Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Светильник навесной Hagen для ламп Glow Light 14 см (015561220521)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Юлія Д***

Користуюсь такими світильниками для тераріумів вже около 12 чи 13 років. Відмінна якість, все чудово працює. Із 10 світильників що у мене вже є, тільки через 10 років лише у двох перемикач на проводі почав чуть потріскувати, контакти трошки розхиталися за такий великий термін. Але 10 років служби це вау. Та і перемикач можна завжди замінити. Моя оцінка 100 із 10.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Виталий М***

Хороший светильник, по его характеристикам очень подходит для осветления террариума. Предыдущие обычные светильники взрывались от попадания влаги в цоколь и проводку, в этом же светильнике цоколь и проводка находится непосредственно за "колбой" и в самой колбе большие отверстия для вывода влаги. Так же много вариаций креплений дает расположить светильник и направить луч в нужное направление.

Достоинства:
    Керамический цоколь, большой угол света, несколько вариантов крепления лампы, влагонегативная
    Недостатки:
    Не нашел
  • Вячеслав Я***

Світильник класний. Але якщо вам потрібно його підвісити всередині тераріуму, то з цим буде проблема. Більшість тераріумів мають сітку зверху. Якісь кріблення в комплекті є, але вони не призначені для того щоб підвішувати їх до сітки, немає ніякого гачка, потрібно самостійно придумувати щось щоб підвісити плафон всередині тераріуму

Достоинства:
    Явних поки не виявлено
    Недостатки:
    Відсутній гачок щоб можна було підвісити за сітку
  • Женя

Перебит провод. Вернул.

Достоинства:
    Взял такой же (не тут), светит:)
    Черепаха загорает, греется.
    Недостатки:
    Перебит провод.
  • Vlada H***
    Продавец: Rozetka

Підскажіть, будь ласка, чи від іде з лампою чи потрібно докупляти?

• Гусак Н***

Лампу потрібно окремо докупати. Декілька років користуюся такими (тільки більшого діаметру). До речі, випадково побачила, що сьогодні Светильник навесной Hagen для ламп Glow Light 25 см (015561220569) ссылка можна купити ще дешевше, ніж світильник діаметром 14 см.