- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес 1 шт: 100 г
Корм легко відкривається й без проблем дістається з пакетка, бо мене страшено бісить коли доводиться видовбувати корми. Тут все супер. Дякую!
- Достоинства:
- Зручне пакування, собаці смачно,
- Недостатки:
Дякуємо, що поділилися! Набір вологих кормів Half&Half – пригавломшливо смачно для гавчиків та зручно для петфрендів.
- Ангеліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес 1 шт: 100 г
Приємно здивував, бо тут дійсно основна маса це м’ясні шматочки, а не просто підлива. Смакота за таку ціну!
- Достоинства:
- вигідна ціна по акції
Дякуємо, що обрали Half&Half! Справжні м’ясні шматочки у смачному соусі + вигідна ціна = щасливі хвостаті й спокійні петперенти.
- Віталіна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес 1 шт: 100 г
Маю йорка і лабрадора, то їм обом сподобався. Поробували такий з качуою і з яловичиною, то їли дуже апетитно. Порція повноцінна 100 грам, але для великої породи малувата тому змішую із сухим кормом. Хороший варіант за свої гроші.
- Достоинства:
- ціна, різні смаки, пауч 100 грам
- Недостатки:
- не знайшли
Дякуємо за відгук! Half&Half — повнораціонний вологий корм, тож його можна використовувати і як основний раціон, і комбінувати з сухим, особливо для хвостатих великих порід. Соковиті м’ясні шматочки добре поїдаються, а з порціями легко розібратись завдяки табличці на пакуванні. Нехай у мисках завжди буде рррав-смакота!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес 1 шт: 100 г
Класно, що зробили такі паучі для собак, для нас це прям знахідка. Дуже зручно і смачно!
Спасибі за такий фідбек! Ми створили вологий корм Half&Half у паучах з великою любов’ю до всіх гавчиків і з турботою про зручність для петперентів.
- Дарина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 6. Вес 1 шт: 100 г
Собака з їла з апетитом. Пахне смачно і по консистенції ок, соусу небагато. Брала на пробу, тепер возьму ще.
- Достоинства:
- Хороший набір. Ціна адекватна.
- Недостатки:
- Нема.
Дякуємо, що поділилися враженнями! Рррав-радіємо, що гавчик з апетитом з’їв вологий корм Half&Half й оцінив цю смакоту. Нехай смакує!