Отзывы покупателей о Электроды Haisser E6013 3 мм 5 кг (63817)

• Олександр К***

Свідомо відправили надірвану пачку, оскільки в замовленні було декілька товарів і всі були упаковані в картонну коробку то при доставці вона ніяк пошкодитись не могла.

• Олександр К***

Як на мене дані електроди варять не гірше моноліта, а коштують дешевше. По іржі варять без проблем.

• Юрій Ж***

Звичайні електроди. Запалюються легко, шов лягає добре, шлак відділяється доволі легко. Товщина обмазки не відрізняється від Моноліт РЦ та АНО-21 "Сила". При транспортуванні сильно пошкодилась упаковка з електродами, але самим електродам це не зашкодило.

Недостатки:
    Слаба упаковка
  • vovad2018

Електроди дуже сподобалися, підпалюються легко , шлак не встиг доварити шов як шлак сам задерся з початку шва і зняв його легко просто рукою , не стукаючи по ньому, електрод 3 мм але обмазки на ньому менше ніж наприклад на патоновських чи монолітовських електродах такого ж діаметру, завдяки чому в пачку на ту ж саму вагу виходить більше електродів.
    Дякую РОЗЕТЦІ !!!

Достоинства:
    підпалюються легко ,шлак легко відділяється, шов виходить гарний.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Александр Ш***
    Продавец: Rozetka

Не знаю как у кого, но электроды поджигаются плохо.

• Вікторія С***
    Продавец: Rozetka

Найкращі електроди які я бачила дуже вам дякую

• Вікторія С***

Чудові я задоволений

Достоинства:
    Легко запалюються, недорого