- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свідомо відправили надірвану пачку, оскільки в замовленні було декілька товарів і всі були упаковані в картонну коробку то при доставці вона ніяк пошкодитись не могла.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як на мене дані електроди варять не гірше моноліта, а коштують дешевше. По іржі варять без проблем.
- Юрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайні електроди. Запалюються легко, шов лягає добре, шлак відділяється доволі легко. Товщина обмазки не відрізняється від Моноліт РЦ та АНО-21 "Сила". При транспортуванні сильно пошкодилась упаковка з електродами, але самим електродам це не зашкодило.
- Недостатки:
- Слаба упаковка
- vovad2018Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Електроди дуже сподобалися, підпалюються легко , шлак не встиг доварити шов як шлак сам задерся з початку шва і зняв його легко просто рукою , не стукаючи по ньому, електрод 3 мм але обмазки на ньому менше ніж наприклад на патоновських чи монолітовських електродах такого ж діаметру, завдяки чому в пачку на ту ж саму вагу виходить більше електродів.
Дякую РОЗЕТЦІ !!!- Достоинства:
- підпалюються легко ,шлак легко відділяється, шов виходить гарний.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Александр Ш***Продавец: Rozetka
Не знаю как у кого, но электроды поджигаются плохо.
- Вікторія С***Продавец: Rozetka
Найкращі електроди які я бачила дуже вам дякую
- Вікторія С***Продавец: Rozetka
Чудові я задоволений
- Достоинства:
- Легко запалюються, недорого