Отзывы покупателей о Туалетная вода для женщин Halloween Bliss 50 мл (8431754009476)
- Христина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Мені сподобався, але любителям дуже шлейфових ароматів може бути слабенький. Це більше легкий денний варіант.
- Ліна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Гарний аромат на кожен день. Не кричущий, не солодка “цукерка”, а такий м’який і приємний. За 100 мл дуже непогано )
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
За свою ціну хороший варіант.
Аромат жіночний, не важкий.
Стійкість середня, але для туалетної води це нормально. - Віта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Приємна туалетна вода, стійкість хороша. Загалом задоволена
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Брала без великих очікувань, але аромат сподобався. Легкий, чистий, жіночний, стійкий. Не для вечора, а саме для повсякденного використання.
- Лариса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
На жаль не стійка зовсім.Приємний,легкий аромат на півгодини.Розчарована.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU
Дуже подобається ця туалетна вода. Тому коли побачила таку приємну ціну на 100 мл (замовлення з ЄС), одразу замовила. Дуже довга доставка! Дуже! Спочатку при оформленні одразу написали, що доставка через 2 тижні, потім ще продовжили термін доставки. Але якщо дійсно подобається ця водичка, можна почекати, бо ціна насправді вигідна!
- Достоинства:
- Вартість за великий об'єм.
- Недостатки:
- Терміни доставки.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.