Хороша паста
Дякуємо вам, Наталіє, за відгук, нам дуже приємно, що Вам подобається наша зубна паста.
Паста як паста,нічого супервагомого
Дійсно Ольго, Зубна паста GUM Activital це лише якісна зубна паста, що допомагає дбати за здоров'ям вашіх зубів.
Присоединюсь к большинству положительных отзывов!Паста-супер!!!
Дякуємо, Вікторіє, за відгук, нам дуже приємно що ви задоволені нашою продукцією.
Гарна паста,постійно користуємося.
Реклмендовал стоматолог,подошла.
Приємний смак
Олексію, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам сподобається наша зубна паста, будьте здорові.
Якісна зубна паста. Купляла по рекомендації стоматолога.
Світлано, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам сподобається наша зубна паста, будьте здорові.
Добре підходить для брекеків
Гарна паста, адекватна ціна
Вікторіє, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам сподобається наша зубна паста, будьте здорові.
Зубна паста просто класна- зуби відбілює, знімає наліт. Рекомендую я і стоматологи
Наталю, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам сподобається наш тонометр, будьте здорові.
Зубна паста дуже сподобалась. Дякую
Татьяно, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам подобається наша зубна паста.
Хорошо и безопасно чистити зубы детям и взрослым. Экономна в использовании.
Паста сподобалась.
Паста супер. Гарний склад
Аліно, дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно що Вам подобається наша зубна паста.
Чудова паста!!!
Все супер. Паста классна.
Беру дуже часто за рекомендацією лікаря, тут завжди приємні ціни
Супер, ждём скидку на пасту и будем покупать ещё.
Швидка доставка
Якісна паста, лиш такою користуємось вже більше року. Приємна ціна Розетці. Купую одразу кілька штук
Чудова паста, користуємось всією родиною по рекомендації нашого стоматолога
Покупкой довольна, продавец быстро отправил. Паста хорошего качества, пользуюсь около года.
Якісна зубна паста, консистенція гелю, добре піниться. Втім, ніяких очевидних переваг перед іншими пастами у даній ціновій категорії я не помітив.
Іване, дякуємо за ваш відгук і за те що вибрали нашу пасту, можливо вам більше сподобаються інші наші пасти.
Вже на другому тижні користування запалені ясна "заспокоїлися". На тривалий час забезпечує комфортні відчуття в ротовій порожнині.
Дякуємо за змістовний відгук, нам дуже приемно що вам допомогла наша зубна паста.
Якісна Зубна паста.
Зручна та якісна у використанні
Была на профчистке год назад, с тех пор пользуюсь этой пастой, в комплекте с ультразвуковой щеткой этой же фирмы, налета на зубах реально нет
Хорошая паста, понравилась! Рекомендую
Нежная
Гарна паста
Хороша паста.
Огонь
Зубна паста хороша приємна дуже
Хорошая паста
Дякую