиків.
Представник постачальникаІванно, дякуємо за розгорнутий відгук
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Желтый
Гарна якість, зручна для дитини
- Достоинства:
- Зручна