- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний смаколик
Дякуємо, що обрали ласощі Half&Half! Нехай кожен кусь буде няумовірррно смачним!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не знаю, что сказать, котёнок по настроению грызёт.
Дякуємо, що поділилися! Нехай ласощі Half&Half дарують нявчику користь та лиш гарні емоції для щоденних нявкоzoomies!
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нашій малечі ці м'ясні шматочки дуже сподобалися, вони маленькі та м'якенькі і кошенятам дуже зручно їх їсти.
Як же приємно читати такі відгуки! Ми створювали ці м’ясні шматочки саме для маленьких нявчиків, щоб було зручно, смачно і корисно. Дякуємо, що довіряєте Half&Half!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мабуть для котиків смачно, бо їдять всі
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
Дякуємо, що обираєте Half&Half для своїх нявчиків! Нехай смаколики дарують хвостикам лише радість, здоров’я і муррркотні моменти задоволення.
- Вероніка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую всім, хто хоче порадувати свого пухнастика чимось смачненьким і безпечним!
- Достоинства:
- Склад, ціна
- Недостатки:
- Не виявила
Дякуємо за довіру і смачну рекомендацію Half&Half! З такими чарівними муррр-амбасадорами, як ваш нявчик, ми точно зробимо світ смачнішим для хвостатих!
- Вероніка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щойно чує, як відкриваю упаковку – одразу мчить на кухню. Ласощі пахнуть натурально, гарна текстура, легко ділити на маленькі шматочки
- Достоинства:
- Мʼясний склад
- Недостатки:
- Не виявила
Дякуємо, що обираєте Half&Half і ділитесь хвостатим щастям з нами! Нехай смакує!
- Поліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяла ці м'ясні смужечки вперше на пробу, котикам смакують. Але я поки не знаю, коли краще їх давати разом з їжею чи окремо?
М'ясні смужечки Half&Half краще давати як перекус між основними прийомами їжі, щоб не перевантажувати травну систему маленьких хвостиків. Вони чудово підходять для заохочення та допоможуть налагодити теплі відносини з нявчиками. Нехай смакують!
- Поліна Л***
Дякую за відповідь! Будемо брати ще!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кіт дуже полюбляє ласощі цієї лінії.
- Достоинства:
- Якісь, ціна в акції, смакує нашому котику
- Недостатки:
- не выявлено
Ми цінуємо вашу довіру і дякуємо за вибір Half&Half. Нехай нявчику смакує!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала для взрослого кота сфинкса. Он ест их с огромным удовольствием и даже выполняет команды, чтобы получить. так же хорошо кушает и утку этой фирмы. Кстати брала и для щенков продукцию этого производителя и шитцу тоже оценила.
- Достоинства:
- кот ест с удовольствием. натуральный продукт.
- Недостатки:
- немного дороговато, но что сей час дешево((
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все відповідає опису. Ласощі невеликої форми, не тверді. Кицька їсть із задоволенням
- Достоинства:
- Хороший запах
- Соломія Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Котику подобається
- Виталий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моїм котам воно не дуже зайшло
- Анастасия
По этому 5 звёзд?
- Артем Б***Продавец: Rozetka
+++++
- Достоинства:
- Найбільше подобається коту зі всього, що обирали.
Дякуємо, що обираєте ласощі Half&Half для смачних кусь-моментів!
- Ліза В***Продавец: Rozetka
Маленькі мʼясні стріпси з індички дуже полюбляє мій кіт. Раніше він навіть не нюхав інші ласощі, але ці хрумає добра та й ще випрашує. Рекомендую, склад гарний
- Достоинства:
- мясний склад