Отзывы покупателей о Упаковка конфет Halloren O's Мята и Брауни в шоколадной глазури 144 г + 144 г (4014303141304)
- Зведений відгук із відкритих джерелДля тих, хто шукає баланс між насиченою солодкістю та морозною свіжістю, ці цукерки Halloren O's стають вдалим рішенням завдяки поєднанню текстур брауні та м'яти.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Покупці часто відзначають вдале поєднання хрусткої шоколадної глазурі з ніжною кремовою начинкою, що нагадує преміальні десерти.Власники акцентують увагу на ефекті, який вони називають м'ятним вибухом, що вдало нівелює надмірну приторність шоколадного шару.У відгуках користувачі застерігають щодо зберігання: при температурі вище 25 градусів глазур стає крихкою, через що начинка може витікати та робити дой-пак липким.Для багатьох поціновувачів шоколаду спірним моментом виявилася інтенсивність м'яти, яка в деяких партіях може домінувати над смаком брауні.Переваги: Хрустка корочка, таюча начинка, відсутність хімічного присмаку, зручний формат для кави, преміальна якість какао-масла.Недоліки: Крихка глазур при теплі, негерметичність упаковки після відкриття, м'ята може перебивати шоколад, крем швидко підсихає.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові цукерки. Обожнюю брауні та м'яту. Прийшли в ідеальному стані. Проблема лише в тому, що не можу ніяк замовити ще.
- Недостатки:
- Дефіцит
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала на подарунки, але через скотч з написом "акція" одна з упаковок мала поганий вигляд. Як на мене, цукерки доволі специфічні. Людині, яка отримала їх в подарунок, вони сподобались. Мені просто цікаво було спробувати, але другий раз я їх купляти не буду.
- Достоинства:
- Незвично
- Недостатки:
- Пакування, а саме скотч
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дуже.
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для тих хто полюбляє м'яту, ці цукерки дійсно смачні.