Коту подобається
Супер, що нявчику смакує! Дякуємо, що обираєте ласощі Half&Half!
Знаєте бувають моменти, коли ти просто хочеш побачити пухнасту морду ну дуже задоволеною, тому я собі не уявлявляю щасливого котячого життя без смаколиків, купуємо постійно.
Ми теж віримо, що іноді щастя вимірюється шматочками няумовірно смачних смужок із качкою. Дякуємо, що даруєте нявчикам смачні миті радості разом із Half&Half!
У нашого котикиа без смачних бонусів до корму не проходить ні дня. Хороший варіант за приємну ціну.
Смачний бонус кожного дня – чудова муррр-традиція від турботливих петперентів! Раді, що смаколики Half&Half стали її невід’ємною частиною
Мої обидва коти не їдять ці ласощі.Більш купувати не буду.
Дуже прикро, що не вдалося потішити ваших нявчиків, але дякуємо, що спробували Half&Half! Усі хвостаті мають свої вподобання, і ми щиро бажаємо, щоб кожен знайшов саме ту смакоту, яка зробить кожен день мурррчудовим!
Рекомендую ці м'ясні ласощі всім, у кого є котики та діти. Це чудовий спосіб залучити дітей до догляду за домашнім улюбленцем. Наш кіт завжди дуже чекає на свою порцю смачненького.
Няумовірно дякуємо за такий теплий і зворушливий відгук! Ласощі Half&Half – це не лише про смак і користь, а й про моменти турботи, що зближують всю родину. Дві половинки – одне життя!
це як котячі семки, невозможно остановиться, щоб не зїсти всі за раз, коту в кайф.
Зі смаколиками Half&Half офіційно дозволено кайфувати і муркотіти на повну, а ще влаштовувати вечірні нявкоzoomies! Дякуємо за довіру!
кот моей мамы сфинкс и ему подходят не все лакомства, от многих его сыпет. Эти кушает с удовольствием и кожа в порядке.
Ми щасливі, що вашому нявчику все підійшло. Для нас найголовніше – здорові хвостики та їхні щасливі петперенти. Нехай кожен кусь Half&Half приносить радість і смакове задоволення!
Вони маленькі, м'які та дуууже смачні котусику. Чудова добавка для кождного дня.
Ми цінуємо вашу довіру і дякуємо за вибір Half&Half. Нехай нявчику смакує!
Кіт їсти не захотів.
Можливо, вся справа у формі! Рекомендуємо влаштувати смачний експеримент і пригостити вашого нявчика ласощами Half&Half у формі м’ясних шматочків.
Замовник задоволений)
Покупала для кота сфинкса. Ему можно только натуральные лакомства. От всяких подушечек его часто сыпит и еще от курицы в любом виде. А вот утка для него самое то.
кицька не стала їсти