- Уляна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
супер
Дякуємо, що обираєте Half&Half — супер-смаколики для супер-гавчиків!
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачні, ми беремо частенько такі для своїх двох песиків.
Дякуємо, що обрали Half&Half для своїх гавчиків. Дуже раді чути, що монетки з качкою смакують обом хвостатим!
- Крымова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо за быструю доставку. Собачка довольна
Дякуємо за відгук! Нехай гавчик робить кусь з насолодою, а ми вже пакуємо нові нямки для наступної зустрічі.
- Роксоляна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смаколики - топ) моїй собачці зайшли дуже)
Дякуємо, що обрали Half&Half і тішите свою хвостату половинку смаколиками! М'ясні монетки — ідеальні для мотивації, дресури або просто «за те, що ти найкращий гавчик у світі».
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смакують моєму собаці ці штучки і ціна хороша.
Бажаємо ще безліч смачних та щасливих моментів з ласощами Half&Half!
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер. Мій хлопчик з'їв їх з таким кайфом, ніби це щосб саме найсмачніше в світі. Ласощі справді топчик.
Оце так неймовірно! Ми сяємо від щастя, що хвостик задоволений. Дякуємо за відгук і за те, що обираєте Half&Half!
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Склад радує. Ціна теж. Наші собаки такі дуже люблять.
Раді чути, що ласощі Half&Half припали до смаку вашим гавчикам. Нехай кожна м’ясна монетка дарує їм максимум хвостатої радості!
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наш собака готов зробити будь-що за м’ясну монетку. Легко ламаються і не кришаться, можна ділити, але він був би не проти з’їсти і всю пачку за один раз. Наші найлюбиміші!
- Достоинства:
- м’ясні, смачні, не дорогі
- Недостатки:
- не мають
Дякуємо за відгук та такі рррав-вав фото! Ваш гавчик – просто зірка! Ми щасливі, що Half&Half став частиною ваших хвостатих буднів.
- Соломія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завжди намагаємося купувати українське як для себе так і для домашніх улюбленців, бо своє найкраще! Рекомендую всім, хто цінує здоров’я свого песика і підтримує українського виробника.
- Достоинства:
- зроблено в Україні
Дякуємо за щиру підтримку та довіру! До речі, ви також можете отримати 10% національного кешбеку, купуючи продукцію Half&Half, зроблену в Україні. Нехай хвостатим смакує!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Собака їсть з задоволенням
Раді, що ваш пет їсть із задоволенням! Нехай кожен смаколик Half&Half приносить хвостате щастя та користь!
- Евгенія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер для собак середнього розміру і не надто дрібні й не потрібно розламувати. В мене коргі і йому в самий раз на один прикус.
- Достоинства:
- зручний формат і якісний склад
- Недостатки:
- нічого не можу сказати
Тішимось, що розмір і текстура смаколиків Half&Half підійшли вашому пету! Дякуємо, що поділились досвідом – корисно і нам, і іншим господарям!
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ласощі для песика рекомендую їсть із задоволенням
- Достоинства:
- Їсть із задоволенням
- Недостатки:
- Їх просто немає
Щасливий гавчик = задоволений петперент! Дякуємо, що обираєте Half&Half!
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
собака їх любить, склад хороший, зручно давати, беру постоянно
Нехай гавчик насолоджуються смаколиками Half&Half і радісно гавкоче від задоволення!
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Собакам подобаються
Дякуємо за вашу відповідь! Нехай песикам смакує